Inkariket med Galapagos

 • plane-takeoff Avresa: 2018-11-10
 • Längd: 15 dagar
 • price-icon Pris från: 67 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Inkariket med Galapagos

Rundresa till Ecuador, Galapagos och Peru med svensk guide. Besök tre av vår jords finaste platser på en och samma resa. Galapagos där bristen på fiender har lett till att djuren är totalt orädda. Machu Picchu, Inkatemplet som ligger inbäddat i regnskogen och är ett av världens sju underverk. Titicacasjön med oförglömliga vyer över Anderna och indianerna med sina levande traditioner. Välj även en tilläggsresa till Amazonas eller avkoppling vid Perus kust.

 

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Ecuador

Avfärd från Skandinavien på morgonen med KLM via Amsterdam. Ankomst till Ecuadors huvudstad Quito på eftermiddagen och transfer till vårt hotell.

Hotell: Dann Carlton
Måltider: Välkomstdrink

Quito stadsrundtur

Quito betyder folket i ravinen och vi befinner oss på 2 850 m ö h och i en av världens högst belägna huvudstäder. Från El Panecillo, som betyder den lilla bullen, har vi vacker utsikt över staden och vulkanen Pichincha. När spanjorerna anlände till Ecuador 1526 var Quito ett viktigt inkasäte. Istället för att låta spanjorerna erövra staden raserades den, så det finns inga rester kvar från inkatiden. Den nuvarande staden grundades ovanpå ruinerna och anses vara Sydamerikas bäst bevarade spanska kolonialstad. Vi gör en stadsrundtur där vi promenerar i koloniala Quitos gränder som är skyddade av Unesco som världsarv. Efter en välsmakande lunch besöker vi ekvatorlinjen och här har vi möjlighet att stå med ett ben på var sida om ekvatorn. Vi äter en gemensam middag på kvällen på en restaurang i den gamla delen av staden.

Hotell: Dann Carlton
Måltider: Frukost, lunch, middag

Kryssning på Galapagos

Flyg till Galapagos som betraktas som en av jordens yngsta landformationer, med världens äldsta djurliv. Charles Darwin kom till Galapagos på 1800-talet. När han senare kom ut med ”Om arternas uppkomst genom naturligt urval” gjorde han öarna världsberömda. Betydande delar tillskrevs iakttagelser av Galapagos växt- och djurliv. Inte minst bidrog de numer kallade Darwinfinkarna med viktiga belägg. Vi landar på Baltra och börjar vår expedition på Galapagos-ön Santa Cruz. På öns högland kan vi se en frodig grönska olik de andra öarna. Här har vi möjlighet att se jättesköldpaddor i sin naturliga miljö. De isolerades på flera av öarna, vilket resulterade i att olika populationer utvecklades i olika riktningar. I torra områden blev sköldpaddorna mindre, fick långa ben, lång hals och ett sadelformat skal som tillåter dem att sträcka ut halsen. De kan därför nå högt upp bland buskar och kaktusar för att hitta föda. I fuktiga områden med mycket gräs utvecklades större sköldpaddor med rundat skal. Denna plats är också ett paradis för alla fågelskådare då höglandet är rikt på fågelliv och vi kan beundra olika slags fåglar som exempelvis Galapagosskarven, Galapagoshägern och många olika arter av finkar.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Kryssning på Galapagos

På förmiddagen landstiger vi den mycket speciella och inte så besökta ön Genovesa där vi kommer att besöka både den östra och västra sidan. Vi startar med de branta trapporna uppför Prince Philips Steps till en bergig platå. När vi går iland möts vi av en liten koloni av pälssälar som hälsar oss välkomna. Genovesa är formad som en hästsko och kallas även för fågellön, efter dess rika fågelliv som häckar här. På vår expedition möter vi stora kolonier av fregattfåglar, stormsvalor och bland annat två olika arter av sulor, den rödfotade och Nazcasulan. Det här är ett av få platser där vi garanteras att se den rödfotade sulan och man räknar med att omkring 200 000 rödfotade sulor häckar här på ön. Här kan vi även observera den vitgumpade stormsvalan och med lite tur får vi se en och annan jorduggla. På eftermiddagen gör vi en landstigning på en liten sandstrand på den andra sidan av ön. Här följer vi en stig längs en tidvattenlagun och uppför en kulle där vi bjuds på en fantastisk utsikt över klipporna och Darwinbukten. Vi vandrar genom Palo Santo träden som bebos av de stora fregattfåglarna och de rödfotade sulorna. Fåglar som vi kan bekanta oss med här är svalstjärtad mås, fregattfågel, härmtrast, hägrar, Darwinfink, trut, rödfotad sula och Nazcasulan.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Kryssning på Galapagos

På förmiddagen beger vi oss ut på en vandring till Dragon Hill som bjuder på spektakulär utsikt över de närliggande öarna och som även är ett populärt tillhåll för öns drakar, landleguanerna. Längs vägen passerar vi en lagun där vi hoppas få se flamingos. Skogen är även hem till härmtrastar, Darwinfinkar och mangroveskogssångare. På eftermiddagen går vi iland på ön Santa Fe. Vid ankomsten hälsas vi välkomna av en sjölejonkoloni som ligger och solar på den korallvita sandstranden. Vi vandrar genom kaktusskogen som utgör boplats för den utrotningshotade landleguanen som bara finns på ön Santa Fe och är den största på Galapagos. Det vackra landskapet är även hem för arter såsom Galapagosvråk, ett flertal finkar och en av de fyra arterna av härmtrastar som finns på Galapagosöarna.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Galapagos – Puerto Ayora

Vi gör en expedition till den norra sidan av Santa Cruz, Las Bachas, som är täckt av kritvita sandstränder. Den här stranden är en av de viktigaste kläckningsplatserna för havssköldpaddorna i Galapagos. En sköldpadda kan lägga ägg 3 eller 4 gånger per säsong med i genomsnitt 70 ägg varje gång. I de närliggande lagunerna omgivna av röd och svart mangrove, kan vi även se flamingos och leguaner som solar sig längs strandkanten. De färgglada ullhandskrabborna syns tydligt mot de svarta lavastenarna. Här finns också resterna av en gammal pråm som sjönk under andra världskriget när USA hade en militärbas på ön Baltra. Efteråt beger vi oss till vårt hotell för natten i Puerto Ayora, som med sina 12 000 invånare är Galapagosöarnas största stad.

Hotell: Hotel Silberstein
Måltider: Frukost, middag

Galapagos – Lima

Efter frukost får vi transfer till flygplatsen för flyg via Guayaquil till Lima där vi övernattar på ett hotell nära flygplatsen

Hotell: Costa del Sol Hotel Wyndham – Lima Airport
Måltider: Frukost

Inkas heliga dalgång – Pisac

På morgonen går flyget till Cusco som ligger på över 3 300 m och var Inkarikets huvudstad. Vi reser till Urubambadalen, som även kallas Inkas heliga dal. Längst in i dalen ligger Ollantaytambo som är en av få platser där spanjorerna förlorade ett avgörande slag under erövringen. Pizarro kom hit 1536, men på inkräktarna regnade det pilar, spjut och stenar. Därefter överrumplade indianerna Pizarro med att översvämma terrasserna nedanför med hjälp av anlagda kanaler. Hästarna fick problem att röra sig i vattnet, så spanjorerna retirerade. På vägen besöker vi den färgstarka marknaden i Pisac där vi även avnjuter en härlig lunch. Här går ursprungsbefolkningen klädda i sina traditionella dräkter. Passa på att handla stickade kläder, vävnader och smycken som säljs på den lokala marknaden. Middag på vårt hotell.

Hotell: Casa Andina Premium Valle Sagrado Hotel y Villas
Måltider: Frukost, lunch, middag

Machu Picchu

På morgonen beger vi oss med tåg till Machu Picchu som är en av världens olösta gåtor. Vad var det för människor som byggde den här staden och varför valde de en så svårtillgänglig plats? Den amerikanska historikern Hiram Bingham upptäckte ruinområdet 1911 och det tog två år att återerövra inka-staden från djungelns grepp. Läget mellan två bergstoppar gör att dimman ofta lägger sig i dalgången och bidrar med mystiken. Forskarna tror templet byggdes på 1400-talet av Inka Pachacutic och övergavs 100 år senare. Osäkerheten om vad staden använts till är stor. Machu Picchu har en hög andel religiös arkitektur, så många menar att det var ett säte för andlig och ceremoniell verksamhet. Intressant är att områdets skörd från terrassodlingarna måste ha varit betydligt större än vad befolkningen förbrukade. Kanske var Machu Picchus funktion att förse prästerna och kungafamiljen i Cusco med cocalöv. Gemensam middag på hotellet.

Hotell: Casa Andina Premium Valle Sagrado Hotel y Villas
Måltider: Frukost, lunch, middag

 

Chincheros, Maras & Moray

Idag gör vi ett besök i den pittoreska dalstaden Chincheros. Här ges en glimt av hur livet kan se ut i en by i Anderna och vi får se hur folket väver sina vackra färgstarka tyger med traditionella tekniker som de har bevarat. I närheten finns staden Maras, varifrån ett av världens finaste salter extraheras. Därefter åker vi till byn Moray och beundrar de enorma cirkulära och halvcirkelformade jordbruksterrasserna som finns här. De är inbyggda på toppen av en kulle med en fantastisk utsikt över Urubamba-dalen och användes av Inkafolket som ett botaniskt laboratorium. Lunch serveras på en lokal restaurang.

Hotell: Costa del Sol Hotel Ramada Cusco
Måltider: Frukost, lunch

Cusco

På morgonen gör vi en stadsrundtur i Cusco där vi besöker Sacsayhuaman. Massiva stenblock, de största väger 128 ton, bildar en sicksack linje. Cusco skapades med formen av en puma och linjen sägs symbolisera tänderna. Murarna byggdes utan fogmassa och med sådan precision att inte ens en knivsudd går att sticka in mellan blocken. Vid jordbävningar har kolonialbyggnaderna gett vika, men inkapalatsen har stått intakta. I katedralen på torget ser vi en målning som föreställer Kristi sista måltid där lärjungarna äter inkadelikatessen marsvin. I Soltemplet var både väggar och tak täckta av guld. Här fanns guldaltare och guldföremål förställande lamor, barn och majs. Mot slutet av 1500-talet var allt nedsmält och många inkatempel hade fått ge plats åt kolonialbyggnader. Fortfarande är kontrasten mellan ursprungsbefolkningen och de spanskbesläktade invånarna påtaglig. Resten av dagen är ledig för egna strövtåg i Cusco. På kvällen äter vi en gemensam middag med musik och folkdans.

Hotell: Costa del Sol Hotel Ramada Cusco
Måltider: Frukost, middag

Cusco – Titicacasjön

Vi åker buss från Cusco till Titicacasjön och ser längs vägen Andernas vackra bergslandskap passera utanför fönstret. Högslätten kallas Altiplano och är det jordbruksområde där bland annat potatisen hör hemma. Potatisen upptäcktes faktiskt i Peru år 1530 av spanjoren Gonzalo Jiminez de Quesada som år 1539 förde den till Spanien och här odlas idag  över 3 000 potatissorter. Stora lama- och alpackaflockar betar på sluttningarna. Första stoppet sker i den lilla byn Andahuaylillas som har en sagolikt vacker 1700-tals kyrka som vi besöker. Vi äter lunch på en lokal restaurang och på eftermiddagen når vi Titicacasjön som ligger på 3 850 meter över havet. Vårt hotell ligger strax utanför Puno, med en strålande vacker utsikt över sjöns klarblå vatten.

Hotell: Casa Andina Premium Puno
Måltider: Frukost, lunch

Titicacasjön – Lima

Vi gör en båttur på Titicacasjön till vassöarna. Här bor 300 uroindianer vars existens är beroende av totoravassen. Av den bygger de sina hus och båtar. En välbyggd båt kan frakta en hel familj och håller ett halvår innan den börjar ruttna. Även öarna är skapade av vass och vi besöker den vackra ön Taquile som är känd för sitt fantastiska hantverk. Här är det männen som stickar medan kvinnorna väver enligt gamla välbevarade tekniker som invånarna starkt och stolt håller fast vid. Här bor ca 2 000 Taquileños med mottot ”du skall icke stjäla, du skall icke ljuga och du skall icke vara lat”. Vi njuter av vacker natur och får komma nära de lokala traditionerna på ön. Flyg från Puno till Lima sen kväll. Vi bor i stadsdelen Miraflores som ligger vackert vid havet.

Hotell: Casa Andina Select Miraflores
Måltider: Frukost, lunch

Lima – stadsrundtur - avresa

Ledig förmiddag. Vi gör en stadsrundtur i Lima som grundades av Pizarro 1535 och blev under tidig kolonial tid den mest betydelsefulla staden på kontinenten. Detta ändrades på mitten av 1700-talet efter en katastrofal jordbävning som förstörde de flesta byggnader. Det viktigaste torget i alla peruanska städer heter Plaza de Armas och Lima är inget undantag. Äldsta byggnaden på torget är katedralen som rymmer en träkista med Pizarros kvarlevor. Vi provar Perus nationaldryck Pisco Sour. Vår tur avslutas med ett besök till det berömda Larco-muséet där vi får kan beskåda en samling med mer än 5 000 år av peruansk historia. Här äter vi även vår avskedslunch. Transfer till flygplatsen sen kväll för avresa mot Skandinavien.

Måltider: Frukost, lunch

Hemkomst från Peru

Vi ankommer Skandinavien sen kväll med många fina minnen i bagaget.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-10
plane-landing Hemkomst
2018-11-24
calender Antal dagar
15 dagar
price-kr Del i dubbelrum
67 950 kr
price-kr Enkelrum
82 050 kr
plane-takeoff Avresa
2019-01-28
plane-landing Hemkomst
2019-02-11
calender Antal dagar
15 dagar
price-kr Del i dubbelrum
67 950 kr *
price-kr Enkelrum
82 050 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-10
plane-landing Hemkomst
2018-11-24
calender Antal dagar
15 dagar
price-kr Del i dubbelrum
67 950 kr
price-kr Enkelrum
82 050 kr
plane-takeoff Avresa
2019-01-28
plane-landing Hemkomst
2019-02-11
calender Antal dagar
15 dagar
price-kr Del i dubbelrum
67 950 kr
price-kr Enkelrum
82 050 kr

*Preliminärt pris

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm/Göteborg-Quito//Lima-Stockholm/Göteborg
 • Boende på tre till fyrstjärniga hotell
 • Boende i standardhytt plus på kryssningsfartyget M/V Galapagos Legend
 • Transporter, flygresor, måltider, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Nationalparksavgift till Galapagos om 100 USD
 • Lokal skatt för Galapagos om 20 USD (Migration Control Card)
 • Svensktalande professionell reseledning
 • Engelsktalande lokala specialistguider
 • Exklusivt informationspaket med faktahäfte
 • Bagageservice och dricks till bärare, lokala guider och chaufförer
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 2 000 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen ca 30 dagar innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella hotellbyten, till hotell med lika standard.

I priset ingår ej:

 • ERV Semesterförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Dryck till måltid
 • Extra utflykter
 • Flyg t/r Köpenhamn (kan ordnas mot ett tillägg om 700 kr per person)

Avbeställningsskydd kostar 6 % av försäkringsbeloppet (valfritt belopp som försäkras) och måste tecknas vid bokningstillfället för
att vara giltigt.

Uppgradera hytten på Galapagos kryssningen, pris från 2 000 kr. Kontakta oss för mer information och platstillgång.

Boka reseförsäkring samtidigt som resan. ERV semesterförsäkring är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 15 dagar per person är 690 kr.

M/V Galapagos Legend justerar ibland kryssningsrutten på Galapagos enligt nationalparkstyrelsens direktiv. Program för januari 2019 justeras inom kort.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Vänligen, ta del av  Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Tilläggsresor

Amazonas

Amazonas

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Peru breder sig Amazonas ut i den östra delen...

Amazonas

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Peru breder sig Amazonas ut i den östra delen av landet. Vi flyger till Puerto Maldonado och åker därifrån båt till vår ekolodge. Längs floden ser vi ofta färgstarka papegojor, tukaner och stora flockar av aror. Djur som vi spanar efter är flera sorters apor och kattdjur, sengångare, tapirer och kajmaner. Indianerna som bor i reservatet lär oss hur man använder växter som läkemedel.

 • Flyg till Puerto Maldonado i Amazonas

  Flyg till Puerto Maldonado i Amazonas

  Flyg på morgonen till Puerto Maldonado i Peru. Vår lodge erbjuder ett brett utbud av olika expeditioner som leds av kunniga lokalguider. På eftermiddagen kan vi gå en guidad promenad som ger en introduktion till regnskogen. Vi ser imponerande höga träd och här finns fantastisk fågelskådning. Tidig kväll kan vi följa med på en båttur där vi får uppleva hur Amazonas värld ändrar sig från dag till natt.

 • Amazonas ursprungsbefolkning

  Amazonas ursprungsbefolkning

  Med båt tar vi oss djupare in i Amazonas för att utforska djungeln. Vi har möjlighet att se kajmaner, färgglada fåglar och en spännande flora. Vi gör ett studiebesök på farmen Gamitana där vi får möta lokala bönder som odlar frukt och grönsaker. Efter lunch besöker vi Amazonas ursprungsbefolkning och får en inblick i hur de lever av och med regnskogen. På kvällen kan du njuta av lugnet i din hängmatta på terrassen och lyssna på regnskogens alla ljud.

 • Canopy walk

  Canopy walk

  I det tidiga morgondiset glider vi tyst och sakta fram längs floden i våra kanoter. Har vi tur får vi se vrålapor, papegojor, anakondor och den svarta kajmanen. Efter lunch erbjuds en ”canopy walk” i ett hängbrosystem uppe i trädtopparna. Från tornen har vi möjlighet att skåda tukaner och hackspettar. Kanske får vi även sällskap av sengångare och apor. På kvällen kan vi följa med på en kanottur där vi ser in i kajmanernas lysande gula ögon i det becksvarta Amazonas.

 • Kanot i Amazonas våtmarker

  Kanot i Amazonas våtmarker

  Med våra kanoter tar vi oss djupare in i Amazonas regnskog. Vi lär om dem medicinalväxter som växer vilt i regnskogen och som de lokala stammarna har använt sig av i hundratals år. Vi upplever riktig urskog med träd som är hundra meter höga. Efter lunch gör vi en utflykt till våtmarkerna, där vi har möjlighet att stifta bekantskap med grodor, reptiler, ormar, fåglar och däggdjur.

 • Inkaterra Reserva Amazonica (eco lodge)

  Inkaterra Reserva Amazonica (eco lodge)

  En prisbelönt ecolodge som hyllats av så väl National Geographic som det exklusiva resemagasinet Condé Nast. Lodgen ligger i den peruanska delen av Amazonas och erbjuder förstaklassiska djungelexpeditioner med kunniga specialutbildade naturguider.

 • Flyg till Lima

  Flyg till Lima

  Idag lämnar vi Amazonas och flyger tillbaka till Lima. Transfer till ert hotell i centrala Lima.

 • Lima stadsrundtur

  Lima stadsrundtur

  Vi äter lunch med utsikt över Stilla Havet och fortsätter med en stadsrundtur i Lima, där nästan en tredjedel av landets invånare bor. Lima grundades av Pizarro 1535 och blev under kolonial tid den mest betydelsefulla staden på kontinenten. Detta ändrades på mitten av 1700-talet efter en jordbävning som förstörde de flesta byggnaderna. Äldsta byggnaden på torget är katedralen som rymmer Pizarros kvarlevor.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-23
plane-landing Hemkomst
2018-11-29
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
13 450 kr
price-kr Enkelrum
15 890 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-23
plane-landing Hemkomst
2018-11-29
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
13 450 kr
price-kr Enkelrum
15 890 kr

I priset ingår:

 • Fem nätter på hotell (varav fyra nätter på ekolodge i Amazonas)
 • Flyg till och från Puerto Maldonado
 • Frukost samtliga dagar, en lunch i Lima samt helpension i Amazonas
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Lokala engelsktalande specialistguider

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Utflykter bokade på plats

Observera att ett mindre flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Minimum två resenärer. Vi reserverar oss för hotellbyten, till hotell med lika standard.

Möjlighet finns att uppgradera till rum med privat veranda och flodutsikt. Pris från 1 150 kr för del i dubbelrum.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna söder om Perus huvudstad Lima är ett av världens mest kända fornminnen. Kilometer efter kilometer av urkarvade figurer föreställande en kolibri, en kondor, en spindel, en apa och människor breder ut sig under flygplanet. Det faktum att figurerna bara går att se från luften...

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna söder om Perus huvudstad Lima är ett av världens mest kända fornminnen. Kilometer efter kilometer av urkarvade figurer föreställande en kolibri, en kondor, en spindel, en apa och människor breder ut sig under flygplanet. Det faktum att figurerna bara går att se från luften har förbryllat forskare sedan de upptäcktes på 1930-talet. Skälet till att Nazcalinjerna skapades är fortfarande ett olöst mysterium. En kontroversiell teori går ut på att de utgör en landningsplats för rymdfarkoster. Dagens antropologer är överens om att Nazcalinjerna hade någon slags religiös betydelse. Paracas ligger cirka 4 timmar söder om Lima. En otroligt vacker sol- och baddestination som är mest känd för sina karaktäristiska röda sandstränder. Här kopplar vi av och njuter av lugnet och naturen. Välj mellan ett fyrstjärnigt eller femstjärnigt hotell och bestäm hur många nätter du vill stanna.

 • Sol och bad i Paracas

  Sol och bad i Paracas

  Paracashalvön är känd för sina röda sandstränder. Här bor vi bekvämt på ett hotell med närhet till Stilla Havet och tid för avkoppling. Passa på att koppla av på vackra stränder eller besök den närliggande ögruppen Ballestas som är känd som Perus Galapagos i miniatyr.

 • Flyg över Nazcalinjerna

  Flyg över Nazcalinjerna

  Figurerna har skapats genom att nazcafolket, som bodde på platsen från år 0 och några hundra år framåt, skrapade bort ett decimeterdjupt lager av den sten som täcker öknen. Eftersom det bara regnar några minuter varje år så har figurerna sparats in i vår tid. Hela området sträcker sig över 450 kvadratkilometer i den torra öknen och sammanlagt finns här omkring 700 så kallade geoglyfer. Nazcalinjerna utsågs till världsarv 1994.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-23
plane-landing Hemkomst
2018-11-28
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
5750* kr
price-kr Enkelrum
7990* kr
plane-takeoff Avresa
2019-02-10
plane-landing Hemkomst
2019-02-15
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
5750* kr
price-kr Enkelrum
7990* kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2018-11-23
plane-landing Hemkomst
2018-11-28
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
5750* kr
price-kr Enkelrum
7990* kr
plane-takeoff Avresa
2019-02-10
plane-landing Hemkomst
2019-02-15
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
5750* kr
price-kr Enkelrum
7990* kr

*Preliminärt pris

I priset ingår:

 • En natt på hotell i Lima
 • Tre nätter på hotell i Paracas
 • Privat transfer till busstation i Lima
 • Delad turistbuss till Paracas
 • Privat transfer till flyplats i Lima
 • Frukost samtliga dagar

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Utflykter bokade på plats
 • Flyg över Nazcalinjerna, pris från 2 950 kr per person

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Liknande resor