• plane-takeoff
  • 2021-01-23
 • Längd: 9 dagar
 • price-icon Pris från: 49 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Tanzania safari med Serengeti

Välkommen med på vår Tanzania safari till Serengeti. Vi reser till världens djurtätaste område där många av de finaste filmerna är inspelade.  Just denna årstid kalvar hundratusentals gnuer och zebror på Serengetis södra savann. Rovdjuren samlas för att få lätta skrovmål och safarin blir extra spännande. Ngorongoros flamingofyllda sodasjö är omringad av ett rikt djurliv. Massajerna lever fortfarande som ett herdefolk på centralplatån. Vi  besöker en av deras byar och ser dansuppvisningen där krigarna hoppar högt. Vi flyger från Serengeti tillbaka till Arusha. Ni får på så sätt en fantastisk panoramaflight över savannen och Ngorongorokratern samtidigt som ni slipper en hel dags körning på skumpiga vägar.

Förläng med den tropiska kryddön Zanzibar som erbjuder spännande utflykter. Stone Town består av ett myller av gränder och byggnader i vacker arabisk arkitektur. Kanske föredrar du att simma med delfiner eller besöka regnskogen? Vi bor vid en palmklädd sandstrand med ett korallrev som har ett unikt marint liv. Välkommen med på resan!

Är något område som ingår i denna resa drabbad av Coronaepidemin vid din avresa så planeras antingen programmet om till Coronafritt område eller så får du avboka med full återbetalning, enligt våra resevillkor här.

Vi erbjuder även följande Tanzania safari:
Tanzania med safari i Selous och Ruaha. Svensk guide.
Tanzania med safari i Selous. Engelsk guide. Förlängning till Ruaha, Katavi eller Mahale.
Välkommen till bildvisning om våra resor till Tanzania!

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Ankomst Arusha i Tanzania

Avfärd från Skandinavien till Kilimanjaro flygpalts.

Hotell: –
Måltider: –

Hope for Children

Vi möter vår svenska reseledare direkt när vi ankommer till flygplatsen. Redan på morgonen besöker vi biståndsprojektet Hope for Children (HFC), som drivs av en svensk familj. HFC ger utsatta och föräldralösa barn möjlighet till skolgång och förbättrar deras möjligheter till en bra uppväxt. Morgan och Marie-Louise Andersson berättar om sin verksamhet och ger en uppfattning om de sociala problemen i Tanzania. Därefter lämnar vi Arusha och fortsätter norrut mot Tanzanias centrala platå, där de flesta nationalparkerna är belägna. Landskapet närmast staden är skuggat av det mäktiga berget Meru. Längs vägen ser vi massajer som vaktar sin boskap klädda i traditionella rödmönstrade tygskynken. Vid staden Makuyuni vänder vi västerut och fortsätter resan upp genom en naturskön väg som leder till utkanten av Rift dalen med fantastisk utsikt över den avlägsna sjön Manyara. Vid ankomst till Lake Manyara Wildlife Safari Camp serveras en välsmakande lunch. På eftermiddagen är det dags för safari i Manyara Park med gemensam middag på kvällen på lodgen.

Hotell: Lake Manyara Wildlife Safari Camp
Måltider: Lunch, middag

Gibbs farm - Karatu

Efter en mättande frukost är det dags att fortsätta äventyret mot Gibbs Farm i Karatu-området. Farmen bedriver ekologiskt jordbruk och 90 % av allt som serveras i hotellets restaurang kommer från det egna jordbruket. Vi har möjlighet att promenera runt gården innan lunchen serveras. Därefter fortsätter resan till Ngorongoro Sopa Lodge där vi kan koppla av på eftermiddagen, ta in idet fantastiska landskapet och se över den frodiga Ngorongoro-skogen.

Hotell: Ngorongoro Sopa Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Ngorongorokratern

Vi följer först kraterkanten (2 300 möh) och kör sedan ner i själva kratern vars botten är Lake Magadi (1 700 möh). Det är en oförglömlig upplevelse att komma ner i Ngorongorokratern och se den flamingofyllda sodasjön i morgonljuset med zebror och antiloper i förgrunden. Kratern kallas för Edens lustgård, eftersom i detta begränsade område finns närmare 25 000 vilda djur. Ngorongorokratern är känd för sina spetsnoshörningar och lejonhannar med ovanligt mörk man. Spetsnoshörningen är starkt utrotningshotad på grund av tjuvskyttet. Vi äter picknick vid en sjö full med flodhästar. Både Ngorongoro och Serengeti finns med på världsarvslistan. Därifrån kommer du att köra ett kort avstånd vidare till en Masai-by. Masai är en av huvudstammarna i den här delen av Afrika, kända för sin slående traditionella klädnad. De är boskapskötare och mycket av deras kultur bygger på detta. Deras by som kallas manyattan har små rökiga lerhus med golv av kodynga Vanligtvis finns det ett gammalt träd i mitten där byns äldste sitter och pratar, där finns det även utrymme för marschering och dans. Åter till Ngorongoro Sopa Lodge för en smaskig middag sent på eftermiddagen.

Hotell: Ngorongoro Sopa Lodge
Måltider: Frukost, lunch, middag

Ndutusjön

Tanzania anses vara mänsklighetens vagga. Vi passerar Olduvai Gorge och guiden berättar om platsen som är utgrävningsplats där man hittat fynd från de tidigaste förhistoriska människorna, som levde här för 2 miljoner år sedan. De har även hittat skelett som ger dig en uppfattning om hur djurlivet på savannen en gång i tiden såg ut. Vi kör ut på Serengetis savann. Lodgen ligger nära sjön Ndutu, som är en hotspot för vilda djur i början av året, inklusive lejon, leoparder och elefanter. I vattnet finns det krokodiler och flodhästar. Ndutu Kati Kati är ett säsongsbundet mobilt läger, strategiskt beläget i södra Serengeti från december till mars. Perfekt för att utforska den omfattande södra delen av Serengeti och bevittna migrationen. Efter lunchen det dags för vår första safaritur i Serengetis nationalpark.

Hotell: Ndutu Kati Kati Camp
Måltider: Frukost, lunch, middag

Serengeti nationalpark

Parken är en av de mest kända safariparkerna i världen, främst känd för sin spektakulära årliga migration av gnuer. De enorma hjordarna med gnuer vandrar mellan parkerna Serengeti och Masai Mara i Kenya två gånger om året i jakt på bättre betesmarker. Detta djurskådespel är något som ofta visas i naturfilmer från Afrika. Landskapet består till mesta del av grässavann och trädsavann med stora öppna ytor, vilket gör det ganska enkelt att få syn på djuren. Serengeti har ett rikt djurliv vilket gör det till drömresmålet för många förstabesökare till Tanzania, även fågellivet är utöver det vanliga här. Vi spenderar hela dagen med att spana efter djur som giraffer, topiantiloper, impalor, vårtsvin, lejon och hyenor. Under sen eftermiddag så återvänder vi till lodgen för en gemensam middag, där vi delar med oss av våra upplevelser från dagen.

Hotell: Ndutu Kati Kati Camp
Måltider: Frukost, lunch, middag

Serengeti nationalpark

nnu en dag tillägnad till safari i Serengeti.  I februari befinner sig djurflockarna på Serengetis södra savann och honorna kalvar vilket medför en hel del aktivitet bland rovdjuren. Hjälps alla åt att spana hittar vi kanske ”the big five” (lejon, leopard, elefant, buffel och noshörning). Under sen eftermiddag återvänder vi till lodgen för en gemensam middag, där vi delar med oss av våra upplevelser från dagen.

Hotell: Ndutu Kati Kati Camp
Måltider: Frukost, lunch, middag

Avfärd från Tanzania

Efter frukost är det dags att ta farväl av vår svenska reseledare. Vi flyger tillbaka till Arusha. Vi får på så sätt en fantastisk panoramaflight över savannen och Ngorongorokratern samtidigt som vi slipper en hel dags körning på skumpiga vägar. Anslutningsflyg tillbaka till Sverige ELLER Zanzibar.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hemkomst till Skandinavien

Vi landar i Skandinavien mitt på dagen.

Utflykter

 • Ballongsafari

  Ballongsafari

  Följ med på safari med luftballong och upplev den fantastiska utsikten över frodiga dalar och slätter i gryningen, då djuren är mest aktiva. 

Hotell

 • Ngorongoro Sopa Lodge

  Ngorongoro Sopa Lodge

  Denna Lodge erbjuder storslagna solnedgångar och fantastisk utsikt över Ngorongorokrateren. Traditionella runda afrikanska hus med stråtak smyckade med afrikanska träsniderier och skulpturer.

 • Manyara Wildlife Safari Camp

  Manyara Wildlife Safari Camp

  Manyara Wildlife Safari Camp ligger på det Östafrikanska riftsystemets sluttning och har utsikt över Manyarasjön. På safaricampingen finns utomhuspool, restaurang och presentbutik.

 • Nduti Kati Kati Camp

  Nduti Kati Kati Camp

  Ndutu Kati Kati är ett mobil tältläger som ligger i södra hjärtat av Serengeti. Här erbjuds ett otroligt Safariäventyr.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-01-23
plane-landing Hemkomst
2021-01-31
calender Antal dagar
9 dagar
price-kr Del i dubbelrum
49 950 kr *
price-kr Enkelrum
53 900 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-01-23
plane-landing Hemkomst
2021-01-31
calender Antal dagar
9 dagar
price-kr Del i dubbelrum
49 950 kr
price-kr Enkelrum
53 900 kr

*Pris och program för resan är preliminärt. Vänligen kontakta Thabela Travel.

I priset ingår:

 • Flyg från Skandinavien-Arusha t/r
 • 6 nätter på hotell och lodger
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Helpension på boendena (totalt 18 måltider)
 • Svensktalande expertguide
 • En flaska vatten per person per dag under safariturerna.

I priset ingår ej:

 • Visumavgifter

På grund av begränsat bagageutrymme i våra fordon på denna resa så rekommenderar vi att bagage packas i mjuka väskor som inte överstiger 15 kg samt en storlek av 65 x 46 cm. Priset är baserat på minst två betalande resenärer med svensk guide.

Flyg från/till Göteborg kan ordnas mot ett tillägg.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället. Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 9 dagar är 425 kr per person.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro under denna sju dagar långa resa i vackra Tanzania. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler. Detta är perfekt för de äventyrare som inte är...

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro under denna sju dagar långa resa i vackra Tanzania. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler. Detta är perfekt för de äventyrare som inte är särskilt klättringsvana och rutten klassificeras som en måttlig vandring, snarare än en klättring. Trots att det kan vara lite trångt i spåren vissa tider på året är utsikterna underbart vackra och varje dag sker vandringen genom en ny klimatzon. Den verkliga höjdpunkten är vandringen längs kraterfälgen till Uhuru Peak, där vi passerar de spektakulära glaciärer och isformationer som upptar största delen av bergstoppen. Utsikten som breder ut sig framför oss när morgonsolen tittar fram bakom Mawenzi är helt magnifik, med The Rift Valley, Mount Meru och Masai Steppes som sticker upp ur den ändlösa slätten, nästan 5000 meter under oss.

 • Dag 1

  Dag 1

  Vi blir upphämtade på Kilimanjaro flygplats med transfer till staden Moshi och Springlands Hotel. Staden är belägen vid foten av Kilimanjaro. Här får vi en genomgång och tid att förbereda oss inför morgondagens bergsbestigning.

  Hotell: Springlands Hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 2

  Dag 2

  Nationalparksporten ligger vid kanten av Marangu, en by med många små kaffe- och bananplantager, på 1830 meters höjd. När vi avslutat alla entréformaliteter tar vi oss upp genom den vackra och oförstörda regnskogen för att nå den glänta där Mandara Hut ligger. Vandringen tar mellan 3 till 4 timmar. Här på 2700 meters höjd ska vi spendera natten i bekväma stugor. De vulkaniska resterna av Maundikratern finns in närheten och är ett bra utflyktsmål under eftermiddagen. Men för de som hellre vill vila och njuta av den vackra skogen går det lika bra att stanna kvar och spana efter fåglar och apor bland trädkronorna.

  Hotell: Mandara Hut
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 3

  Dag 3

  Dagens första etapp är en brant stigning genom skogen, men vägen leder snart ut till gräsbevuxna myrar och vid klart väder ges en underbar utsikt över Kibo- och Mawenzitopparna. Vi tar oss stadigt genom myrmarken som innehåller enorma ljungar och korsört, för att slutligen nå hyddkomplexet på Horombo, på 3720 meters höjd. Efter den 4 till 6 timmar långa vandringen är det skönt att få andas ut i dessa bekväma hyddor. Här uppe är soluppgångarna och nedgångarna ofta spektakulära och vi är nu nära Kibos glaciära kupol. Här infinner sig verkligen en känsla av att befinna sig ovan molnen.

  Hotell: Horombo
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 4

  Dag 4

  Vi tar oss stegvis mot det månökenlandskap som breder ut sig mellan Mawenzi och Kibo. Terrängen förändras till talus och det finns en påtaglig känsla av höghöjdsterräng. Efter ungefär 4 till 5 timmar når vi vanligtvis Kibo Hut, på 4700 meters höjd. Kibo är ett stenhus med en liten matplats. Här finns inget rinnande vatten så ett gott utbud av ”det sista vattnet” måste tas med från Horombo. Återstoden av dagen spenderas med att vila upp sig inför den slutliga stigningen som börjar redan på natten.

  Hotell: Kibo Hut
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 5

  Dag 5

  Vi börjar stigningen redan 1:00, med målet att vara uppe på Gilman’s Point vid soluppgången. Den första stigningen är brant över vulkanisk talus, men det finns några mer lättvandrade zick-zack-vägar som tar oss sakta men säkert upp till Gilman’s, på 5685 meters höjd. Här vilar vi och njuter av den vackra soluppgången.
  För de som känner sig starka finns det möjlighet att fortsätta vandringen till Uhuru Peak, toppen av världens högsta fristående berg och Afrikas högsta punkt, 5895 meter över havet. Vi vandrar längs med vulkankratern och förundras av de spektakulära glaciärerna som upptar stora delar av bergstoppen. Nedstigningen går sedan förvånansvärt snabbt och vi återvänder till Horombo där vi sover gott efter denna 11 till 15 timmar långa vandring.

  Hotell: Horombo
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 6

  Dag 6

  Vi går i våra egna fotspår längs med behaglig hedmark till Mandara och sedan vidare till Nationalparkens grindar. Regnskogens grönska och frodighet blir en ganska fantastisk kontrast till det den karga bergstopp som vi nyss besökt. Detta gör att vi verkligen inser hur varierat landskapet på Kilimanjaro egentligen är. Efter den 5 till 6 timmar långa vandringen hämtas vi upp av en transfer tillbaka till Springlands hotell där vi spenderar natten.

  Hotell: Springlands Hotel
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 7

  Dag 7

  Efter frukosten tar vi med oss väskorna och våra nya erfarenheter för att åka transfer till Kilimanjaro flygplats.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
17 350 kr
price-kr Enkelrum
21 900 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
17 350 kr
price-kr Enkelrum
21 900 kr

Pris per person (2-4 pers) – 16 650 kr

Pris per person (6 eller fler) – 16 150 kr

Enkelrumstillägg – 850 kr

Priser varierar beroende på månad. Vänligen kontakta Thabela Travel för bekräftat pris.

I priset ingår:
• Transport Tur och retur flygplats
• Nätter på hotell

I priset ingår ej:
• Flyg, flygplatsskatter eller eventuella visumsavgifter.
• Måltider som inte anges i resebeskrivningen.
• Måltidsdryck.
• Aktiviteter och utflykter.
• Dricks.
• Reseförsäkring.
• Avbeställningsskydd.

Det finns möjlighet att antingen korta ner eller att förlänga denna tilläggsresa, vänligen kontakta oss vid förfrågan.

Ett flygtilägg kan tillkomma beroende på var orginalresan slutar och hur nära inpå avresa som tilläggsresan bokas, vänligen kontakta Thabela Travel för vidare information om detta.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Vänligen ta del av våra bestämmelser och villkor innan ni går vidare med en bokning.

Kilimanjaro vandring

Kilimanjaro vandring

Denna Kilimanjaro vandring är ett fantastiskt sätt att uppleva en av Tanzanias mäktigaste sevärdheter. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen för de som vill vandra på Kilimanjaro. På vägen finns bekväma stugor med belysning som...

Kilimanjaro vandring

Denna Kilimanjaro vandring är ett fantastiskt sätt att uppleva en av Tanzanias mäktigaste sevärdheter. Marangu-rutten brukar anses vara en av de enklaste och mest populära vägarna till bergstoppen för de som vill vandra på Kilimanjaro. På vägen finns bekväma stugor med belysning som styrs av solpaneler. Detta är perfekt för de äventyrare som inte är särskilt klättringsvana och rutten klassificeras som en måttlig vandring, snarare än en klättring. Trots att det kan vara lite trångt i spåren vissa tider på året är utsikterna underbart vackra. Denna lite kortare vandring passar utmärkt för dig som vill upp för detta ståtliga berg, men inte hela vägen till toppen.

 • Dag 1

  Dag 1

  Vi blir upphämtade på Kilimanjaro flygplats med transfer till staden Moshi och Springlands Hotel. Staden är belägen vid foten av Kilimanjaro. Här får vi en genomgång och tid att förbereda oss inför morgondagens bergsbestigning.

  Hotell: Springlands Hotel
  Måltider: Middag

 • Dag 2

  Dag 2

  Efter frukost lämnar vi Moshi vid 8:30 och kör i 45 minuter till Marangu Gate, på östra sidan av Kilimanjaro. Vid nationalparksporten går vi igenom entréformaliteterna för att sedan klättra upp genom den oförstörda naturen. Vid 9:30 börjar vandringen från nationalparksporten på 1830 meters höjd, genom regnskogen till Mandara Hut, på 2700 meters höjd. Det tar runt tre till fyra timmar, så det blir dags för lunch när vi kommit ungefär halvvägs upp. Vid klockan ett når vi Mandara, där en rundtur väntar innan det fram mot kvällen blir dags för middag.

  Hotell: Mandara Hut
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 3

  Dag 3

  Vi vaknar uppe på den höjd som vi tappert vandrat till dagen innan. Efter en härlig frukost är det dags att bege sig tillbaka ner från berget. Men på vägen ner tar vi en avstickare till Maundikratern, ett resultat av den vulkaniska aktivitet som tidigare fanns på berget. Detta syns tecken av än idag, då vegetationen i kraterns dal är betydligt kalare än omgivningens. Men idag bidrar kratern framförallt med enastående vyer över omgivningarna, Kenya och Norra Tanzania. Sedan fortsätter vi ner tillbaka genom skogen till Marangu Gate, där vi tar transfer till Springlands Hotel.

  Hotell: Springlands hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 4

  Dag 4

  Efter frukosten tar vi med oss väskorna och våra nya erfarenheter för att åka transfer till Kilimanjaro flygplats.
  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 750 kr
price-kr Enkelrum
8 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
7 750 kr
price-kr Enkelrum
8 950 kr

Pris per person (2-5 pers) – 7 750 kr

Pris per person (6-10 pers) – 6 750 kr

Pris per person (11 eller fler pers) – 5 250 kr

Priser varierar beroende på månad. Vänligen kontakta Thabela Travel för bekräftat pris.

I priset ingår:
• Transport Tur och retur flygplats
• Nätter på hotell

I priset ingår ej:
• Flyg, flygplatsskatter eller eventuella visumsavgifter.
• Måltider som inte anges i resebeskrivningen.
• Måltidsdryck.
• Aktiviteter och utflykter.
• Dricks.
• Reseförsäkring.
• Avbeställningsskydd.

Det finns möjlighet att antingen korta ner eller att förlänga denna tilläggsresa, vänligen kontakta oss vid förfrågan.

Ett flygtilägg kan tillkomma beroende på var orginalresan slutar och hur nära inpå avresa som tilläggsresan bokas,
vänligen kontakta Thabela Travel för vidare information om detta.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli
strandsatta.

Vänligen ta del av våra bestämmelser och villkor innan ni går vidare med en bokning.

Zanzibar

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett...

Zanzibar

Den tropiska kryddön Zanzibar ligger i Indiska Oceanen utanför Tanzanias kust. Det som lockar med denna ögrupp är de kritvita sandstränderna med sina fantastiska korallrev. Här kan man ägna sig åt spännande sportaktiviteter och sköna dagar på stranden, men vi rekommenderar också ett besök i historiska Stone Town. I denna kulturrika stad finns mycket att upptäcka och se för den nyfikne.

 • Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Dag 1: Ankomst Zanzibar

  Välkommen till Zanzibar! Vår engelsktalande chaufför möter oss med öppna armar på flygplatsen och tar oss till hotellet som ligger i den östra delen av ön.

  Hotell: Pongwe Beach Hotel
  Måltider: –

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Härlig ledig dag på Zanzibar! Ön är full av aktiviteter och äventyr att välja mellan. Åk kanske ut på en heldagsutflykt med dhow, som är en traditionell segelbåt.

  Hotell: Pongwe Beach Hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Fortsätt att utforska denna spännande ö. Snorkla i de magiska reven utanför hotellet, Zanzibar kantas av ett vackert korallrev som är perfekt för snorkling och har en härlig vit strand för sol och bad.

  Hotell: Pongwe Beach Hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Dag 2: Ledig dag på Zanzibar

  Ledig dag. Varför inte besöka fiskebyn Kizimkazi med dess fantastiska moské och när ni ändå är här så finns även möjligheten att simma med delfiner i deras naturliga miljö? Utforska ön på cykel.

  Hotell: Pongwe Beach Hotel
  Måltider: Frukost

 • Dag 5: Avresa Zanzibar

  Dag 5: Avresa Zanzibar

  Med en väska fullproppad av härliga upplevelser och minnen kör vår lokalchaufför oss tillbaka till flygplatsen där vi säger hejdå för denna gång.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 750* kr
price-kr Enkelrum
6 750* kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 750* kr
price-kr Enkelrum
6 750* kr

*Priset kan komma att veriera beroende på säsong. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter och måltider enligt resebeskrivningen
 • 4 nätter på 3 stjärningt hotell i ett standardrum inklusive frukost.

I priset ingår ej:

 • Flygtillägg
 • Dricks
 • Dryck till måltid

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, pris och tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Liknande resor