• plane-takeoff Avresa: 2018-01-14
 • Längd: 22 dagar
 • price-icon Pris från: 82 900 kr
 • compas-iconSvensk guide

Nya Zeeland med Söderhavet

På denna resa till Nya Zeeland och Söderhavet får vi uppleva det bästa upplevelserna och de största sevärdigheterna. Under tre veckor reser vi genom Nya Zeelands magiskt hänförande landskap. Vi möts av höga berg och djupa dalar, spegelblanka sjöar och vattenfall som bildar regnbågar i solens sken.  Landskapet växlar från subtropiskt på Nordön till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många utflykter då vi hoppas få skåda både valar, delfiner och en mängd andra djur så som olika fåglar och pingviner. Vi bekantar oss också med maoriernas kultur på denna resa. Under resan åker vi till Söderhavet och bor på Fiji. Här njuter vi av paradiset med det turkosa havet och kritvita stränder. På utresan stannar vi en natt i Singapore.

Se alla våra resor till Australien och Nya Zeeland »

pic1

Guide

Läs mer
Avresa mot Nya Zeeland

Avresa från Skandinavien mitt på dagen. Avfärd från Skandinavien på förmiddagen. Vi flyger med välkända Singapore Airlines direkt från Skandinavien till Singapore. Singapore Airlines har den snabbaste förbindelsen mellan Stockholm och Singapore. De flyger även direkt från Köpenhamn till Singapore.

Stadsrundtur Singapore

Ankomst till Singapore på morgonen. Vi åker direkt på en stadsrundtur. Vi besöker ett hinduiskt tempel, China Town och Little India. Britterna tilldelade folkgrupperna olika stadsdelar. I botaniska trädgården ser vi en vacker orkidépark. Eftermiddagen är ledig för egna upptäckter.

Hotell: Park Regis Singapore
Måltider: Lunch

Ledig dag i Singapore

Dagen är ledig för egna aktiviteter. Vi bor inom gångavstånd till Clarke Quay. Där finns det gott om affärer och många trevliga uteserveringar vid floden. På kvällen flyger vi vidare mot Nya Zeeland.

Hotell: Nattflyg
Måltider: Frukost

Ankomst till Christchurch

Vi landar i Christchurch på förmiddagen. Det kan vara lätt att tro att vi är i England när vi promenerar runt i staden. Den engelska arkitekturen och traditionerna lever fortfarande kvar sedan nybyggarna kom hit för nästan 500år sedan. Det är inte för intet att staden även är känd som ”trädgårdsstaden”. Passa gärna på att besöka Christchurch botaniska trädgård, eller välj att promenera runt staden och avsluta med en kopp nybryggt kaffe vid ett kafé utmed floden.

Hotell: Heartland Hotel Cotswold
Måltider: –

Tranz Alpintåg genom ett dramatiskt landskap

I Christchurch stiger vi på Tranzalpintåget som tar oss rakt över sydön genom ett fullständigt hänförande och dramatiskt landskap fram till Greymouth. Här äter vi en god lunch tillsammans innan vi åker vidare till byn Franz Josef.

Hotell: Scenic Franz Josef
Måltider: Frukost, lunch

Flodsafari på Haas River. Buss till alpstaden Queenstown

Vi åker vidare och passerar den kända glaciären, Fox Glacier. Resan går längs med kristallblåa glaciärsjöar i ett vackert alplandskap. När vi anländer till Haast beger vi oss ut på flodsafari i Jetboats. Den lokala båtföraren delar med sig av sin kunskap om denna glaciärdal och den tempererade regnskogen som trivs i dalen. Vi äter en god picknicklunch innan vi kliver på bussen igen. På eftermiddagen anländer vi i Queenstown, en alpstad mest känd som en äventyrsstad. Staden är belägen bredvid den vackra sjön Lake Wakatipu och omringas av höga berg.

Hotell: Millennium Queenstown
Måltider: Frukost, lunch

Guldgrävarstaden Arrowtown och vinprovning

På morgonen utforskar vi Queenstown och dess omgivningar. Vi besöker den gamla guldgrävarstaden Arrowtown, där lycksökare under kärva förhållanden vaskade guld på 1860-talet. Huvudgatan har inte ändrats sedan dess. Vi besöker the Lakes district Museum och får en inblick i historien om Nya Zeelands södra landskap. En ny nisch bland farmarna är vinodling. På vingården, där vi äter en välsmakande lunch, lär vi oss hemligheten bakom de prisbelönta vinerna framställda i dalgångarna mellan snöklädda berg.

Hotell: Millennium Queenstown
Måltider: Frukost, lunch

Ledig dag i Queenstown. Ångbåt till fårfarm

Ledig dag i Queenstown. På kvällen åker vi ångbåt över Wakatipusjön för att besöka en fårfarm. Vi ser fårhundarna arbeta och lär oss hur man klipper får. Middag äter vi i den vackra herrgårdsbyggnaden med utsikt över sjön och Sydalperna. På vägen tillbaks mot Queenstown brukar det bli allsång och hög stämning ombord på TSS Earnslaw.

Hotell: Millennium Queenstown
Måltider: Frukost, middag

Båttur i fjorden Milford Sound

En av Nya Zeelands mest populära sevärdheter är det vackra bergslandskapet längs glaciärsjöarna och vattenfallen vid Milford Sound. I Milford Sound gör vi en båttur ut i fjorden mot Tasmanhavet. På sluttningarna växer tempererad regnskog, i ravinerna ligger glaciärerna från vintern kvar och på topparna är det fortfarande snö. Har vi tur kommer en delfinflock och slår följe med båten. Efter båtturen åker vi vidare till Te Anau. Vi stannar längs vägen och gör vandringar. I bokskogen brukar kean titta nyfiket fram, det är den enda alpina papegojan.

Extra utfykt: Lysmaskgrotta.

Hotell: Distinction Te Anau Hotel & Villas
Måltider: Frukost, lunch

Buss genom Sydöns vackra landskap till Dunedin

Vi lämnar Te Anau och beger oss mot Dunedin. Landskapet som vi beskådar mellan Te Anau och Dunedin är typiskt för Nya Zeelands Sydö, frodig bokskog, öppna jordbruksmarker och vackra dalar. Dunedin grundades av skottar på 1800-talet och det är därför som staden påminner om Edinburgh. Än idag lever den skotska dialekten och traditioner kvar i staden. På kvällen gör vi en ölprovning och äter en trevlig middag på Speights Brewery Restaurant.

Hotell: Scenic Hotel Dunedin
Måltider: Frukost, middag

Båtutflykt till Taiaroa Head. Albatrosser och pingviner

På morgonen åker vi på en stadsrundtur i Dunedin innan vi gör en båtutflykt från Wellers Rock ut till Taiaroa Head. Här finns ett överflöd av marint liv och med lite tur kan vi få se den väldiga kungsalbatrossen, som har ett vingspann på över tre meter. Här häckar många andra fågelarter som sjöfågel, pingviner och en mängd vadare. Vi följer även med på en guidad tur där vi får höra historien om kungsalbatrossen.

Hotell: Scenic Hotel Dunedin
Måltider: Frukost, lunch

Rotorua med besök i Maoriby och hangimiddag

På  förmiddagen flyger vi till Auckland där vi direkt kliver på bussen som tar oss till Rotorua. I Rotorua är den vulkaniska aktiviteten hög och det ryker och puttrar överallt. Det vilar en lätt lukt av svavel över hela staden. Rotorua är maorifolkets kulturcentrum. På kvällen besöker vi maoribyn Tamaki där vi får uppleva maorikulturen och se en dansuppvisning. Här äter vi en traditionell hangimiddag.

Hotell: Novotel Rotorua
Måltider: Frukost, middag

Bubblande gyttjepooler och uppträdande gejsrar.

Nya Zeelands största naturkatastrof inträffade 1886. De vita- och rosa terrasserna var en stor turistattraktion som kallades världens åttonde underverk. Mount Taraweras utbrott förstördes terrasserna totalt, flera byar begravdes och områdets vegetation förstördes. Vi åker båt över Lake Rotomahana som bildades när vulkanen klövs. Vi åker sedan till Te Puia Thermal Valley. Här ser vi bubblande gyttjepooler och uppträdande gejsrar. Vi lär oss även om Maorifolkets konstverk och hantverk.

Hotell: Novotel Rotorua
Måltider: Frukost

Auckland

Auckland, Nya Zeelands största stad konkurrerar med Sydney om att vara vackrast och bäst. Därför hittar vi även här en Harbour Bridge och ett Sky Tower. På eftermiddagen åker vi på en stadsrundtur med ett besök på Auckland Museum. Vi tar oss till byn Parnell och Auckland Domain, som är en underbar park. Vi fortsätter till Queens Street och vidare till Bastion Point. Där får vi vackra vyer över staden och dess omgivning.
Hotell: Copthorne Hotel Auckland City
Måltider: Frukost

Val- och delfinsafari

På förmiddagen går vi till hamnen och kliver på båten för att följa med på ett fantastiskt naturäventyr. Vi åker ut på Haurakigolfen som är en av de bästa platserna i världen att få möjligheten att se valar och delfiner på. Parken är oerhört artrikt, 25 av de 37 marina däggdjur som finns på södra halvklotet har skådats i dessa farvatten. Under dagen får vi utmärkt guidning av experterna ombord.

Ni som åker till Cooköarna gör denna utflykt på återresan från Söderhavet.
Hotell: Copthorne Hotel Auckland City
Måltider: Frukost

Flyg Söderhavet

På förmiddagen startar vi vår resa mot flygplatsen för att sedan fortsätta mot Söderhavet och Fijis  turkosblått vatten med finkorniga vita sandstränder, kokospalmer som prasslar lätt i den ljumma havsbrisen.
Hotell: Westin Fiji Resort & Spa
Måltider: Frukost

Örundtur

På förmiddag ger vi oss ut på en rundtur för att upptäcka ön. Många slås över hur lugna och vänliga alla människor är och vi blir ofta bemötta med ett leende. En tur runt öarna i Söderhavet behöver aldrig ta mer än 30 minuter.
Hotell: Westin Fiji Resort & Spa
Måltider: Frukost, lunch

Ledig dag i paradiset

Lediga dagar i Söderhavet.
Hotell: Westin Fiji Resort & Spa
Måltider: Frukost

Ledig dag i paradiset

Lediga dagar i Söderhavet.
Hotell: Westin Fiji Resort & Spa
Måltider: Frukost

Flyg till Auckland

Vi åker till flygplatsen och landar i Auckland på eftermiddagen.
Hotell: Copthorne Hotel Auckland City
Måltider: Frukost

Hemresa

Vi har en ledig förmiddag i Auckland innan vi på kvällen beger oss hemåt igen.
Hotell:
Måltider: Frukost

 

 

 

Hemkomst

Vi landar i Skandinavien igen med många fina minnen i bagaget.

Utflykter

 • Flyg helikopter

  Flyg helikopter

  Välj mellan en 15 eller 30 minuter lång helikoptertur över fallen. Helikoptern är utformad så att alla passagerare får fin utsikt över fallen och omgivningarna. Går att kombinera med forsränning och/eller jet boat – ett utmärkt sätt att undvika klättringen upp från ravinen på eftermiddagen.

 • Lysmaskgrotta

  Lysmaskgrotta

  Vi åker på kvällen båt över Lake Te Anau till grottorna som har gett sjön och staden dess namn. De är bara tillgängliga med båt och omfattar ett grottsystem på 200 meter. Här finns underjordiska vattenfall, massor av droppstensformationer och framför allt de unika lysmaskarna. Lysmasken är en svampmyggas larv som har lysande organ. De väver klibbiga trådar och fångar med hjälp av dem insekter som attraheras av ljuset. Vi åker stakbåt in till det innersta rummet och i mörkret ser taket med tusentals lysmaskar ut som en stjärnhimmel. Det är viktigt att vara helt tyst för skrämmer vi lysmaskarna slutar de att lysa.

Hotell

 • Omsorgsfullt utvalda hotell

  Omsorgsfullt utvalda hotell

  Våra hotell är omsorgsfullt utvalda. I de större städerna bor vi på centrala hotell som håller genomgående hög standard. Stadshotellen är alltid belägna nära sevärdheter, shopping och restauranger. Allt för att våra resenärer ska får ut så mycket som möjligt av tiden i staden

 • Cooköarna – Little Polynesian

  Cooköarna – Little Polynesian

  Välj att åka till Cooköarna istället. Little Polynesian är beläget på öns södra sida vid den strand som anses vara Rarotongas vackraste. Hotellet har pool, restaurang och erbjuder även utrustning för att bland annat snorkla och fiska. Vi bor i stora rum med utsikt över stranden och det turkosa havet.

 • Fiji – The Westin Denarau Island Resort & Spa

  Fiji – The Westin Denarau Island Resort & Spa

  Vi bor på huvudön Viti Levus västkust. Hotellet är beläget på stranden och med närheten till aktiviteter som minigolf, vattenland och restauranger.

Prisuppgifter

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-01-14
plane-landing Hemkomst
2018-02-04
calender Antal dagar
22 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 900 kr
price-kr Enkelrum
98 900 kr
plane-takeoff Avresa
2019-01-15
plane-landing Hemkomst
2019-02-03
calender Antal dagar
20 dagar
price-kr Del i dubbelrum
85 900 kr *
price-kr Enkelrum
99 900 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-01-14
plane-landing Hemkomst
2018-02-04
calender Antal dagar
22 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 900 kr
price-kr Enkelrum
98 900 kr
plane-takeoff Avresa
2019-01-15
plane-landing Hemkomst
2019-02-03
calender Antal dagar
20 dagar
price-kr Del i dubbelrum
85 900 kr
price-kr Enkelrum
99 900 kr
 • Pris och datum är preliminära.

I priset ingår:

 • Flyg från Köpenhamn tur och retur Nya Zeeland/Fiji**.
 • Rum på tre till fyrstjärniga hotell.
 • Måltider, transporter, flygresor, inträden och utflykter enligt resebeskrivning.
 • Svensktalande guide.
 • På vissa platser lokala specialistguider.
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Dricks till guider och chaufförer samt vi gemensamma måltider på Nya Zeeland.
 • Exklusivt informationspaket med karta och faktahäfte.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 5 600 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen ca 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Dryck till måltid.
 • Extra utflykter.
 • Flyg från Stockholm ca 1500 kr per person.

** Välja att åka till Cooköarna för 4000 kr extra per person del i dubbelrum Vänligen observera att programmet på Nya Zeelands skiljer sig. Kontakta Thabela Travel för mer information.

Vi reserverar oss för eventuella hotellbyten, till hotell med lika standard.

Avbeställningsskydd kostar 6 procent av försäkrat belopp och måste tecknas vid bokningstillfället.

Boka reseförsäkring samtidigt som resan. ERVs semesterförsäkring är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen.
Pris för denna är 970 kr / person

Uppehållstillstånd till Nya Zeeland och Singapore erhålles på plats. Svenska medborgare behöver inte något visum till Fiji för vistelse under 30 dagar.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Tilläggsresor

Amazonas

Amazonas

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Peru breder sig Amazonas ut i den östra delen...

Amazonas

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Peru breder sig Amazonas ut i den östra delen av landet. Vi flyger till Puerto Maldonado och åker därifrån båt till vår ekolodge. Längs floden ser vi ofta färgstarka papegojor, tukaner och stora flockar av aror. Djur som vi spanar efter är flera sorters apor och kattdjur, sengångare, tapirer och kajmaner. Indianerna som bor i reservatet lär oss hur man använder växter som läkemedel.

 • Flyg till Puerto Maldonado i Amazonas

  Flyg till Puerto Maldonado i Amazonas

  Flyg på morgonen till Puerto Maldonado i Peru. Vår lodge erbjuder ett brett utbud av olika expeditioner som leds av kunniga lokalguider. På eftermiddagen kan vi gå en guidad promenad som ger en introduktion till regnskogen. Vi ser imponerande höga träd och här finns fantastisk fågelskådning. Tidig kväll kan vi följa med på en båttur där vi får uppleva hur Amazonas värld ändrar sig från dag till natt.

 • Amazonas ursprungsbefolkning

  Amazonas ursprungsbefolkning

  Med båt tar vi oss djupare in i Amazonas för att utforska djungeln. Vi har möjlighet att se kajmaner, färgglada fåglar och en spännande flora. Vi gör ett studiebesök på farmen Gamitana där vi får möta lokala bönder som odlar frukt och grönsaker. Efter lunch besöker vi Amazonas ursprungsbefolkning och får en inblick i hur de lever av och med regnskogen. På kvällen kan du njuta av lugnet i din hängmatta på terrassen och lyssna på regnskogens alla ljud.

 • Canopy walk

  Canopy walk

  I det tidiga morgondiset glider vi tyst och sakta fram längs floden i våra kanoter. Har vi tur får vi se vrålapor, papegojor, anakondor och den svarta kajmanen. Efter lunch erbjuds en ”canopy walk” i ett hängbrosystem uppe i trädtopparna. Från tornen har vi möjlighet att skåda tukaner och hackspettar. Kanske får vi även sällskap av sengångare och apor. På kvällen kan vi följa med på en kanottur där vi ser in i kajmanernas lysande gula ögon i det becksvarta Amazonas.

 • Kanot i Amazonas våtmarker

  Kanot i Amazonas våtmarker

  Med våra kanoter tar vi oss djupare in i Amazonas regnskog. Vi lär om dem medicinalväxter som växer vilt i regnskogen och som de lokala stammarna har använt sig av i hundratals år. Vi upplever riktig urskog med träd som är hundra meter höga. Efter lunch gör vi en utflykt till våtmarkerna, där vi har möjlighet att stifta bekantskap med grodor, reptiler, ormar, fåglar och däggdjur.

 • Inkaterra Reserva Amazonica (eco lodge)

  Inkaterra Reserva Amazonica (eco lodge)

  En prisbelönt ecolodge som hyllats av så väl National Geographic som det exklusiva resemagasinet Condé Nast. Lodgen ligger i den peruanska delen av Amazonas och erbjuder förstaklassiska djungelexpeditioner med kunniga specialutbildade naturguider.

 • Flyg till Lima

  Flyg till Lima

  Idag lämnar vi Amazonas och flyger tillbaka till Lima. Transfer till ert hotell i centrala Lima.

 • Lima stadsrundtur

  Lima stadsrundtur

  Vi äter lunch med utsikt över Stilla Havet och fortsätter med en stadsrundtur i Lima, där nästan en tredjedel av landets invånare bor. Lima grundades av Pizarro 1535 och blev under kolonial tid den mest betydelsefulla staden på kontinenten. Detta ändrades på mitten av 1700-talet efter en jordbävning som förstörde de flesta byggnaderna. Äldsta byggnaden på torget är katedralen som rymmer Pizarros kvarlevor.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
13 450 kr
price-kr Enkelrum
16 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
13 450 kr
price-kr Enkelrum
16 950 kr

I priset ingår:

 • Fem nätter på hotell (varav fyra nätter på eco lodge i Amazonas)
 • Flyg till/från Puerto Maldonado
 • Frukost samtliga dagar, en lunch i Lima samt helpension i Amazonas
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Lokala engelsktalande specialistguider

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer.
 • Utflykter bokade på plats.

Observera att ett mindre flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Minimum två resenärer. Vi reserverar oss för hotellbyten, till hotell med lika standard. Priserna gäller från november 2017.

Möjlighet finns att uppgradera till rum med privat veranda och flodutsikt. Tillkommer 1 150 kr/person i dubbelrum, för enkelrum 1 590 kr.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Bocas del Toro sol och bad

Bocas del Toro sol och bad

Belägen på en privat strand på ön Bastimentos bor vi bekvämt på Al Natural Eco lodge är en prisbelönad eco lodge som värnar om miljö, samhälle och lokalbefolkning. och ligger vackert inklämd mellan en korallvit sandstrand och tropisk djungel.  

Bocas del Toro sol och bad

Belägen på en privat strand på ön Bastimentos bor vi bekvämt på Al Natural Eco lodge är en prisbelönad eco lodge som värnar om miljö, samhälle och lokalbefolkning. och ligger vackert inklämd mellan en korallvit sandstrand och tropisk djungel.  

 • Lata dagar på stranden

  Lata dagar på stranden

  Du bor i en charmig bungalow med utsikt över det turkosa vattnet. Snorkla i de närliggande korallreven, njut av vällagad mat eller koppla bara av i hängmattan på din privata veranda.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2017-11-27
plane-landing Hemkomst
2017-12-02
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
11 450 kr
price-kr Enkelrum
14 450 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2017-11-27
plane-landing Hemkomst
2017-12-02
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
11 450 kr
price-kr Enkelrum
14 450 kr

I priset ingår:

 • Fyra nätter på eco lodgen Al Natural Resort
 • Flyg till/från Bocas Del Toro
 • Frukost samtliga dagar och 8 måltider
 • Alla flygplats och lodgetransfers i bil och båt med engelsktalande lokalguider

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer.
 • Utflykter bokade på plats.
 • Eventuell bagageövervikt (maxvikt 17kg, kostnad är cirka 2USD/kg)

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Cooköarna

Cooköarna

Välj att förlänga resan till Söderhavets pärla. Cooköarna är karaktäristiska för sinnebilden om Söderhavet, turkosblått vatten med finkorniga vita sandstränder, kokospalmer som prasslar lätt i den ljumma havsbrisen. Landet är präglat av den gästvänliga polynesiska kulturen och...

Cooköarna

Välj att förlänga resan till Söderhavets pärla. Cooköarna är karaktäristiska för sinnebilden om Söderhavet, turkosblått vatten med finkorniga vita sandstränder, kokospalmer som prasslar lätt i den ljumma havsbrisen. Landet är präglat av den gästvänliga polynesiska kulturen och vi får möjlighet att uppleva polynesiska maträtter och dansuppvisningar.

 • Little Polynesian 27 januari

  Little Polynesian 27 januari

  Vi korsar datumlinjen och landar på Rarotonga “igår”.  Rarotonga mitt på dagen Little Polynesian är beläget på öns södra sida vid den strand som anses vara Rarotongas vackraste. Hotellet har pool, restaurang och erbjuder även utrustning för att bland annat snorkla och fiska. Vi bor i stora rum med utsikt över stranden och det turkosa havet.

 • Little Polynesian

  Little Polynesian

  Little Polynesian är beläget på öns södra sida vid den strand som anses vara Rarotongas vackraste. Hotellet har pool, restaurang och erbjuder även utrustning för att bland annat snorkla och fiska. Vi bor i stora rum med utsikt över stranden och det turkosa havet.

 • Rarotonga

  Rarotonga

  Njut av lugna dagar på stranden, snorkla i det kristallklara vattnet eller ta en drink vid poolen

 • Ledig dag och polynesiskdans

  Ledig dag och polynesiskdans

  Tidig kväll äter vi en gemensam avskedsmiddag och får uppleva den sensuella polynesiska dansen som ackompanjeras av sång och musik. Vi åker sedan mot flygplatser och tillbaka mot Auckland för en god natts sömn innan vi beger oss mot Skandinavien igen.

Liknande resor