Konferensresor Sydafrika

Konferensresor Sydafrika är Thabela Travels specialitet. Vår favorit är Kapstaden, där vi kan erbjuda ert företag en förstklassig konferens till förmånligt pris. Läs mer om våra konferensresor till Sydafrika >>

Tänk på att det inte alltid blir dyrare att välja en exotisk destination lite längre bort med lågt prisläge. Kan ni tänka er nattflyg så är det inte heller säkert att det tar mer tid i anspråk. På många av våra konferensdestinationer i Asien och Afrika håller hotellen högre standard, servicenivån är bättre och upplevelserna mer spännande.

De sista åren har det blivit populärt att lägga konferensen ombord på ett kryssningsfartyg. Vi har erfarenhet angående vilka kryssningar som fungerar bra för konferens.

Vi erbjuder ofta ett förlängningsalternativ för de som vill kombinera resan med semester. Vi lägger då upp en rundresa med svensk guide på önskat antal dagar i anslutning till konferensresan.

Vill ni ha inspiration så kommer gärna någon från vår konferensavdelning till ert företag och lyssnar på era önskemål och utifrån dessa rekommenderar ett passande konferensmål för just er. Vi är vana att presentera våra resmål och vår personal har varit på plats och har därmed god kunskap. Vi har förberedda bildspel från alla våra konferensdestinationer. Vi hjälper er att sy ihop ett paket med en bra blandning av konferens och aktiviteter. Kanske vill ni ha en kickoff på hemmaplan eller ett lanseringsevenemang där det passar att vi presenterar resmålet. Vi har kunskap att berätta och fina bilder att visa.

På de flesta av våra konferensresemål har vi svensktalande personal. Vi har kontor i Kapstaden och därifrån förser vi våra Afrikakonferenser med svensktalande guider.

Välkommen att kontakta [email protected].

Populära konferensmål

 • Kapstaden

  Kapstaden

  Vår favorit är Kapstaden. Här kan vi erbjuda ert företag en förstklassig konferens till förmånligt pris. När USD och EUR har gått upp har den sydafrikanska valutan dalat. Här får ni för tillfället en mycket prisvärd konferens. Ni flyger till Sydafrika över natten och tidsskillnaden är bara en timma. I Kapstaden finns ett spännande utbud av aktiviteter och utflykter. Thabela Travel har i Kapstaden kontor med svensktalande personal och flera svensktalande guider som arbetar för oss här.

 • Rio de Janeiro

  Rio de Janeiro

  En av världens mest exotiska storstäder. Det är en dröm för många att komma hit och ett kort som säkert går hem. En bra kombination av storstad och badsemester.

 • San Fransisco

  San Fransisco

  En klassiker. Möjlighet att besöka vingårdar, historiska Alcatraz och ströva i mysiga Fisherman’s Wharf.

 • Hongkong

  Hongkong

  I Hongkong möts öst och väst. Bra flygtider och hotell i kombination med spännande utflykter. En av våra favoritdestinationer.

 • Mauritius

  Mauritius

  Vi har genom åren arrangerat många konferenser till Mauritius. Här finns de perfekta hotellen, underbara stränder och en perfekt blandning av utflykter.

 • Zanzibar

  Zanzibar

  Zanzibar är perfekt för er som vill kombinera med en tilläggsresa. Då kan ni välja några dagars safari eller bestigning av Kilimanjaro.

 • Dubai

  Dubai

  Dubai har perfekta flygförbindelser och utflykter med buss, båt och kamel. En härlig kombination av storstad och öken.