Varmt välkommen att titta på vår 50-minuter långa presentation om Botswana och Victoriafallen med Karin Bernesson! Denna rundresa ger ett smakprov av Botswana, Namibia och Zimbabwe på en och samma resa! Bästa tiden att resa till Botswana är i oktober, då allt vilt samlas vid floderna för att dricka. I Okavangodeltat finns en enorm djurrikedom, […]

25 mars 2020
Afrika Botswana

Varmt välkommen att titta på vår 50-minuter långa presentation om Botswana och Victoriafallen med Karin Bernesson! Denna rundresa ger ett smakprov av Botswana, Namibia och Zimbabwe på en och samma resa! Bästa tiden att resa till Botswana är i oktober, då allt vilt samlas vid floderna för att dricka. I Okavangodeltat finns en enorm djurrikedom, och Victoriafallen är med på Unescos världsarvslista och är ett av de största vattenfallen i världen. Campingen håller hög komfort med bäddad säng och toalett i tältet. Vi har med oss en kock som lagar god mat som vi äter vid lägerelden. Lämna gärna en kommentar här på vår blogg om ni gillar presentationen, och dela den gärna med andra som ni tror vill se den!

Kontaktperson för denna resa är Beda Robertson, välkommen att kontakta Beda för frågor eller funderingar!

 

Beda safari

Beda Robertson

beda@thabelaafrica.com

08-544 000 08

Comment (3)

Margareta Brandin March 25, 2020 at 6:50 pm

Längtar redan,

leif.wahlstedt March 25, 2020 at 6:53 pm

Fina Beda ❤️

Bo Hansson March 25, 2020 at 6:58 pm

Hej Karin. Birgitta och jag återupplevde vår Botswanaresa med dig. Kul att du hade med historien med dina skor från vår resa. Denna resa var vår första safariresa och det gav verkligen mersmak.

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att vara synlig. Obligatoriska fält är markerade med *.

Liknande inlägg