Som ni vet är vi på Thabela Travel aktiva föreläsare som älskar att resa landet runt och presentera våra spännande resor för er. Seniormässan har alltid varit en speciell och utmärkt mötesplats där vi varje år brukar träffa våra kunder, hålla föreläsningar och presentera våra resor. Vi saknar verkligen att vi i vår inte fick […]

06 maj 2020
Afrika

Som ni vet är vi på Thabela Travel aktiva föreläsare som älskar att resa landet runt och presentera våra spännande resor för er. Seniormässan har alltid varit en speciell och utmärkt mötesplats där vi varje år brukar träffa våra kunder, hålla föreläsningar och presentera våra resor. Vi saknar verkligen att vi i vår inte fick den möjligheten, men vi har försökt lösa detta på bästa möjliga sätt och valt att hålla våra presentationer online istället! Nu har ni alltså möjlighet att ta del av våra fina bildvisningar och intressanta reseberättelser från hemmets lugna vrå, vid en tid som passar er.

Nedan ser ni de presentationer som är tillgängliga hittills, men fler läggs upp inom kort! Följ oss på Facebook eller prenumerera på våra nyhetsbrev (längst ner på sidan) för att hålla dig uppdaterad om när vi lägger upp nya presentationer.

 

 

 

 

Specialerbjudande

Boka nu och res sen! Fram till den 31 maj 2020 erbjuder vi 1000 kr i rabatt per person på alla resor vi presenterar digitalt.  Detta erbjudande kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller endast de resor vi presenterar digitalt här på vår hemsida.

Presentationerna är tillgängliga ovan samt på vår blogg.

 

Fri avbokning vid coronaepidemi

Det är viktigt för Thabela Travel att du känner dig trygg med att boka nästa vinters resa hos oss trots coronaepidemin. Skulle det visa sig att resmålet är drabbat av Corona när du ska resa kommer Thabela Travel acceptera avbokning med full återbetalning.

Läs mer här.

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att vara synlig. Obligatoriska fält är markerade med *.