• plane-takeoff
  • 2024-11-02
 • Längd: 11 dagar
 • price-icon Pris från: 64 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Tanzania vilda södern

Följ med till Tanzania och åk på safari till vackra naturområden med mycket storvilt, men med få besökare. Safarin och naturen är vildare och upplevelserna exklusivare, utan anhopningar av jeepar kring djuren. Nyerere (tidigare Selous) och Ruaha kompletterar varandra med helt olika natur och djurarter. I Nyerere är chansen stor att se de sällsynta vildhundarna. Här finns också över 7 000 lejon vilket gör det till området i Afrika med flest lejon. Vi landar mitt i vildmarken, i den enorma Nyerere nationalpark, där vi möts av frodig grönska och vidsträckta flodsystem. Vi går på spännande safari till fots och åker även på nattsafari. Vi gör också en båttur där vi ser allt vilt som kommer ner till floden för att dricka. Landskapet i Ruaha är torrare och består av savann och baobablundar. Välj tilläggsresa till schimpansernas rike, eller boka en kombinationsresa med safari i Tanzania och sol och bad på Zanzibar.

Thabela Travels resa till Tanzania med safari i Nyerere och Ruaha, leds av en av Sveriges bästa safariguider.

Se videos från våra safariresor till Tanzania!

Har du inte tänkt dig en rundresa med svensk guide? Kontakta då istället Thabela Africa, som är vår resebyrå i Kapstaden med svensk personal. De erbjuder följande typer av resor till Tanzania, med eller utan safari:
Safari med engelsk guide | Köra-själv-paket | Kryssningar | Temaresor | Båt och tågresor

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Tanzania

Avresa från Skandinavien till sydligare breddgrader.

Tanzanias södra vildmark – Nyerere nationalpark

Idag börjar vårt äventyr vid landning i Tanzanias största stad Dar Es Salaam. Dar Es Salaam är en mångmiljonstad belägen inte långt från Indiska Oceanens kustremsa. Vi lämnar direkt storstadens myller för att åka vidare med mindre flygplan till Tanzanias södra vildmark. I det enorma viltområdet Nyerere nationalpark (tidigare Selous) möts vi av frodig grönska och vidsträckta flodsystem. Vi kommer fram till vår eco-lodge som är uppbyggd som en permanent tältcamp. Campen ligger med bästa läge i Nyerereparken med utsikt över Rufijifloden, där flodhästar badar och mängder med fåglar bjuder på ett färggrant skådespel. Campen är byggd för att ingjuta en autentisk safariupplevelse utan att ge avkall på några bekvämligheter. Alla tältsviter är uppbyggda på stora trädäck och inredda med bekväma sängar och fullt utrustade badrum. Från tältsvitens privata terrass kan vi koppla av och se solen sänka sig över Rufijifloden. Till kvällen väntar en välkomstmiddag där vi lär känna våra medresenärer.

Hotell: Rufiji River Camp
Måltider: Middag

Safari i Nyerere nationalpark

Floderna som rinner genom parkerna är en livskälla för rovdjur, eftersom vattnet lockar till sig bytesdjur som antiloper. Detta är anledningen till att safari i detta område är som bäst efter torrperioden. Ifrån vår camp kan vi se djuren komma ner och dricka ut floden. Förväntansfulla ger vi oss iväg på en tidig gryningssafari där vi spanar efter lejon, leoparder och geparder. Nyerere i Tanzania är känt för stora flockar av bufflar och den utrotningshotade vildhunden. Det är få förunnat att se vildhundar, men vi befinner oss på en av jordens bästa platser för att skåda dem, så chansen att lyckas är stor. När det är som varmast mitt på dagen gör vi som djuren och tar en siesta. På eftermiddagen gör vi en fantastisk flodkryssning i solnedgången. På floden kan vi på nära håll glida förbi stora flockar av bufflar, flodhästar och elefanter. Om vädret tillåter, tillagar campens kock ikväll en utsökt måltid som vi avnjuter vid lägerelden under Afrikas gnistrande stjärnhimmel. Vilken dag!

Hotell: Rufiji River Camp
Måltider: frukost, lunch, middag

Safari i Nyerere nationalpark

På morgonen gör vi en safari till fots med våra kunniga och även beväpnade guider. Det är en helt annan upplevelse att göra en vandringssafari då vi har möjlighet att lägga märket till detaljer som annars inte går att se från safarijeepen. Vi följer djurens fotspår och vägar som oftast leder fram till olika vattenhål. Känslan att spana på vilda djur från marken är obeskrivlig. Tillbaka på vår camp serveras en stärkande lunch som följs av en middagsvila. När den värsta värmen lagt sig, ger vi oss ut på en ännu en otrolig flodkryssning på Rufijifloden. På kvällen kan vi luta oss tillbaka på verandan och njuta av en sagolik utsikt över floden och dess vilda djur.

Hotell: Rufiji River Camp
Måltider: frukost, lunch, middag

Safari i Ruaha nationalpark

Idag har det blivit dags att resa vidare i mindre flygplan till Ruaha nationalpark för fler underbara safariupplevelser. Landskapet i Ruaha är torrare och består av savann och Baobablundar. Ruahas vildmark tillhör Tanzanias vildaste med få besökare och hög koncentration av vilt som kommer från både södra och östra Afrika. Vi checkar in på vår lodge, Ruaha River Lodge, och som namnet avslöjar, ligger ut med Ruahafloden. Alla rum har en privat veranda med utsikt över Ruahas vildmark. På eftermiddagen gör vi en safari i öppna fyrhjulsdrivna jeepar. Vi följer floden där vilt i alla storlekar samlas för att dricka. Tillbaka på lodgen kan vi koppla av i loungen med en god bok och med något gott i glaset, eller kanske känner vi för att supa in atmosfären runt lägerelden som tänts vid flodbanken. Långt borta i fjärran kanske vi hör lejon ryta och hyenor yla, vilken upplevelse.

Hotell: Ruaha River Lodge
Måltider: frukost, lunch, middag

Safari i Ruaha nationalpark

Vi fortsätter att bekanta oss med våra nya omgivningar under dagens morgon- och eftermiddagssafari. Tillsammans spanar vi efter bland annat lejon, zebror och giraffer. I Ruaha finns tusentals elefanter och möjlighet att få se flera ovanliga antiloparter. Ruaha är också känt för att vara Tanzanias bästa plats åka på safari för att få syn på den skygga leoparden.

Hotell: Ruaha River Lodge
Måltider: frukost, lunch, middag

Safari i Ruaha nationalpark

Dagen inleds med morgonsafari i Ruaha. Det är få besökare som hittar till Ruahas nationalpark och vi ser med större sannolikhet betydligt fler vilda djur än andra turister. Här finns också över 500 olika fågelarter som vår kunniga guide hjälper oss att identifiera. Efter lite tid på egen hand tillbaka på lodgen är vi redo för ännu en safari i parken, i vilda Ruaha är det inte ovanligt att stöta på stora elefant- och buffelhjordar. Under vår safari i gryningen stannar vi till i solnedgången och njuter av vår sista solnedgång i vildmarken, magiskt.

Hotell: Ruaha River Lodge
Måltider: frukost, lunch, middag

Ruaha – Strandliv

Efter många mäktiga safariupplevelser i Ruaha flyger vi idag tillbaka till Tanzanias mångmiljonstad Dar Es Salaam. Här får vi vidare transport med buss och båt till en mindre paradisö, där inkvarterar vi oss vid en palmkantad sandstrand. Som det perfekta avslutet på rafflande safari får vi här möjlighet att koppla av, bada, njuta av solen och smälta alla intryck från våra safaris i Nyerere och Ruaha.

Hotell: Lazy Lagoon Island Lodge
Måltider: frukost, lunch, middag

Tropisk sandstrand med vajande palmer

En ledig dag vid stranden i Tanzania. Till kvällen väntar en sista middag med gruppen där vi går igenom alla djur och fåglar vi stött på och pratar om de magiska upplevelser vi fått vara med om. En resa att minnas livet ut.

Hotell: Lazy Lagoon Island Lodge
Måltider: frukost, lunch, middag

Hemresa från Tanzania

Under förmiddagen njuter vi det sista av vad landets kust har att erbjuda. Till eftermiddagen åker vi tillbaka till flygplatsen där vi tar farväl av Tanzanias underbara safaris, leende befolkning och härliga stränder. Här påbörjar vi vår resa hem igen, fullpackade med nya minnen och intryck.

Hotell:
Måltider: frukost

Hemkomst från Tanzania

Ankomst till Skandinavien på morgonen.

Hotell

 • Ruaha River Lodge

  Ruaha River Lodge

  The Ruaha River Lodge ligger på Ruahaflodens strandbank i den södra delen av Ruaha nationalpark. Huvudområdet är uppdelad i två delar. Huvudreceptionen och entrén har en stor öppen struktur.

 • Rufiji River camp

  Rufiji River camp

  Belägen vid de vackra stränderna av Rufiji floden i hjärtat av Nyerere vildmark ligger detta mysiga camp. Här kan du njuta av av vackra solnedgångar medans du lyssnar till flodhästarnas läten nere från vattnet.

 • Lazy Lagoon Island Lodge

  Lazy Lagoon Island Lodge

  Precis utanför Der Es Salams kust ligger denna lilla paradis ö. Perfekt att avsluta en semester med att slappna av på 9 km lång sandstrand.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-02
plane-landing Hemkomst
2024-11-12
calender Antal dagar
11 dagar
price-kr Del i dubbelrum
64 950 kr *
price-kr Enkelrum
69 250 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-02
plane-landing Hemkomst
2024-11-12
calender Antal dagar
11 dagar
price-kr Del i dubbelrum
64 950 kr
price-kr Enkelrum
69 250 kr

* Preliminärt datum  och pris. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm -Dar Es Salaam tur och retur.
 • Safariflyg Dar es Salaam – Nyerere – Ruaha – Dar es Salaam.
 • Rum på tre-fyrstjärniga hotell/lodger.
 • Frukost alla dagar och 15 måltider.
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning.
 • Svensktalande guide och engelsktalande specialistguider.
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 5 700 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Visum.
 • Dryck till måltid.
 • Dricks till safariguider och chaufförer.

Flyg från Göteborg/Köpenhamn kan ordnas mot tillägg vid förfrågan.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 7 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 11 dagar är 536 kr per person.

Vi reserverar oss för att nationalparksavgifter och skatter i Tanzania kan ändras. Det kan i så fall påverka resans pris.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar safariresan Tanzania med Ruaha och Nyerere.

Tilläggsresor

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till toppen. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler.  Trots att det kan vara lite trångt i spåren vissa tider på året är utsikterna underbart vackra och varje dag sker vandringen...

Bestig Kilimanjaro

Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till toppen. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler.  Trots att det kan vara lite trångt i spåren vissa tider på året är utsikterna underbart vackra och varje dag sker vandringen genom en ny klimatzon.

 • Dag 1: Ankomst Moshi

  Dag 1: Ankomst Moshi

  Vi blir upphämtade på Kilimanjaro flygplats med transfer till staden Moshi och Aishi Machame Hotel.

  Hotell: Aishi Machame Hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 2: Vandringen startar

  Dag 2: Vandringen startar

  Nationalparksporten ligger vid kanten av Marangu, en by med många små kaffe- och bananplantager, på 1830 meters höjd.

  Hotell: Mandara Hut
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 3: Horombo

  Dag 3: Horombo

  Dagens första etapp är en brant stigning genom skogen, men vägen leder snart ut till gräsbevuxna myrar och vid klart väder ges en underbar utsikt över Kibo- och Mawenzitopparna.

  Hotell: Horombo
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 4: Kibo Hut

  Dag 4: Kibo Hut

  Vi tar oss stegvis mot det månökenlandskap som breder ut sig mellan Mawenzi och Kibo. Terrängen förändras till talus och det finns en påtaglig känsla av höghöjdsterräng.

  Hotell: Kibo Hut
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 5: Uhuru Peak

  Dag 5: Uhuru Peak

  Stigningen börjar 01:00 för att vara uppe på Gilman’s Point vid soluppgången. Den första stigningen är brant men väl på toppen belönas vi med en hisnande utsikt och den underbara känslan av att vi klarade det!!

  Hotell: Horombo
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 6: Tillbaka till Machame

  Dag 6: Tillbaka till Machame

  Vi går i våra egna fotspår längs med behaglig hedmark till Mandara och sedan vidare till Nationalparkens grindar.

  Hotell: Aishi Machame Hotel
  Måltider: Frukost, lunch

 • Dag 7: Hemresa

  Dag 7: Hemresa

  Efter frukosten tar vi med oss väskorna och våra nya erfarenheter för att åka transfer till Kilimanjaro flygplats.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
26 200* kr
price-kr Enkelrum
34 450 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
26 200* kr
price-kr Enkelrum
34 450 kr

*Rabatt erhålls vid bokning av fler än 2 personer. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transport tur och retur flygplats
 • Boende på hotell
 • Helpension under vandringen
 • Engelsktalande guide
 • Professionell bergsbestigningspersonal
 • Gemensam utrustning som måltidstält, bord, stolar och köksutrustning
 • Alla inträden och parkavgifter

I priset ingår ej:

 • Flygbiljetter
 • Måltider på hotell före och efter vandringen
 • Dryck till måltid
 • Visum
 • Dricks

Det finns möjlighet att antingen korta ner eller att förlänga denna tilläggsresa, vänligen kontakta oss vid förfrågan.

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var originalresan slutar och hur nära inpå avresa som tilläggsresan bokas, vänligen kontakta Thabela Travel för vidare information om detta.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Kilimanjaro vandring

Kilimanjaro vandring

Denna Kilimanjarovandring är ett fantastiskt sätt att uppleva en av Tanzanias mäktigaste sevärdheter. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen för de som vill vandra på Kilimanjaro. På vägen finns bekväma stugor med belysning som...

Kilimanjaro vandring

Denna Kilimanjarovandring är ett fantastiskt sätt att uppleva en av Tanzanias mäktigaste sevärdheter. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen för de som vill vandra på Kilimanjaro. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler. Denna lite kortare vandring passar utmärkt för dig som vill upp för detta ståtliga berg, men inte hela vägen till toppen.

 • Dag 1: Ankomst Moshi

  Dag 1: Ankomst Moshi

  Vi blir upphämtade på Kilimanjaro flygplats och åker därefter till vårt hotell i staden Moshi.

  Hotell: Springlands Hotel
  Måltider: –

 • Dag 2: Vandring till Mandara

  Dag 2: Vandring till Mandara

  Efter frukost åker vi till Marangu Gate där vandringen börjar på drygt 1 800 meters höjd. Genom regnskogen går vi till Mandara Hut, på drygt 2 700 meters höjd. Det tar runt fyra timmar och på vägen äter vi lunch.

  Hotell: Mandara Hut
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 3: Maundikratern

  Dag 3: Maundikratern

  Vilken känsla att vakna halvvägs upp på Afrikas högsta berg! Innan vi går ner så går vi till Maundi Crater. Vyn över omgivningarna är vacker och en klar dag ses en stor del av norra Tanzania och även en bit av Kenya.

  Hotell: Springlands Hotel
  Måltider: Frukost, lunch

 • Dag 4: Hemresa

  Dag 4: Hemresa

  Vår vandring är slut och efter frukost lämnar vi Moshi och åker tillbaka till Kilimanjaro flygplats för hemresa. Eller kanske väntar nya äventyr med till exempel en safari till några av världens mest sevärda nationalparker.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
9 150 kr
price-kr Enkelrum
12 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
9 150 kr
price-kr Enkelrum
12 950 kr

I priset ingår:

 • Transport tur och retur flygplats
 • 3 nätter på hotell, delad sovsal på Mandara Hut
 • Helpension under vandringen
 • Engelsktalande guide
 • Alla inträden och parkavgifter

I priset ingår ej:

 • Flygbiljetter
 • Måltider på hotell före och efter vandringen
 • Dryck till måltid
 • Visum
 • Dricks

Det finns möjlighet att antingen korta ner eller att förlänga denna tilläggsresa, vänligen kontakta oss vid förfrågan.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Tilläggsresa Mahale

Tilläggsresa Mahale

För den som önskar finns det möjlighet att istället för att följa med gruppen till Lagoon beach förlänga resan till Mahale nationalpark. Mahale är hem till Afrikas enda vilda schimpanser och andra primater. Här bor vi i ett mindre camp som ligger precis vid Tanganyikasjöns strandkant.

Tilläggsresa Mahale

För den som önskar finns det möjlighet att istället för att följa med gruppen till Lagoon beach förlänga resan till Mahale nationalpark. Mahale är hem till Afrikas enda vilda schimpanser och andra primater. Här bor vi i ett mindre camp som ligger precis vid Tanganyikasjöns strandkant.

 • Dag 8: Ruaha - Mahale

  Dag 8: Ruaha - Mahale

  Direktflyg från Ruaha till Mahale nationalpark. Här bor vi på fint tältcamp vid Tanyanikasjöns strand som bjuder in till bad, fiske och kanotturer. På eftermiddagen kan vi koppla av och njuta av Mahale nationalparks vackra naturscenerier. Grönklädda bergstoppar, hem till de vilda schimpanserna, omringar det klarblå vattnet vid Tanganyikasjön.

  Hotell: Kungwe Camp Mahale eller liknande
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 9: Schimpansernas rike

  Dag 9: Schimpansernas rike

  I Mahale nationalpark lever ungefär 900 schimpanser. På morgonen tar vi hjälp av trackers för att möta schimpanser, markattor och andra primater på nära håll. För den äventyrliga finns möjlighet att upptäcka det marina livet vid Tanyanikasjön. I och runt omkring sjön lever förutom många färggranna fiskar, flodhästar och uttrar även exotiska fåglar.

  Hotell: Kungwe Camp Mahale eller liknande
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 10: Schimpansernas rike

  Dag 10: Schimpansernas rike

  För att vara säkra på att få träffa schimpanserna så gör vi ytterligare en vandring i regnskogen. Det finns även möjlighet att åka på en båttur och prova på sötvattenfiske. När solen sänker sig bakom bergstopparna sp samlas vi vid lägerelden för att smutta på en kvällsdrink.

  Hotell: Kungwe Camp Mahale eller liknande
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 11: Avresa till Dar Es Salaam

  Dag 11: Avresa till Dar Es Salaam

  Idag tar vi farväl av schimpansernas rike och flyger tillbaka till Dar Es Salaam.

  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-06
plane-landing Hemkomst
2019-11-09
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 750 kr
price-kr Enkelrum
på förfrågan kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-06
plane-landing Hemkomst
2019-11-09
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 750 kr
price-kr Enkelrum
på förfrågan kr

*Preliminärt pris, datum och program. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information

I priset ingår:

 • Flyg Ruaha – Mahale Nationalpark – Dar Es Salaam
 • Senare returresa från Dar Es Salaam
 • Rum på tältcamp i Mahale Nationalpark
 • Frukost alla dagar och 6 måltider
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Engelsktalande lokalguide
 • Bagageservice och dricks till bärare

 

I priset ingår ej:

 • Dricks till chaufförer och guider.

 

Vi reserverar oss för ett mindre flygtillägg beroende på platstillgång.

Vänligen kontakta Thabela Travel för information.

 

Zanzibar

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett...

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett besök i historiska Stone Town, i denna kulturrika stad finns mycket att upptäcka och se för den nyfikne.

 • Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Välkommen till Zanzibar! Vår engelsktalande chaufför möter oss med öppna armar på flygplatsen och tar oss till hotellet som ligger i den östra delen av ön.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Härlig ledig dag på Zanzibar! Ön är full av aktiviteter och äventyr att välja mellan. Åk kanske ut på en heldagsutflykt med dhow, som är en traditionell segelbåt.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Fortsätt att utforska denna spännande ö. Snorkla i de magiska reven utanför hotellet, Zanzibar kantas av ett vackert korallrev som är perfekt för snorkling och har en härlig vit strand för sol och bad.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Ledig dag. Varför inte besöka fiskebyn Kizimkazi med dess fantastiska moské? När ni ändå är här så finns även möjligheten att simma med delfiner i deras naturliga miljö. Utforska ön på cykel.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 5: Avresa Zanzibar

  Dag 5: Avresa Zanzibar

  Fullproppade av härliga upplevelser och minnen kör vår lokalchaufför oss tillbaka till flygplatsen där vi säger hejdå för denna gång.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-04-07
plane-landing Hemkomst
2024-04-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 950 kr
price-kr Enkelrum
5 950 kr
plane-takeoff Avresa
2024-05-05
plane-landing Hemkomst
2024-05-09
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 950 kr
price-kr Enkelrum
5 950 kr
plane-takeoff Avresa
2024-06-02
plane-landing Hemkomst
2024-06-06
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-07
plane-landing Hemkomst
2024-07-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-08
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 050 kr
price-kr Enkelrum
10 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-06
plane-landing Hemkomst
2024-10-10
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-04-07
plane-landing Hemkomst
2024-04-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 950 kr
price-kr Enkelrum
5 950 kr
plane-takeoff Avresa
2024-05-05
plane-landing Hemkomst
2024-05-09
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 950 kr
price-kr Enkelrum
5 950 kr
plane-takeoff Avresa
2024-06-02
plane-landing Hemkomst
2024-06-06
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-07
plane-landing Hemkomst
2024-07-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-08
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 050 kr
price-kr Enkelrum
10 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-06
plane-landing Hemkomst
2024-10-10
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr

Priset kan komma att variera beroende på säsong. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter och måltider enligt resebeskrivningen
 • 4 nätter på Karafuu Beach Resort & Spa i ett rum mot trädgården inklusive frukost och middag

I priset ingår ej:

 • Flyg till Zanzibar
 • Eventuellt flygtillägg
 • Dricks
 • Dryck

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan börjar/slutar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Liknande resor