Norra Tanzania med engelsk guide

 • plane-takeoff
  • 2024-06-16
  • 2024-06-30
  • 2024-07-21
  • 2024-08-04
  • 2024-08-18
  • 2024-09-01
  • 2024-09-15
  • 2024-09-29
  • 2024-10-13
  • 2024-10-27
  • 2024-11-10
  • 2024-11-24
  • 2024-12-08
  • 2024-12-22
  • 2025-01-05
  • 2025-01-19
  • 2025-02-02
  • 2025-02-16
  • 2025-03-02
  • 2025-03-16
  • 2025-04-06
  • 2025-04-20
  • 2025-05-04
  • 2025-05-18
 • Längd: 7 dagar
 • price-icon Pris från: 35 450 kr
 • compas-iconEngelsk guide

Norra Tanzania med engelsk guide

Följ med till Tanzania och våra safariresor till fantastiska Serengeti Nationalpark. Upplev världens djurrikaste område och den största djurvandringen på vår jord. Vi besöker flera olika naturtyper som alla hyser en mångfald av djur och fåglar. Allt från Lake Manyaras djungelliknande skogar till Serengetis ändlösa savann. I Tarangire kretsar mycket kring den livgivande Tarangirefloden som gett nationalparken dess namn. Vi besöker Ngorongorokratern med dess rika djurliv samt Serengeti som är unikt i världen på grund av den stora koncentration av djur som finns där. På savannens öppna landskap hittar vi lätt djuren och får en unik vildmarksupplevelse. Vi åker på safari i bilar med höjbara tak och spanar efter the Big Five som är lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel. Under vår resa så bor vi på fina lodger belägna i eller precis bredvid nationalparkerna. Vi deltar i en internationell grupp med en engelsktalande guide.

Förutom safariresor till Tanzania med Serengeti erbjuder vi även följande resor till Tanzania:

Safari Serengeti med svensk guide
Tanzania safari Selous och Ruaha med svensk guide 
Safari i Södra Tanzania med engelsk guide

Se videos från våra safariresor till Tanzania!

pic1

Engelsk Guide

Läs mer
Ankomst Arusha – Tarangire nationalpark

Vid ankomst till Arusha så möts vi av vår engelsktalande guide som tar oss till vårt hotell en bit utanför stadens centrum. Där äter vi lunch och får information om de kommande veckans äventyr. På eftermiddagen börjar det och vi åker vidare genom det afrikanska landskapet. Vi passerar Masai Steppe som är ett halvtorrt gräsområde fullt med akaciaträd och miomboskog. Här är det fullt av små pittoreska afrikanska byar där den främsta försörjningen består av att odla majs, kaffe och banan. Dagens slutmål är Tarangire nationalpark, hem för den största koncentrationen av elefanter i Afrika. Förutom en stor mängd fågelarter så finns här även chans att få syn på den skygga leoparden. Så fort vi nått parken börjar vi spana efter djuren på väg till vår lodge som ligger i ett frodigt område omringat av vatten och baobabträd. Från lobbyn kan man ta sig ut till lodgens veranda för en stunds avkoppling och fantastisk utsikt. Alla rum är utrustade med myggnät över sängarna och en takfläkt för svalka. Två skjutdörrar leder oss ut på balkongen som är vänd mot det öppna landskapet.

Standard hotell: Tarangire Burunge Tented Lodge
Superior hotell: Tarangire Sopa Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Tarangire nationalpark – Lake Manyara nationalpark

Idag åker vi ut på vårt första safariäventyr i Tarangire nationalpark. Från våra safarifordon spanar vi efter ståtliga lejon och stora elefantflockar. Vi kör genom den baobabkantade parken och utforskar silalträsket. Därefter återvänder vi till lodgen för lunch. På eftermiddagen fortsätter vi vår resa norrut genom parken och vidare till staden Makuyuni. Därefter kör vi upp mot en naturskön brant. Högst upp på utkanten av Rift Valley, med en fantastisk utsikt över hela området och Lake Manyara, ligger vår nya lodge. Byggd i traditionell afrikansk stil med en stor terrass som bjuder på en panoramautsikt över området och perfekt spanarläge på djuren. Här råder lugnet. Det enda vi hör är bäckens porlande vatten som rinner genom hotellområde och som ger liv till trädgårdens alla växter. Passa på att ta ett dopp i poolen som ligger vackert vid klipporna eller ta en cocktail i baren. Vi njuter förhoppningsvis av en solnedgång där solen sakta sjunker ner bakom horisonten. I mörkret kan vi skåda en vacker stjärnhimmel som lyser upp vår kväll.

Standard hotell: Lake Manyara Lakeview Oasis
Superior hotell: Lake Manyara Serena
Måltider: Frukost, Lunch, Middag

Lake Manyara nationalpark - Serengeti nationalpark

Efter frukost är det dags att utforska vårt närområde. Safari i Tanzania förknippas oftast med savannliknande natur men så är inte fallet i Lake Manyara nationalpark. Här är stora delar av parken täckt av en djungelliknande skog och frodiga växter vilket gör att huvudattraktionen är naturen, ett rikt fågelliv och elefanter. Här lever sju elefanter per kvadratkilometer så vi har stora chanser att möta dessa enorma djur. Något som parken är känd för är deras trädklättrande lejon. Detta är väldigt sällsynt för lejon, men just i denna park så finns det en chans att vi stöter på ett lejon som ligger på grenarna likt leoparden. Efter lunch fortsätter vår resa över det kuperade landskapet, till ett högland som är fyllt av vete- och kaffeodlingar. Vi kommer fram till vår lodge i Ngorongoro Conservation Area, där vi har utsikt över de stora slätterna i Serengeti nationalpark. Här bor vi i stora luftiga rum som är smakfullt inredda i afrikansk stil. Varje rum har en egen veranda med utsikt över slätterna, perfekt för avkoppling och spaning efter djuren.

Standard hotell: Serengeti Kati Kati Camp
Superior hotell: Serengeti Serena Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Serengeti nationalpark

Idag står en morgon och en eftermiddagssafari i Serengeti nationalpark på schemat. Parken är en av de mest kända safariparkerna i världen, främst känd för sin spektakulära årliga migration av gnuer. De enorma hjordarna med gnuer vandrar mellan parkerna Serengeti och Masai Mara i Kenya två gånger om året i jakt på bättre betesmarker. Detta djurskådespel är något som ofta visas i naturfilmer från Afrika. Landskapet består till största del av grässavann och trädsavann med stora öppna ytor, vilket gör det ganska enkelt att få syn på djuren. Serengeti har ett rikt djurliv vilket gör det till drömresmålet för många förstabesökare till Tanzania, även fågellivet är utöver det vanliga här. Vi spanar efter djur som giraffer, topiantiloper, impalor, vårtsvin, lejon och hyenor.

Det är idag möjligt att åka på en morgontur i luftballong över Serengetis savann för att se djuren från ovan. (Mot extra kostnad).

Standard hotell: Serengeti Kati Kati Camp
Superior hotell: Serengeti Serena Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Serengeti nationalpark - Ngorongorokratern

Äventyret fortsätter mot Ngorongorokratern. Vi åker på den stora Serengetislätten mot kratern och resan blir som en safaritur. Vid lunchtid gör vi ett stopp och avnjuter en enklare picknick. Ngorongorokratern är ett av Unescos världsarv och benämns ofta som det åttonde underverket i världen. Här lever bland annat stora hjordar av bufflar, gnuer och zebror, elefanter, geparder, lejon samt den sällsynta och utrotningshotade svarta noshörningen. Detta är ett otroligt djurrikt område. Uppbyggt på den kollapsade vulkanens sluttning ligger vår lodge. Här erbjuds en spektakulär utsikt över kratern och en slående solnedgång. Vi bor i luftiga rum med stora verandor där vi kan sitta och njuta av den underbara utsikten.

Standard hotell: Ngorongoro Tloma Lodge
Superior hotell: Ngorongoro Serena Lodge
Måltider: Frukost, picknick-lunch, middag

Ngorongorokratern

Efter en tidig frukost väntar en av resans höjdpunkter. Vi ger oss iväg för att undersöka det som ibland kallas för Edens Lustgård. Med en nedpackad  lunch åker vi igenom dalen ner i Ngorongorokratern som är världens största kollapsade vulkan. Kraterns unika klimat med gott om vatten året om gör detta till en perfekt plats för många djur. Trots de branta vägarna så vandrar många djur hit år efter år och vi har goda chanser att få se flera lejonflockar och många andra djur. Lunchen avnjuts vid en liten sjö som ofta besöks av många flodhästar, omgiven av den frodiga naturen. Safarin fortsätter en stund in på eftermiddagen för att senare ta oss tillbaka till vår lodge.

Standard hotell: Ngorongoro Tloma Lodge
Superios hotell: Ngorongoro Serena Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Ngorongorokratern- Arusha

Idag är det dags att lämna Tanzania för denna gång. Efter frukosten åker vi tillbaka mot Arusha, vi passerar återigen Masai Steppe med sina fina små byar som livnär sig på jordbruk. Resan avslutas i Arusha strax efter lunch, antingen för vidare färd mot flygplatsen för hemresa mot Skandinavien eller mot nya äventyr.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hotell

 • Tarangire Burunge Tented Lodge

  Tarangire Burunge Tented Lodge

  Burunge Tented Lodge består av 30 lyxtält och 10 lodgerum med spektakulär utsikt över sjön Burunge. Alla rum erbjuder stora sängar med myggnät, egna badrum med inbyggda duschar och privata verandor.

 • Tarangire Sopa Lodge

  Tarangire Sopa Lodge

  Byggd för att smälta in i den frodiga grönskan bland baobabträd och gräs ligger denna lodge gömd. Här kan man njuta av en drink och ofta skåda elefanter strosa förbi, en fantastisk upplevelse.

 • Lake Manyara Lakeview Oasis

  Lake Manyara Lakeview Oasis

  Lägret erbjuder en blandning av tält och stugor med utsikt över antingen sjön eller trädgården. Alla tält och stugor har eget badrum, en bekväm sittgrupp, te- och kaffekokare, myggnät och en möblerad uteplats.

 • Lake Manyara Serena

  Lake Manyara Serena

  Högt upp på kanten av en sluttning med slående utsikt över den glittrande sjön Manyara ligger denna lodge. Här erbjuds en unik blandning av lugn, djurliv och ornitologisk rikedom.

 • Serengeti Kati Kati Camp

  Serengeti Kati Kati Camp

  Serengeti Kati Kati som har designats för att ha minimal påverkan på miljön, är perfekt för att utforska Serengetis vidsträckta slätter. De rymliga och bekväma tälten har alla en privat veranda och utsikt över savannen.

 • Serengeti Serena Lodge

  Serengeti Serena Lodge

  Uppe på en trädbeklädd ås med panoramautsikt över Serengeti vilar denna lodge – en ultimat blandning av traditionell afrikansk arkitektur och stil i världsklass.

 • Ngorongoro Tloma Lodge

  Ngorongoro Tloma Lodge

  Tloma Lodges utmärkta läge på toppen av en dal erbjuder fantastisk utsikt över ett kaffeplantage och Ngorongoro-kratern. Njut av en promenad runt trädgården eller koppla av vid den uppvärmda poolen.

 • Ngorongoro Serena Lodge

  Ngorongoro Serena Lodge

  Denna unika, kamouflerade lodge klamrar sig fast vid kanten av den magnifika kratern Ngorongoro, världens största vulkaniska krater.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-06-16
plane-landing Hemkomst
2024-06-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-06-30
plane-landing Hemkomst
2024-07-06
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-21
plane-landing Hemkomst
2024-07-27
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-10
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-18
plane-landing Hemkomst
2024-08-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-07
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-15
plane-landing Hemkomst
2024-09-21
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-29
plane-landing Hemkomst
2024-10-05
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-13
plane-landing Hemkomst
2024-10-19
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-27
plane-landing Hemkomst
2024-11-02
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-11-10
plane-landing Hemkomst
2024-11-16
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
33 350 kr
price-kr Enkelrum
37 750 kr
plane-takeoff Avresa
2024-11-24
plane-landing Hemkomst
2024-11-30
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
33 350 kr
price-kr Enkelrum
37 750 kr
plane-takeoff Avresa
2024-12-08
plane-landing Hemkomst
2024-12-14
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2024-12-22
plane-landing Hemkomst
2024-12-28
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-01-05
plane-landing Hemkomst
2025-01-11
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-01-19
plane-landing Hemkomst
2025-01-25
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-02-02
plane-landing Hemkomst
2025-02-08
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-02-16
plane-landing Hemkomst
2025-02-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-03-02
plane-landing Hemkomst
2025-03-08
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-03-16
plane-landing Hemkomst
2025-03-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-04-06
plane-landing Hemkomst
2025-04-12
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-04-20
plane-landing Hemkomst
2025-04-26
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-05-04
plane-landing Hemkomst
2025-05-10
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-05-18
plane-landing Hemkomst
2025-05-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-06-16
plane-landing Hemkomst
2024-06-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-06-30
plane-landing Hemkomst
2024-07-06
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-21
plane-landing Hemkomst
2024-07-27
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-10
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-18
plane-landing Hemkomst
2024-08-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-07
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-15
plane-landing Hemkomst
2024-09-21
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-29
plane-landing Hemkomst
2024-10-05
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-13
plane-landing Hemkomst
2024-10-19
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-27
plane-landing Hemkomst
2024-11-02
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 450 kr
price-kr Enkelrum
41 000 kr
plane-takeoff Avresa
2024-11-10
plane-landing Hemkomst
2024-11-16
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
33 350 kr
price-kr Enkelrum
37 750 kr
plane-takeoff Avresa
2024-11-24
plane-landing Hemkomst
2024-11-30
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
33 350 kr
price-kr Enkelrum
37 750 kr
plane-takeoff Avresa
2024-12-08
plane-landing Hemkomst
2024-12-14
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2024-12-22
plane-landing Hemkomst
2024-12-28
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-01-05
plane-landing Hemkomst
2025-01-11
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-01-19
plane-landing Hemkomst
2025-01-25
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-02-02
plane-landing Hemkomst
2025-02-08
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-02-16
plane-landing Hemkomst
2025-02-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-03-02
plane-landing Hemkomst
2025-03-08
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-03-16
plane-landing Hemkomst
2025-03-22
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-04-06
plane-landing Hemkomst
2025-04-12
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-04-20
plane-landing Hemkomst
2025-04-26
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-05-04
plane-landing Hemkomst
2025-05-10
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr
plane-takeoff Avresa
2025-05-18
plane-landing Hemkomst
2025-05-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
35 100 kr
price-kr Enkelrum
40 400 kr

Priserna är för Standard hotell och lodger. Se nedan pris för uppgradering till Superior hotell.
Resan startar i Arusha varje söndag och det finns alltså fler datum att välja på än ovanstående. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter, inträden, måltider och utflykter enligt resebeskrivning,
 • 6 nätter på 3* hotell och lodger,
 • Engelsktalande guide,
 • Filtrerat vatten under safariturerna.

I priset ingår ej:

 • Flyg, flygskatter och eventuella visumavgifter,
 • Dryck,
 • Dricks,
 • Personliga utgifter.

Valfria tillägg:

 • Morgontur med luftballong = 6 700 kr per person,
 • Flyg Lake Manyara – Arusha dag 7 = 1 700 kr per person.

Uppgradera till Superior hotell:
Resan startar i Arusha varje lördag.

Priser för 2024:
1 april -24 maj                            Del i dubbelrum: 31 800 kr                     Enkelrum: 31 800 kr
25 maj – 23 juni                          Del i dubbelrum: 41 950 kr                     Enkelrum: 46 250 kr
24 juni – 31 oktober                   Del i dubbelrum: 47 950 kr                     Enkelrum: 52 800 kr
1 november – 15 december       Del i dubbelrum: 38 100 kr                     Enkelrum: 41 050 kr
16 – 20 december                       Del i dubbelrum: 49 950 kr                     Enkelrum: 55 300 kr

I priset ingår samma program som ovan, men boende på 4* hotell och lodger.
Det går även att uppgradera till 5* boende samt flygsafari. Kontakta Thabela Travel för program och pris.

Rabatter för barn från 7 år och upp till 12 år finns. Kontakta Thabela Travel för mer information.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här.

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 7 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 8 dagar är 465 kr per person.

Priserna är baserade på minst två betalande resenärer med engelsktalande guide och kan samköras med andra internationella resenärer. Priset kan variera beroende på säsong, till exempel så kan visst tillägg tillkomma över påsk, jul och nyår.

Vi reserverar oss för eventuella hotellbyten, till hotell med lika standard.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Zanzibar

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett...

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett besök i historiska Stone Town, i denna kulturrika stad finns mycket att upptäcka och se för den nyfikne.

 • Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Välkommen till Zanzibar! Vår engelsktalande chaufför möter oss med öppna armar på flygplatsen och tar oss till hotellet som ligger i den östra delen av ön.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Härlig ledig dag på Zanzibar! Ön är full av aktiviteter och äventyr att välja mellan. Åk kanske ut på en heldagsutflykt med dhow, som är en traditionell segelbåt.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Fortsätt att utforska denna spännande ö. Snorkla i de magiska reven utanför hotellet, Zanzibar kantas av ett vackert korallrev som är perfekt för snorkling och har en härlig vit strand för sol och bad.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Ledig dag. Varför inte besöka fiskebyn Kizimkazi med dess fantastiska moské? När ni ändå är här så finns även möjligheten att simma med delfiner i deras naturliga miljö. Utforska ön på cykel.

  Hotell: Karafuu Beach Resort & Spa
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 5: Avresa Zanzibar

  Dag 5: Avresa Zanzibar

  Fullproppade av härliga upplevelser och minnen kör vår lokalchaufför oss tillbaka till flygplatsen där vi säger hejdå för denna gång.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-06-02
plane-landing Hemkomst
2024-06-06
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-07
plane-landing Hemkomst
2024-07-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-08
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 050 kr
price-kr Enkelrum
10 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-06
plane-landing Hemkomst
2024-10-10
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-06-02
plane-landing Hemkomst
2024-06-06
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-07-07
plane-landing Hemkomst
2024-07-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-08-04
plane-landing Hemkomst
2024-08-08
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 050 kr
price-kr Enkelrum
10 450 kr
plane-takeoff Avresa
2024-09-01
plane-landing Hemkomst
2024-09-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr
plane-takeoff Avresa
2024-10-06
plane-landing Hemkomst
2024-10-10
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 450 kr
price-kr Enkelrum
9 850 kr

Priset kan komma att variera beroende på säsong. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter och måltider enligt resebeskrivningen
 • 4 nätter på Karafuu Beach Resort & Spa i ett rum mot trädgården inklusive frukost och middag

I priset ingår ej:

 • Flyg till Zanzibar
 • Eventuellt flygtillägg
 • Dricks
 • Dryck

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan börjar/slutar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Liknande resor