• plane-takeoff
  • 2021-11-13
  • 2022-02-05
  • 2022-11-12
  • 2023-02-04
 • Längd: 25 dagar
 • price-icon Pris från: 82 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Australien och Nya Zeeland

Följ med på vår resa till Australien och Nya Zeeland och upplev de finaste sevärdheterna som länderna har att erbjuda. På den här rundresan kommer du ha gott om tid i Sydney med det vackra operahuset och besöka Kangaroo Island med det australiska djurlivet. I ”the Outback” utforskar vi den mytomspunna klippan Ayers Rock och besöker the Flying Doctor. Vi seglar med katamaran ut till Stora Barriärrevet och åker tåg upp till den tropiska regnskogen. På Nya Zeeland besöker vi det vackraste området på sydön, vars skönhet vi känner igen från Sagan om ringen. Vi bekantar oss med både aboriginernas och maoriernas kultur.

Thabela Travels resa till Australien och Nya Zeeland leds av en svensk specialistguide.

Se alla våra resor till Australien och Nya Zeeland »

Välkommen till bildvisning om våra resor till Australien och Nya Zeeland! »

 

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa från Skandinavien

Vår resa till Australien och Nya Zeeland börjar med flyg från Skandinavien på morgon/förmiddagen. Vi flyger med välkända Singapore Airlines från Skandinavien till Singapore. Singapore Airlines har den snabbaste förbindelsen mellan Stockholm och Singapore och flyger även direkt från Köpenhamn till Singapore.

Stadsrundtur Singapore

Ankomst till Singapore på morgonen. Vi åker direkt på en stadsrundtur. Vi besöker ett hinduiskt tempel, China Town och Little India. Britterna tilldelade folkgrupperna olika stadsdelar. I botaniska trädgården ser vi en vacker orkidépark. Efter stadsrundturen finns det möjlighet att besöka det anrika kolonialhotellet Raffles. Eftermiddagen är ledig för egna upptäckter.

Hotell: Park Regis Singapore
Måltider: Lunch

Singapore / Christchurch

Dagen är ledig för egna aktiviteter i Singapore. Vi bor inom gångavstånd till Clarke Quay, där det finns gott om affärer och många trevliga uteserveringar vid floden. På kvällen flyger vi vidare mot Nya Zeeland.

Hotell: Nattflyg
Måltider: Frukost

Christchurch

Vi landar i Christchurch på förmiddagen. På vägen till hotellet gör vi en kortare stadsrundtur. Den engelska arkitekturen och traditionerna lever fortfarande kvar sedan nybyggarna kom hit på mitten av 1800-talet. Staden är även är känd som ”trädgårdsstaden” och Christchurchs botaniska trädgård är en underbar plats att besöka. På kvällen äter vi en trevlig välkomstmiddag tillsammans i en av stadens historiska veteranspårvagnar.

Hotell: Novotel Christchurch Cathedral Square
Måltider: Middag

Christchurch - Dunedin

Efter frukost fortsätter vi vår rundresa i Nya Zeeland med en bussresa söderut. Vi åker genom ett vackert landskap innan vi kommer fram till Dunedin. På kvällen går vi på en ölprovning och äter en trevlig middag på Speights Brewery Restaurant.

Hotell: Scenic Hotel Southern Cross
Måltider: Frukost, middag

Dunedin - Albatrosser

Vi åker på en stadsrundtur för att sedan bege oss längs med den Nya Zeeländska kusten till den vackra trädgården Glenfalloch. Där njuter vi av en god lunch innan vi åker vidare vid kusten. Vi gör en båtutflykt från Wellers Rock ut till Taiaroa Head. Här finns ett överflöd av marint liv och med tur kan vi få se den väldiga kungsalbatrossen, som har ett vingspann på över tre meter. Här häckar många andra fågelarter som sjöfågel, pingviner och en mängd vadare. Vi följer med på en guidad tur, där vi får höra historien om kungsalbatrossen.

Hotell: Scenic Hotel Southern Cross
Måltider: Frukost, lunch

Dunedin - Te Anau

Vi lämnar Dunedin och beger oss mot Te Anau. Vi åker genom ett vackert bergslandskap längs glaciärsjöar och vattenfall.

Extra utflykt: Lysmaskgrotta

Hotell: Distinction Luxmore
Måltider: Frukost, middag

Milford Sound

Vi kliver ombord på en båt och kryssar ut i fjorden. På sluttningarna växer tempererad regnskog, i ravinerna ligger glaciärerna från vintern kvar och på topparna är det fortfarande snö. Har vi tur kommer en delfinflock och slår följe med båten. Det blir gott om tid på fjorden att njuta av den unika upplevelsen. Vi tar oss även till Tasmansjön. På eftermiddagen fortsätter vi resan till Nya Zeelands äventyrsstad Queenstown.

Extra utflykt: Flyg över det otillgängliga alpområdet.

Hotell: Scenic Suites Queenstown
Måltider: Frukost, lunch

Queenstown

Vi tar en promenad till hamnen och åker därifrån på en kryssning på sjön Lake Wakatipu till Mount Nicholas. Här får vi bekanta oss med en fårstation och lära oss mer om det berömda merinoullet. Turen bjuder på fantastiska vyer och frisk luft i överflöd! Vi äter lunch på gården innan vi åker tillbaka för en ledig eftermiddag.

Extra utflykt: Middag på Bob´s Peak

Hotell: Scenic Suites Queenstown
Måltider: Frukost, lunch

Queenstown, flyg till Auckland

På morgonen gör vi en rundtur i Queenstown och dess omgivningar. Queenstown kallas New Zeelands äventyrsstad och det var här man började med bungy jumping. Vi stannar till vid Kawarau Suspension Bridge, som är mycket känd för bungy jumping. Vi besöker den gamla guldgrävarstaden Arrowtown, där lycksökare under kärva förhållanden vaskade guld på 1860-talet. Huvudgatan har inte ändrats sedan dess. En ny nisch bland farmarna är vinodling. På en vingård äter vi en välsmakande lunch och vi lär oss hemligheten bakom de prisbelönta vinerna, framställda i dalgångarna mellan snöklädda berg. På eftermiddagen flyger vi till Nya Zeelands största stad, Auckland.

Hotell: Sky City Auckland
Måltider: Frukost, lunch

Auckland - Stadsrundtur

På morgonen åker vi på en stadsrundtur. Vi tar oss till Auckland Domain, som är en underbar park där vi hittar Auckland Memorial museet. Här får vi uppleva en glimt av Māori-kulturen i en fantastisk föreställning, som tar oss på en resa genom historien om Nya Zeeland. Självklart bjuds vi även till den mäktiga och världsberömda Hakadansen. Vi fortsätter till Queens Street och vidare till Bastion Point. Där får vi vackra vyer över staden och dess omgivning. Sydney och Auckland konkurrerar om att vara störst, bäst och vackrast. Därför finner vi även här en Harbour Bridge och ett Sky Tower. På kvällen äter vi middag på hotellets roterande restaurang, The Orbit Revolving Restaurant, varifrån vi har en makalös utsikt över staden.

Extra utflykt: Val- och delfinsafari

Hotell: Sky City Auckland
Måltider: Frukost

Flyg till Australien

På morgonen är det dags för nästa etapp på vår resa i Australien och Nya Zeeland, det är dags flyga till Australien. Vi landar i Adelaide och fortsätter resan mot en vingård, där vi äter en välsmakande lunch. Vi lär oss om vinodling i Australien och avnjuter en vinprovning. Efter besöket på vingården åker vi mot hamnen och färjan som tar oss över till Kangaroo Island, en ö med vacker inhemsk australiensisk natur.

Hotell: Kangaroo Island Seafront
Måltider: Frukost, lunch

Kangaroo Island

Vi gör en rundtur på Kangaroo Island och fascineras av det dramatiska landskapet. Ingen annanstans i Australien kan man komma i kontakt med så många djur, på en så liten yta. Ön har därför kallats för Noaks Ark och en tredjedel av ytan består av nationalparker. Kangaroo Islands geografiska isolering och avsaknad av rovdjur har lett till att man har introducerat ett flertal utrotningshotade australiensiska djur till ön. Dessutom finns här 1 miljon merinofår. Vi kan under dagen att se bland annat kängurur, koalor och sjölejon.

Hotell: Kangaroo Island Seafront
Måltider: Frukost, lunch

Alice Springs

Efter frukost åker vi till Adelaides flygplats för avresa mot halvöknen och Alice Springs. Vi checkar in på hotellet och har resten av eftermiddagen och kvällen ledigt.

Hotell: Crown Plaza Lasseters Hotel
Måltider: Frukost

Alice Springs - Telegrafstationen School of the air och Flying Doctor

Vi åker på en stadsrundtur med besök på The Royal Flying Doctor Service, School of the Air och telegrafstationen. Det är intressant att höra hur folket lever i ”the Outback”. The Flying Doctor servar ett område med en radie av 60 mil, men där bor bara 16 000 invånare. Barnen utbildas via korrespondensundervisning. Alice Springs växte upp på 1870-talet kring telegrafstationen. När telegraflinjen mellan Adelaide och Darwin invigdes, tog ett meddelande till Europa som tidigare tagit flera månader, bara några timmar.

Senare på dagen samlas vi igen för att åka på en australiensiskt ”Bush BBQ-middag”. Vi äter middag under den vackra stjärnhimlen och på BBQn serveras bland annat stekar och korv. Framåt kvällen blir det stjärnskådning och vi hjälps åt att hitta södra korset, samtidigt som vi lyssnar på kvällens underhållning i form av bush ballader.

Hotell: Crowne Plaza Lasseters
Måltider: Frukost, middag

Bussresa från Alice Springs till Ayers Rock

Vi åker buss genom halvöknen från Alice Springs till Ayers Rock. En genomsnittlig boskapsstation här är stor som Skåne och ger tillräckligt med föda för en ko per kvadratkilometer. På eftermiddagen tar vi en promenad i en ravin vid The Olgas, som är en vacker klippformation mitt i ökenlandskapet. Vi njuter av solnedgången vid Ayers Rock, som är känd för att ändra färg i solens strålar.

Hotell: Voyages Sails in the Desert Hotel
Måltider: Frukost

Soluppgång över Ayers Rock. Flyg till Sydney

Vi åker runt Ayers Rock och vandrar i området. Klippan är det som finns kvar av en bergskedja där resten vittrat bort. Ayers Rock består av sandsten som innehåller mycket järn. Järnet har angripits av vatten och syre och rostat, vilket är förklaringen till dess röda färg. Vi flyger sedan vidare till Australiens vackra stad Sydney.

Hotell: Parkroyal Darling Harbour
Måltider: Frukost

Stadsrundtur i Sydney

Vi startar dagen med en guidad tur i det kända Operahuset, ritat av en dansk arkitekt och klätt av keramikplattor från Höganäs. En kort promenad därifrån kliver vi ombord på vår lunchkryssning, för att få möjlighet att se de ikoniska sevärdheterna från havssidan. Vi njuter av en god buffé, samtidigt som vi har en fantastisk utsikt över stadssiluetten och den vackra hamninfarten. Vi fortsätter dagen med stadsrundtur i Sydney som är Australiens äldsta stad. Sydney placerades på kartan av kapten James Cook som 1770 seglade förbi. Darling Harbour byggdes inför 200-årsjubileumet. Här ligger sjöfartsmuseet och akvariet som är två av Sydneys mest populära museer. Från botaniska trädgården har vi utsikt över Operahuset och Sydney Harbour Bridge.

Hotell: Parkroyal Darling Harbour
Måltider: Frukost, lunch

Sydney - Blue Mountains

Vi gör en heldagsutflykt till Blue Mountains, där en blå dimma av olja från eukalyptusträden vilar i dalgångarna. Den legendomspunna klippformationen ”De tre systrarnas” namn härstammar från en aboriginsägen. Vi äter lunch tillsammans och har en vacker utsikt över dalen. Vi åker med världens brantaste bergbana ner till Jamieson Valley och vandrar i eukalyptusskogen till ett vackert vattenfall. Med lite tur ser vi kakaduor och rosella-papegojor. Vi besöker även en park med alla Australiens inhemska djur och här blir det tillfälle att se koalor och kängurur på nära håll. På vägen tillbaka mot Sydney passerar vi Homebush Bay, där de olympiska spelen ägde rum år 2000.

Hotell: Parkroyal Darling Harbour
Måltider: Frukost, lunch

Sydney - Ledig dag

Dagen är ledig för egna aktiviteter i Sydney. Kanske tar ni färjan till mysiga Manly eller stannar i Sydney och shoppar.

Hotell: Parkroyal Darling Harbour
Måltider: Frukost

Flyg till tropiska Cairns

Morgonen är fri för egna upptäckter. På eftermiddagen flyger vi till Cairns vid Stora Barriärrevet. Vi bor i Palm Cove som ligger vid en tropisk sandstrand flankerad av kokospalmer, som erbjuder möjlighet till sköna bad i Stilla Havet.

Hotell: The Reef House
Måltider: Frukost

Katamaran till Stora Barriärrevet

Vi seglar ut med en katamaran på Stora Barriärrevet och ankrar vid Michaelmas Cay, som är en vacker sandö omgiven av koraller. Ön har ett mycket rikt fågelliv med ca 38 olika fågelarter. Barriärrevet är världens största marina nationalpark som sträcker sig längs hela Australiens nordöstkust. Det blir tillfälle att snorkla, eller åka med på den halvt nedsänkbara glasbåten för att beskåda fiskar och koraller utan att bli blöt. Kanske nöjer ni er med en simtur i Stilla Havets kristallblå vatten. Har vi tur får vi se fåglar som fregattfåglar, sulor och tärnor.

Hotell: The Reef House
Måltider: Frukost, lunch

Tropisk regnskog

Vi åker tåg upp till Kuranda, mitt i den tropiska regnskogen i Australien. Här finns en lokal marknad och möjlighet till shopping. Det går en linbana tillbaka som sveper precis ovanför den täta regnskogsvegetationen och vi stannar vid ett par stationer för att promenera och lära oss om växtligheten. Avslutningsvis blir det ett besök hos aboriginerna. De undervisar oss om sin kultur, lär oss kasta boomerang och bjuder på dans- och musikuppvisning. På kvällen äter vi en gemensam avskedsmiddag.

Hotell: The Reef House
Måltider: Frukost, lunch, middag

Avresa mot Skandinavien

Nu lider vår resa till Australien och Nya Zeeland mot sitt slut och vi startar vår återresa på eftermiddagen. Vi flyger via Singapore och för de som vill finns möjligheten att stanna även på hemresan. Kontakta Thabela Travel för mer information och prisuppgifter.

Hotell: Nattflyg
Måltider: Frukost

Hemkomst

Vi är tillbaka i Skandinavien på morgonen med många fina minnen i bagaget från vår fantastiska resa till Australien och Nya Zeeland.

Utflykter

 • Flyg över vackra Sydalperna

  Flyg över vackra Sydalperna

  I små plan flyger vi över ett av världens vackraste och mest otillgängliga alpområde. Vi kommer att se snöklädda bergstoppar, sjöar och berömda Milford Sound när vi flyger över Mount Aspiring och Fiordland National Parks.

 • Luftballong över the Outback

  Luftballong över the Outback

  Äventyret börjar i tidig gryning för att när ballongerna förbereds kunna se hur solen går upp över klipporna. Vi svävar i tystnad över ett fantastiskt vackert oändligt landskap och ofta ser vi kängurur.

 • Lysmaskgrotta

  Lysmaskgrotta

  Vi åker på kvällen båt över Lake Te Anau till grottorna som har gett sjön och staden dess namn. De är bara tillgängliga med båt och omfattar ett grottsystem på 200 meter.

 • Middag på Bob´s peak

  Middag på Bob´s peak

  Den vackraste utsikten över Queenstown, Lake Wakatipu och bergskedjan Remarkables i bakgrunden får vi när vi tar södra halvklotets brantaste linbana upp till Bob’s Peak. Vi äter middag med bästa utsikten vid panoramafönstren.

 • Val- & delfinsafari i Auckland

  Val- & delfinsafari i Auckland

  Vi åker ut på Haurakigolfen som är en av de bästa platserna i världen att se valar och delfiner på. Parken är oerhört artrikt, 25 av de 37 marina däggdjur som finns på södra halvklotet har skådats i dessa farvatten.

Hotell

 • Palm Cove

  Palm Cove

  Vi väljer att bo i Palm Cove, en by som ligger ca 2 mil norr om Cairns. Hotellet ligger inbäddat i regnskogsvegetation med närhet till sandstranden där kokospalmer växer och en miljö som bjuder in till bad i Stillahavets ljumma vatten.

 • Queenstown

  Queenstown

  I Queenstown andas vi in den friska alpluften. Vi bor mitt i Queenstowns naturliga skönhet med närheten till den vackra sjön. Lake Wakatipu omringas berg och ger oss en fantastisk utsikt över Sydalperna.

 • Yulara Ayers Rock

  Yulara Ayers Rock

  Vi bor i Yulara som är en hotellby i anslutning till Ayers Rock. Hotellet är centralt beläget med gångavstånd till centrum där vi bland annat hittar restauranger, små affärer och barer. Hotellet har även en trevlig swimmingpool.

 • Singapore

  Singapore

  Ett mycket uppskattat hotell med utmärkt centralt läge. Några minuters promenad bort ligger Nationalmuseet, Singapore Art Museum och shoppingkvarteren. Det finns även gott om restauranger i närområdet.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-11-13
plane-landing Hemkomst
2021-12-07
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr
plane-takeoff Avresa
2022-02-05
plane-landing Hemkomst
2022-03-01
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-12
plane-landing Hemkomst
2022-12-06
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr *
price-kr Enkelrum
101 000 kr *
plane-takeoff Avresa
2023-02-04
plane-landing Hemkomst
2023-02-28
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr *
price-kr Enkelrum
101 000 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-11-13
plane-landing Hemkomst
2021-12-07
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr
plane-takeoff Avresa
2022-02-05
plane-landing Hemkomst
2022-03-01
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-12
plane-landing Hemkomst
2022-12-06
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr
plane-takeoff Avresa
2023-02-04
plane-landing Hemkomst
2023-02-28
calender Antal dagar
25 dagar
price-kr Del i dubbelrum
82 950 kr
price-kr Enkelrum
101 000 kr

*Preliminärt pris, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg från Köpenhamn tur och retur Australien/Nya Zeeland (Stockholm och Göteborg mot tillägg)
 • Rum på tre till fyrstjärniga hotell.
 • Måltider, transporter, flygresor, inträden, nationalparksavgifter och utflykter enligt resebeskrivning
 • Svensktalande professionell reseledning.
 • På vissa platser lokala specialistguider.
 • Visum till Australien för svenska medborgare.
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 2 600 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Tillägg flyg från Stockholm eller Göteborg ca 1 300 kr.
 • Uppgradering till Premium Economy. Läs mer här
 • Visum till Nya Zeeland (ETA). Ansökan görs online innan avresa mot en kostnad på 12NZD
 • Turistavgift för Nya Zeeland, betalas i samband med ansökan om ETA och kostar 32NZD

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 25 dagar är 998 kr per person.

För svenska medborgare krävs visum till Australien, vilket Thabela Travel ombesörjer. Viseringen kopplas elektroniskt till ditt pass. Visum krävs även för Nya Zeeland och söks online av resenären. Uppehållstillstånd till Singapore erhålles på plats. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresa.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan till Australien och Nya Zeeland.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Resan genomförs med minst 15 personer.

Tilläggsresor

Singapore

Singapore

Dela upp hemresan genom att förlänga resan med två nätter i Singapore. Singapore är en unik stad med starka kontraster mellan skyskrapor och vajande palmer. Det finns otroligt mycket att upptäcka i Sydostasiens minsta land. Singapore är en modern och välorganiserad storstad i Asien. Här...

Singapore

Dela upp hemresan genom att förlänga resan med två nätter i Singapore. Singapore är en unik stad med starka kontraster mellan skyskrapor och vajande palmer. Det finns otroligt mycket att upptäcka i Sydostasiens minsta land. Singapore är en modern och välorganiserad storstad i Asien. Här finns gott om restauranger, barer och självklart shopping i världsklass!

 • Ankomst till Singapore

  Ankomst till Singapore

  Vi ankommer till Singapore på eftermiddagen eller kvällen.

 • Gardens By The Bay

  Gardens By The Bay

  Ledig dag i Singapore. Vi rekommenderar ett besök till Gardens By The Bay. Besök trädgården Flower Dome som är en av väldens största inglasade växthus. Här ser ni vacker vårblomning med växter från världens alla hörn. Besök gärna Cloud Forest där man hittar ett av världens högsta inomhusvattenfall. Passa även på att besöka den kända byggnaden Marina Bay Sands. Man får en fantastisk 360 graders utsikt över hela staden och hamnen 57 våningar över marken.

 • Ledig dag i Singapore

  Ledig dag i Singapore

  Dagen är ledig för egna aktiviteter. Vi bor inom gångavstånd till Clarke Quay, där det finns gott om affärer och många trevliga uteserveringar vid floden.

   

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
2 350 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
2 350 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
I priset ingår:
 • Två nätter på Park Regis Singapore**** inklusive frukost.
 • Transfer från flygplatsen till hotellet och tillbaka till flygplatsen.
 • Weekendpris med ankomst fre-sön.

I priset ingår ej:

 • Måndag-torsdag tillägg del i dbl 400 kr, enk 800 kr.
 • Transfer nattid (kl 22-07) tillägg 225 kr per väg.
 • Dricks till bärare, chaufförer och guider
 • Utflykter
Priset kan påverkas av platstillgång på flyg. Pris för ändring av returdatum ingår ej.
Minimum två resenärer. Minimum två resenärer.

Tropiska Palm Cove

Tropiska Palm Cove

Tilläggsresa i Cairns bjuder på lata dagar i utkanten av regnskogen. Bo kvar på Reef House Resort & Spa beläget på palmstranden vid Stillahavet. Med närheten till Cairns, regnskogen och barriärrevet väljer du själv om du vill spendera dagarna genom shopping, snorkling eller kanske ett...

Tropiska Palm Cove

Tilläggsresa i Cairns bjuder på lata dagar i utkanten av regnskogen. Bo kvar på Reef House Resort & Spa beläget på palmstranden vid Stillahavet. Med närheten till Cairns, regnskogen och barriärrevet väljer du själv om du vill spendera dagarna genom shopping, snorkling eller kanske ett möte med krokodiler.  

 • Palm Cove

  Palm Cove

  När gruppen lämnar Australien stannar vi kvar i Palm Cove. Välj att spendera dagen på stranden, åka in till Cairns eller kanske slappa vid poolen. Valet är ditt!

 • Palm Cove - Cape Tribulation

  Palm Cove - Cape Tribulation

  Frivillig heldagsutflykt där vi besöker en av världens äldsta regnskogar. Vi åker båt på Daintreefloden för att spana efter krokodiler samt gör en guidad tur i regnskogen. Tropisk lunch i regnskogen. Utflykten tar ca 11timmar.

 • Hemresa

  Hemresa

  Vi äter en god frukost innan vi blir hämtade och körda till flygplatsen för hemresa mot Skandinavien igen.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
5 600 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
5 600 kr

I priset ingår:

 • Två nätter på 4* Reef House Resort & Spa, Verandah Room
 • Frukost.
 • Transfer Cairns flygplats till hotellet t/r.

I priset ingår ej:

 • Dricks till chaufförer och guider.
 • Extra utflykt Cape Tribulation 1 500 kr per person.

Priset kan påverkas av platstillgång på flyg. Pris för ändring av retur ingår ej. Minimum två resenärer.

Liknande resor