Afrika på egen hand

Afrika på egen hand

Lockar friheten att köra själv och upptäcka egna smultronställen i Afrika, utifrån ett färdigt grundpaket med hotell och bilhyra. Eller önskar du resa på en privat tur med guide och transfers?

 

Thabela Travel har nu kontor i Kapstaden med svensktalande personal samt flera svensktalande guider som arbetar för oss. Thabela Africa, erbjuder resor till dig som föredrar att resa på egen hand eller i internationell grupp istället för våra rundresor med svensk guide.

 

Köra-själv-paket »

Att i egen hyrbil ta sig fram över de Afrikanska vidderna ger en enorm frihetskänsla och upptäckarglädje. Trygghet får du genom oss, där vi bokar bil med välkända uthyrare och täckande försäkringar. Du väljer själv när det passar att resa, och väljer sedan en av våra resrutter, med bekväma och noggrant utvalda hotell i två olika kategorier: standard eller superior. I Sydafrika är vägarna mycket bra, och i flera andra Afrikanska länder går det också bra att köra själv.

 

Gruppresa med lokalguide »

I många Afrikanska länder är det vanligt att resa internationell grupp med lokalguide. Vi åker inte i stora ”overland trucks” över hela kontinenten, utan det är små grupper och fokuserar på ett eller ett par länder och dess största sevärdheter. Beroende på vart du reser så kommer er guide att finnas med från början till slut, eller möta upp er på morgonen för dagens utflyktsmål. Att resa med lokalguide ger chans till en unik inblick i ett lands vardagsliv och kunskap om alltifrån kultur, historia och natur. Fråga mycket gärna och ofta! Kontakta oss även om du önskar något av dessa paket men hellre reser privat.

 

Resa i familj eller liten grupp »

Att resa ihop som par, i familj eller kanske hela släkten är en upplevelse ni för alltid kommer att minnas tillsammans. Många lodger och hotell har familjerum, och är ni en storfamilj så går det ibland att hyra hela stället. Hör av er till oss med hur många ni är och i vilka åldrar så återkommer vi med ett passande alternativ, antingen för att köra själva eller för en resa med egen transport och guidning.

 

Specialresor »

Att resa kan betyda så mycket mer än att besöka ett nytt land och dess huvudattraktioner. För dig som vill uppleva något mer eller se landet genom din favorithobby finns oändligt många möjligheter, oavsett det är vandring, fågelskådning, cykling eller något annat. Att uppleva Botswana och Sydafrika genom fotolinsen ger nya fotokunskaper och välbevarade minnen. Att kombinera safari med yoga blandar lugn med spänning! Eller varför inte uppleva Malawi från hästryggen? Bara fantasin sätter gränser, vi på Thabela Africa ser till att drömmarna blir genomförbara. Är ni en grupp som tillsammans har ett specialintresse och vill resa ihop så har vi inspiration och kunskap för att ge er ett eget förslag på upplägg.

 

Läs mer på Thabela Africas hemsida »

 

Dagsprogram

Liknande resor