• plane-takeoff
  • 2023-12-26
  • 2024-02-16
  • 2024-10-25
  • 2024-12-26
  • 2025-02-21
 • Längd: 12 dagar
 • price-icon Pris från: 35 750 kr
 • compas-iconSvensk guide

Kapstaden och Krugerparken

Följ med oss till Sydafrika och upptäck det bästa av två världar – Kapstaden och Krugerparken! Det här är en fantastisk resa för dig som vill kombinera Kapstaden med safari i Sydafrika. Kapstaden erbjuder en behaglig kombination av stadsliv och vacker natur. Här väntar magiska vyer på Godahoppsudden och smakrika upplevelser i vinregionen. Resan fortsätter norrut mot safarins mekka, Krugerparken. Först gör vi ett spännande stopp i det lilla kungadömet Eswatini (tidigare Swaziland) för att sedan fortsätta mot Krugerparken. Krugerparken är en av jordens största nationalparker och andas en spännande historia. Med ledning av kunniga rangers spejar vi efter djuren i Sydafrikas djurrikaste område. Vi får även uppleva Drakensbergens magiska vyer och häftiga raviner.

Välkommen till bildvisning om våra safaris i Sydafrika!

Se våra videos om Sydafrika här »

Har du tänkt dig en annan typ av rundresa till Kapstaden och Krugerparken?

Kontakta då Thabela Africa, som är vår resebyrå i Sydafrika med svensk personal. De erbjuder följande typer av resor till Sydafrika, med eller utan safari:
Sydafrika rundresor med engelsk guide | Köra-själv-paket | Temaresor | Båt och tågresor

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Sydafrika

Nu är det äntligen dags att börja vår resa mot storstadsliv och safari i Sydafrika. Avresa sker från Skandinavien på eftermiddagen och vi styr kosan mot Kapstaden.

Ankomst Sydafrika – Välkomna till Kapstaden

Idag landar vi i Kapstaden där vi möter vår guide i ankomsthallen på flygplatsen. I mån av tid gör en stadsrundtur på väg till hotellet. Vi stannar till vid Company Gardens och promenerar i trädgården som anlades år 1652 av Jan van Riebeeck. Grönsakerna som skulle förse förbipasserande skepp med proviant odlades här. Vi går förbi parlamentet och presidentens officiella kontor. Kapstaden är en av Sydafrikas tre huvudstäder. Vi passerar Godahoppsfästningen som är en av de äldsta byggnaderna i Södra Afrika och når inom kort Malay Quarter, även känd som Bo-Kaap. Det var här de första malajerna bosatte sig när de anlände till Kapstaden. Vi åker även till en vacker utsiktsplats varifrån vi ser hela Kapområdet. Till kvällen lär vi känna medresenärerna under välkomstmiddagen.

Hotell: Blackheath Lodge
Måltider: Välkomstmiddag

Kapstaden – Godahoppsudden

Vår första dag i Sydafrika börjar utmed Atlantkusten mot Kaphalvön på vägar med vidunderlig utsikt. Godahoppsudden ligger i ett naturreservat, där floran och faunan bevarats precis som den såg ut år 1488 när Bartholomeu Dias rundade udden. Han ansåg att det nu fanns gott hopp om att nå Indien. Vi besöker både Godahoppsudden och Kapudden. Vegetationen kallas fynbos och består framför allt av proteabuskar. Vi äter lunch på en fiskrestaurang med utsikt över False Bay. Många skepp misstog Cape Hangklip för Godahoppsudden och seglade av misstag in i denna vik. Den sydafrikanska pingvinen är utrotningshotad, men kolonin vid Boulders Beach har visat en positiv utveckling. Nu finns här över 3 000 pingviner.

Hotell: Blackheath Lodge
Måltider: Frukost, lunch

Kapstaden – ledig dag

En dag för egna aktiviteter i Kapstaden. Besök gärna den kända botaniska trädgården Kirstenbosch eller någon av stadens marknader. Ta en tur till Robben Island där Nelson Mandela satt 18 år i fängelse, eller ta linbanan upp på Taffelberget för magiska vyer. I den kända hamnen V/A Waterfront erbjuds de bästa shoppingmöjligheterna, solnedgångskryssningar och andra båtturer, samt ett mycket fint akvarium.

Hotell: Blackheath Lodge
Måltider: Frukost

Kapstaden - barnklinik & Stellenbosch vindistrikt

Idag får vi möjlighet att interagera och utbyta kulturella värderingar med lokalsamhället. Thabela Travel stödjer Philani Nutrition Centre som drivs av svenska barnläkaren Ingrid le Roux. Philani har sex barnkliniker i kåkstäder utanför Kapstaden och vi besöker en av dem. Deras verksamhet går ut på att identifiera spädbarn med näringsbrist och hjälpa dem till en bra start i livet. Vi åker vidare till Stellenbosch som är Sydafrikas näst äldsta stad och det mest omtalade vindistriktet. Stellenbosch anses vara den vackraste av alla småstäder i Sydafrika och många byggnader är kulturminnesmärkta. Vi gör en vinprovning, en rundtur och äter lunch på en av de genuina gårdarna i Cape Dutch-stil. Kanske väljer du ett vin till maten av Pinotage som är Sydafrikas egen druva.

Hotell: Blackheath Lodge
Måltider: Frukost, lunch

Flyg till Johannesburg - kungadömet Eswatini

Vi checkar in på flyget mot Johannesburg för att ta första steget mot vårt sydafrikanska safariäventyr. Vi börjar vår resa genom Mpumalanga provinsen mot det lilla kungadömet Eswatini (tidigare Swaziland) som ligger till största del omringat av Sydafrika och är inte mycket större än Värmland. Landet blev ett självständigt kungadöme år 1968 och Mswati III är regerande kung. På landsorten bor majoriteten av befolkningen i hyddor och försörjer sig på traditionellt jordbruk. Terrängen är bergig vilket gör att landet upplevs större än det är. Här finns många grönskande dalar och vackert landskap. Swazifolket är ett älskvärt och vänligt folk som mer än gärna välkomnar turister både till landet och till sin kultur. Till eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell som ligger vackert beläget i Ezulwini Valley (Himmelrikesdalen).

Hotell: Forester Arms
Måltider: Frukost, middag

Eswatini - Kruger nationalpark

Vi stannar till vid ett glasbruk som startades av en svensk organisation 1979, Ngwena glasfabrik. Här produceras allt med återvunnet glas som lokalbefolkningen hjälper till och samlar in från hela Swaziland. Vi äter lunch i en swaziby, där befolkningen stolt visar och berättar om sin kultur. Vi ser odlingar med litchi, bananer och mango längs vägen mot Kruger nationalpark. Dagens slutmål är en genuin lodge inne i parken där det finns stora möjligheter att få se några elefanter eller flodhästar redan ikväll. Det är uppdukat för fantastiska naturupplevelser och den bästa safarin i Sydafrika.

Hotell: Nkambeni Safari Camp
Måltider: Frukost, lunch, middag

Big Five safari i Kruger nationalpark

Idag har det äntligen blivit dags att uppleva safari i Sydafrika! Väckarklockan ringer tidigt, vid parkingången tar vi plats i lokalguidens öppna safarifordon. Det är en professionell safariguide, en så kallad ranger som tar oss med på heldagssafari i Krugerparken. Detta är den park i Afrika med störst artrikedom. Om alla hjälps åt att spana hittar vi kanske The Big Five (lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning) och förhoppningsvis ”the ugly five” (gnu, vårtsvin, hyena, gam och marabou stork). Titt som tätt passerar vi impalaantiloper som det finns hela 90 000 av i parken och omkring 6 000 kuduantiloper härjar fritt i parken. Det finns även goda möjlighet att få se den kända vildhunden då dem också strövar omkring fritt här. Till lunch gör vi ett trevligt stopp där det har dukats upp en riklig picknick ute i vildmarken, kanske några nyfikna apor kikar förbi. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan vår safari i den sydafrikanska vildmarken och vid eftermiddagen är vi tillbaka på vår lodge. Nu finns tid för att slappna av och gå igenom dagens alla vackra foton.

Hotell: Nkambeni Safari Camp
Måltider: Frukost, picknick-lunch, middag

Safari, raviner och naturpromenad

Ännu en tidig morgon då vi ger oss ut på en andra safaritur i underbara Krugerparken. Efter spännande möten med djuren åker vi vid lunchtid direkt vidare till Graskopravinen där vi äter en sen lunch på en restaurang med vacker utsikt över ravinen. Mätta och belåtna åker vi en modern hiss över 50 meter ner i ravinen där vi omges av tätbevuxen skog och vacker natur. Under en promenad i ravinen får vi lära mer om landets flora. Vi går på bekväma trädäck omgivna av skogen. Senare på eftermiddagen besöker vi Gods Window som bjuder på oslagbara vyer över Blyde River Canyon och med Krugerparken i fjärran.

Hotell: Graskop Hotel
Måltider: Frukost, lunch, middag

Drakensbergen - Blyde River Canyon

Vi börjar dagen med att utforska den kända Panoramarutten längs Blyde River Canyon som är Sydafrikas motsvarighet till Grand Canyon i USA. Likheten är på många sätt påfallande med deras djupa raviner och skavda berg i olika varianter av rött. Vi besöker Bourke´s Luck Potholes där vi ser 15 miljoner år gamla jättegrytor. De har bildats av virvlar som uppstått när floderna Treur och Blyde River förenas. Vi tar en promenad vid the Three Rondavels, där vi har vacker utsikt över Blydepoort Dam. En rondavel är en traditionell hydda och här finns tre klippformationer som ser precis ut som sådana. Vi åker tillbaka till storstaden Johannesburg där vi ska tillbringa vår sista natt i landet, en cirka fem timmars resa.

Hotell: Balalaika Hotel
Måltider: Frukost

Kåkstadstur i Soweto

Vi avslutar vår resa med en dag i Nelson Mandelas fotspår. Dagens guidade tur tar oss genom Sydafrikas många historiska faser. Soweto, är en förkortning för South Western Township. Här bodde både Nelson Mandela och Desmond Tutu och ett besök i området är viktigt för att förstå Sydafrikas väg till frihet och demokrati. Vi äter en gemensam traditionell lunch innan vi rör oss tillbaka till flygplatsen i Johannesburg. Här säger vi hejdå till vårt safariäventyr i Sydafrika och påbörjar vår resa hem till Skandinavien igen.

Hotell: –
Måltider: Frukost, lunch

Hemkomst från Sydafrika

Ankomst till Skandinavien med bagaget fullt av vackra minnen från Kapstaden och vilda historier från vår safari i Sydafrika.

Utflykter

 • Dyk eller vithajsafari

  Dyk eller vithajsafari

  I Gansbaai (ca. 2 h från Kapstaden) håller vithajarna ofta till i ett sund mellan Dyer Island och Geyser Rock. Här delar vi även havet med sydafrikanska pälssälar, pingviner, kaphavssulor och delfiner.

 • Robben Island

  Robben Island

  En ca. 3,5 h tur till Robben Island utanför Kapstaden. Ofta är vår guide en före detta fånge. Besöket delas upp i två delar, en i buss runt ön och en guidad tur i fängelset där vi kikar in i Nelson Mandelas cell.

 • Taffelberget

  Taffelberget

  Taffelberget är en 1086 m hög sandstensplatå med en magnifik utsikt över hela Kapområdet. Berget är också känd för sin extremt rika flora, i hela området finns det ca. 1470 olika växtarter, många endemiska.

Hotell

 • Protea Hotel Balalaika

  Protea Hotel Balalaika

  En lugn och avkopplande oas i hjärtat av livliga Johannesburg. Beläget nära shoppingcentrum, Nelson Mandela Square, Sandton City och Gautrain så väntar här en behaglig vistelse.

 • Graskop Hotel

  Graskop Hotel

  Konstgalleriet du kan sova i! Detta boutique-hotell är inspirerat av det ursprungliga 70-talet, med en lyxig och hemtrevlig atmosfär.

 • Nkambeni Safari Camp

  Nkambeni Safari Camp

  Här bor vi i bekväma, permanenta safaritält mitt i Sydafrikas vildmark. Inlindade av den mytomspunna Kruger nationalpark finns här en trevlig pool, bar och lounge där vi kan avnjuta flera solnedgångar.

 • Forester Arms Hotel

  Forester Arms Hotel

  Ett charmigt, lantligt hotell från kolonialtiden beläget i en fantastisk bergsbygd utanför huvudstaden Mbabane. En oas av komfort som är en perfekt bas för att utforska alla attraktioner i det majestätiska kungariket Eswatini. 

 • Blackheath Lodge

  Blackheath Lodge

  Blackheath Lodge Boutique Hotel ligger i Sea Point på Kapstadens Atlantkust. Hotellet ligger nära stadens livliga stadskärna, såväl som populära V&A Waterfront och Green Point Stadium.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2023-12-26
plane-landing Hemkomst
2024-01-06
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 750 kr
price-kr Enkelrum
39 650 kr
plane-takeoff Avresa
2024-02-16
plane-landing Hemkomst
2024-02-27
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
29 750 kr
price-kr Enkelrum
33 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-25
plane-landing Hemkomst
2024-11-05
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
31 500 kr *
price-kr Enkelrum
36 200 kr *
plane-takeoff Avresa
2024-12-26
plane-landing Hemkomst
2025-01-06
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
37 550 kr *
price-kr Enkelrum
41 650 kr *
plane-takeoff Avresa
2025-02-21
plane-landing Hemkomst
2025-03-04
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
31 500 kr *
price-kr Enkelrum
36 200 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2023-12-26
plane-landing Hemkomst
2024-01-06
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 750 kr
price-kr Enkelrum
39 650 kr
plane-takeoff Avresa
2024-02-16
plane-landing Hemkomst
2024-02-27
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
29 750 kr
price-kr Enkelrum
33 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-25
plane-landing Hemkomst
2024-11-05
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
31 500 kr
price-kr Enkelrum
36 200 kr
plane-takeoff Avresa
2024-12-26
plane-landing Hemkomst
2025-01-06
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
37 550 kr
price-kr Enkelrum
41 650 kr
plane-takeoff Avresa
2025-02-21
plane-landing Hemkomst
2025-03-04
calender Antal dagar
12 dagar
price-kr Del i dubbelrum
31 500 kr
price-kr Enkelrum
36 200 kr

*Preliminärt pris, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm – Kapstaden med retur från Johannesburg samt inrikesflyg Kapstaden – Johannesburg,
 • Rum på tre till fyrstjärniga hotell inklusive frukost,
 • Transporter, måltider, inträden och utflykter enligt resebeskrivning. Safari i öppna jeepar med naturguide,
 • Svensktalande professionell reseledning,
 • Bagageservice och dricks till bärare,
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Dricks till chaufförer och guider.
 • Dryck till måltid.

Flyg från/till Göteborg/Köpenhamn kan ordnas vid förfrågan och mot tillägg.

På avgången den 17:e november bor vi på President Hotel istället for Protea Hotel Sea Point i Kapstaden. Boende i Eswatini varierar per avresedatum, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället. Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 7 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för denna resa per person: 636 kronor.

Thabela Travel stödjer ett biståndsprojekt i ett kåkstadsområde i Kapstaden med 100 kr per resenär.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar vår resa till Sydafrika – Kapstaden och Krugerparken.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Mauritius

Mauritius

Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sig med sina tropiska sandstränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och erbjuder snorkling i världsklass, dess kök bjuder på många spännande kreolska smaker. Luta er tillbaka och upplev service utöver det vanliga. Varför...

Mauritius

Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sig med sina tropiska sandstränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och erbjuder snorkling i världsklass, dess kök bjuder på många spännande kreolska smaker. Luta er tillbaka och upplev service utöver det vanliga. Varför inte åka ut tidigt på morgonen och simma med delfiner eller på djuphavsfiske? På Mauritius finns det även riktigt bra golfbanor och gott om roliga aktiviteter och utflykter.

 • Dag 1: Ankomst Mauritius

  Dag 1: Ankomst Mauritius

  Idag flyger vi vidare till paradisön Mauritius (flyg ingår ej). Transport till  hotellet på öns norra kust. Zilwa Attitude är ett härligt 4-stjärnigt hotell med fyra vackra stränder omkring sig och flera pooler.

  Hotell: Zilwa Attitude
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 2: Mauritius

  Dag 2: Mauritius

  Totalt strandlyx väntar, slappna av på stranden, vid någon av poolerna eller ge dig ut på spännande utflykter för egen kostnad. Välj och vraka mellan utflykter så som båtutflykt från västkustens lilla hamnen Flic en Flac.

  Hotell: Zilwa Attitude
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 3: Mauritius

  Dag 3: Mauritius

  Ta dagen som den kommer. Njut av solens värmande strålar från en av strandens alla solstolar, blunda och lyssna på det skvalpande ljudet från havet. Unna dig en lat dag på stranden.

  Hotell: Zilwa Attitude
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 4: Mauritius

  Dag 4: Mauritius

  Varför inte besöka vulkansjön Ganga Talao? Ganga Talao ligger vackert beläget högt uppe i bergen, med en unik natur. Vid sjön ligger ett tempel som är den äldsta pilgrimsdestinationen för hinduer.

  Hotell: Zilwa Attitude
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 5: Avresa Mauritius

  Dag 5: Avresa Mauritius

  Transport till flygplatsen där vi påbörjar vår resa hem till Skandinavien igen.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 500 kr
price-kr Enkelrum
13 700 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 500 kr
price-kr Enkelrum
13 700 kr

I priset ingår:

 • Transporter enligt resebeskrivningen.
 • Rum 4 nätter på 4* Zilwa Attitude i ett superiorrum inklusive frukost och middag.

I priset ingår ej:

 • Flyg och flygskatter.
 • Dryck.
 • Dricks

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var originalresan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Pris är baserat på resa i högsäsong (november 2023 samt januari – april 2024),vänligen kontakta Thabela Travel för pris under andra datum.

Victoriafallen & safari

Victoriafallen & safari

Upplev ett av världens största vattenfall, Victoriafallet och oslagbart safari i Botswana. I Zimbabwe bevittnar vi hur Zambezifloden dundrar ner i fallen. Grannlandet Botswana dukar istället upp för genuint safari där vi utforskar savannerna under en heldagsutflykt till Chobe nationalpark....

Victoriafallen & safari

Upplev ett av världens största vattenfall, Victoriafallet och oslagbart safari i Botswana. I Zimbabwe bevittnar vi hur Zambezifloden dundrar ner i fallen. Grannlandet Botswana dukar istället upp för genuint safari där vi utforskar savannerna under en heldagsutflykt till Chobe nationalpark. Chobes djurrikedom är imponerande, här hittar vi bland annat många av Afrikas elefanter.

 • Dag 1: Ankomst Victoriafallen

  Dag 1: Ankomst Victoriafallen

  Ankomst till de ståtliga Victoriafallen i Zimbabwe. Efter transport till vårt hotell som ligger precis vid Zambezifloden så checkar vi in och tillbringar eftermiddagen på egen hand.

  Hotell: A´Zambezi River Lodge
  Måltider:

 • Dag 2: Guidad tur vid fallen

  Dag 2: Guidad tur vid fallen

  Till förmiddagen ger vi oss ut på en cirka två timmars guidad rundtur vid fallen. ​Under 1800-talet när Kololo-stammen levde i området så kallade de vattenfallet för ”Mosi-os-Tunya”, vilket betyder ”Röken som dundrar”.

  Hotell: A´Zambezi River Lodge
  Måltider: Frukost

 • Dag 3: Safari i Botswana

  Dag 3: Safari i Botswana

  Tidig morgon gör vi oss klara för en heldagstur i grannlandet Botswana. Där ska vi idag få uppleva förstklassigt safari i Chobe nationalpark. Chobe anses vara ett av Afrikas bästa viltreservat och här finns inte mindre än 120 000 elefanter.

  Hotell: A´Zambezi River Lodge
  Måltider: Frukost, lunch

 • Dag 4: Avresa Victoriafallen

  Dag 4: Avresa Victoriafallen

  Idag checkar ut och får transport tillbaka till Victoriafallens flygplats. Fyllda med nya härliga upplevelser säger vi hejdå och påbörjar vår resa hem igen.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
8 950 kr
price-kr Enkelrum
13 350 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
8 950 kr
price-kr Enkelrum
13 350 kr

I priset ingår:

 • Transporter, utflykter, inträden och måltider enligt resebeskrivningen,
 • Engelsktalande lokalguider under utflykterna,
 • Rum 3 nätter på A´Zambezi River Lodge i Zimbabwe i ett standardrum i trädgården inklusive frukost.

I priset ingår ej:

 • Visum,
 • Flyg och flygskatter,
 • Dryck,
 • Dricks.

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var originalresan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Pris är baserat på resa i 2024, vänligen kontakta Thabela Travel för pris under andra datum.

Liknande resor