På Thabela Travel är vi aktiva föreläsare. Alla nya evenemang läggs ut på Thabela Travels Facebooksida, så följ oss gärna där för att få en inbjudan. Vi reser ofta till våra destinationer runt om i världen och på så sätt får vi kunskap, vackra bilder och spännande berättelser från världens alla hörn. Vi är efterfrågade föreläsare på mässor och under höst och vår åker vi på föreläsningsturné i Sverige. Vi håller dessutom ofta i online presentationer om våra resmål, där du kan lära dig mer om våra destinationer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om alla våra evenemang, föreläsningar och onlinepresentationer. Nyhetsbrevet kan du enkelt beställa längst ner på denna sida.

Har du ett företag eller en förening som är intresserad av en bildvisning så är du välkommen att kontakta oss.

Tänk på att platserna är begränsade på våra fysiska evenemang och föreläsningar, så anmäl dig gärna i god tid. Hjärtligt välkommen till våra evenemang!

1 kommande evenemang

Reseafton Sydafrika & Namibia med Marika Griehsel

03 september 2024
Välkommen till vår reseafton om Sydafrika och Namibia på Sydafrikas ambassad. Kända journalisten Marika Griehsel kommer vara ciceron på resan som går i januari. Marika kallas fortfarande...
Läs mer