• plane-takeoff
  • 2021-10-28
  • 2022-01-15
  • 2022-10-27
  • 2023-01-14
 • Längd: 17 dagar
 • price-icon Pris från: 59 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Fantastiska Nya Zeeland

Följ med på en underbar rundresa till Nya Zeeland där får vi uppleva det bästa av Nya Zeelands natur och kultur. Det storslagna landskapet växlar från subtropiskt på Nordön, till glaciärer, berg och fjordar på Sydön. Vi åker på många olika spännande utflykter både i städer och i naturen. När vi reser runt i Nya Zeeland finns goda chanser att skåda både valar, delfiner och en mängd andra djur. Älskar du fåglar är Nya Zeeland det perfekta resmålet. Här häckar nämligen både kungsalbatrossen, pingviner, kiwis och Kea, den enda alppapegojan i världen. Med tåg korsar vi sedan Sydöns dramatiska landskap och fortsätter fram till de kända glaciärerna Franz Josef och Fox Glacier. Under vår rundresa bekantar vi oss också med maoriernas fascinerande kultur. På utresan stannar vi en natt i Singapore där vi gör en spännande stadsrundtur. Det finns även möjlighet att förlänga resan till Söderhavet (klicka på öppna PDF nedan för program).

Välkommen till bildvisning om våra rundresor till Nya Zeeland! »

Se alla våra rundresor till Australien och Nya Zeeland » 

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa från Skandinavien

Äntligen är det dags att ta första steget på vår rundresa till Nya Zeeland! Avresa under förmiddagen från Skandinavien med Singapore Airlines.

Singapore - Stadsrundtur

Ankomst till Singapore på morgonen. Vi åker direkt på en stadsrundtur. Vi besöker ett hinduiskt tempel, China Town och Little India. Britterna tilldelade folkgrupperna olika stadsdelar i Singapore. I botaniska trädgården ser vi en vacker orkidépark. Efter stadsrundturen finns det möjlighet att besöka det anrika kolonialhotellet Raffles. Eftermiddagen är ledig för egna upptäckter.

Hotell: Park Regis Singapore
Måltider: Lunch

Christchurch / Singapore

Dagen är ledig för egna aktiviteter i Singapore. Vi bor inom gångavstånd till Clarke Quay, där det finns gott om affärer och många trevliga uteserveringar vid floden. På kvällen är det dags att påbörja vår rundresa i Nya Zeeland. Vi åker till flygplatsen där ett plan väntar på att ta oss till Nya Zeeland och Christchurch.

Hotell: Nattflyg
Måltider: Frukost

Christchurch

Vi landar i Christchurch på förmiddag. På väg mot hotellet gör vi en kortare stadsrundtur med bussen. Det kan vara lätt att tro att vi är i England när vi promenerar runt i staden. Den engelska arkitekturen och traditionerna lever fortfarande kvar sedan nybyggarna kom hit på mitten av 1800-talet. Staden är även är känd som ”trädgårdsstaden” och Christchurchs botaniska trädgård är en underbar plats att besöka.

Hotell: Distinction Christchurch Hotel
Måltider: –

Tranzalpintåg

Nästa steg på vår rundresa i Nya Zeeland sker med tåg. I Christchurch stiger vi på Tranzalpintåget som under fem timmar tar oss rakt över sydön genom ett fullständigt hänförande och dramatiskt landskap fram till Greymouth. Ombord på tåget finns en trevlig cafeteria med lokala drycker och snacks. Tåget är försett med panoramafönster och en av vagnarna har även öppna fönster för bästa möjliga upplevelse. När vi kommer fram till Greymouth äter vi en god lunch tillsammans innan vi åker vidare till byn Franz Josef. Byn är belägen vid glaciären med samma namn. I Franz Josef är det bara ett hundratal personer som är permanent bofasta, men under semestern kan byn ta emot upp till 2000 besökare per dag.

Hotell: Scenic Hotel Franz Josef
Måltider: Frukost, lunch

Flodsafari i Jetboat - Queenstown

Efter frukost åker vi vidare och passerar den kända glaciären, Fox Glacier. Resan går längs med kristallblåa glaciärsjöar i ett vackert alplandskap. När vi anländer till Haast beger vi oss ut på flodsafari i Jetboats. Den lokala båtföraren delar med sig av sin kunskap om denna glaciärdal och den tempererade regnskogen som trivs i dalen. Vi äter en god lunch innan vi kliver på bussen igen. På eftermiddagen anländer vi till alpstaden Queenstown mest känd som en äventyrsstad. Staden är belägen bredvid den vackra sjön Lake Wakatipu och omringas av höga berg.

Extra utflykt: Helikoptertur över glaciärerna.

Hotell: Novotel Queenstown Lakeside
Måltider: Frukost, lunch

Arrowtown

Vi utforskar Queenstown och dess omgivningar. Vi besöker den gamla guldgrävarstaden Arrowtown där lycksökare under kärva förhållanden vaskade guld på 1860-talet. Huvudgatan har inte ändrats sedan dess. Vi besöker the Lakes District Museum och får en inblick i historien om Nya Zeelands södra landskap. En ny nisch bland farmarna här är vinodling. På vingården, där vi äter en välsmakande lunch, lär vi oss hemligheten bakom de prisbelönta vinerna framställda i dalgångarna mellan snöklädda berg.

Hotell: Novotel Queenstown Lakeside
Måltider: Frukost, lunch

Queenstown - Besök på fårfarm

Ledig dag för egna strövtåg, utflykter eller shopping.

Extra utflykt: Besök på fårfam.

Hotell: Novotel Queenstown Lakeside
Måltider: Frukost

Queenstown - Milford Sound

Vi lämnar Queenstown och beger oss mot Fiordland Nationalpark. Vi åker genom ett vackert bergslandskap längs glaciärsjöar och vattenfall till Milford Sound. Där kliver vi ombord på fartyget som tar oss ut i fjorden. På sluttningarna växer tempererad regnskog, i ravinerna ligger glaciärerna från vintern kvar och på topparna är det fortfarande snö. Har vi tur kommer en delfinflock och slår följe med båten Vi äter en picknick lunch under kryssningen. Efter båtturen åker vi vidare till Te Anau. Vi stannar längs vägen och gör vandringar. I bokskogen brukar Kean titta nyfiket fram, det är den enda alpina papegojan i världen.

Extra utflykt: Lysmaskgrotta

Hotell: Distinction Luxmore Hotel
Måltider: Frukost, lunch

Te Anau - Dunedin

Vi lämnar Te Anau och beger oss mot Dunedin. Landskapet som vi beskådar mellan Te Anau och Dunedin är typiskt för Nya Zeelands Sydö, frodig bokskog, öppna jordbruksmarker och vackra dalar. Dunedin grundades av skottar på 1800-talet och det är därför som staden påminner om Edinburgh. Än idag lever den skotska dialekten och traditioner kvar i staden. På kvällen går vi på ölprovning och äter en trevlig middag på Speights Brewery Restaurant.

Hotell: Scenic Hotel Southern Cross
Måltider: Frukost, middag

Dunedin - Albatrosser

På morgonen åker vi på en stadsrundtur i Dunedin innan vi gör en båtutflykt från Wellers Rock ut till Taiaroa Head. Här finns ett överflöd av marint liv och med lite tur kan vi få se den väldiga kungsalbatrossen, som har ett vingspann på över tre meter. Här häckar många andra fågelarter som sjöfågel, pingviner och en mängd vadare. Vi följer även med på en guidad tur där vi får höra historien om kungsalbatrossen.

Hotell: Scenic Hotel Southern Cross
Måltider: Frukost, lunch

Dunedin - Rotorua

En höjdpunkt på vår rundresa i Nya Zeeland är Rotorua, maorifolkets kulturcentrum. Vi flyger till Rotorua på förmiddagen med ett byte på vägen. I Rotorua är den vulkaniska aktiviteten hög och det ryker och puttrar överallt. Det vilar en lätt lukt av svavel över hela staden. På kvällen besöker vi Te Puia Thermal Valley där vi ser Nya Zeelands nationella ikon, den flygoförmögna Kiwifågeln. För bara några år resan fanns det flera miljoner kiwifåglar i landet men antalet är nu nere i runt 100 000, vilket gör att fågeln är starkt utrotningshotad. Medan vi promenerar i det planterade buskaget lär vi oss hur arbetet kring att skydda fågeln fungerar. Vi lär oss även om Maorifolkets konstverk och hantverk. Senare på kvällen upplever vi maorikulturen, lär oss mer om deras konstverk och hantverk, samt bjuds på en dansuppvisning. Vi avnjuter även en traditionell Hāngi-middag innan det blir dags att åka till vårt hotell.

Hotell: Novotel Rotorua Lakeside
Måltider: Frukost, middag

Rotorua - Lake Rotomahana

Redwood är känt för att vara det största trädet i världen. På morgonen tar vi en promenad längs hängbroar 10-20 m upp i träden. Vi får ett fint fågelperspektiv över skogen med inhemska växter så som silverfern som är Nya Zeelands nationalträd. Vi åker vidare till Waimangu Thermal Valley där Frying Pan Lake ligger. Detta är en av världens största heta källor. Vi går en promenad i området tillsammans med vår guide och njuter av naturen med små bubblande gejsrar. Vi åker därefter på en båttur Lake Rotomahana. och njuter av den storslagna naturen.

Hotell: Novotel Rotorua Lakeside
Måltider: Frukost

Auckland - Stadsrundtur

Vi reser vidare till Auckland, Nya Zeelands största stad och enligt många – den vackraste! Precis som i Sydney hittar vi även här en Harbour Bridge och ett Sky Tower. På eftermiddagen åker vi på en stadsrundtur. Vi tar oss till byn Parnell och Auckland Domain som är en underbar park. Vi fortsätter till Queens Street och vidare till Bastion Point. Där får vi vackra vyer över staden och dess omgivning.

Hotell: Sky City Hotel Auckland
Måltider: Frukost

Auckland - Val- och delfinsafari

Ledig för egna aktiviteter.

Extra utflykt: Val- och delfinsafari.

Hotell: Sky City Hotel Auckland
Måltider: Frukost, middag

Hemresa

Ni har en stor del av dagen fri för att på egen hand göra den sista shoppingen eller vad som önskas i Auckland. På den sena eftermiddagen blir ni hämtade på hotellet för transfer till flygplatsen och hemresa. Det finns flera olika möjlighet att förlänga rundresan. Ni kan stanna på Nya Zeeland och fortsätta utforska landet på egen hand. Flyga till Söderhavet för att uppleva någon av dess tropiska öar. Ett annat alternativ är att flyg till Australien. Kontakta Thabela Travel med ditt önskemål så hjälper vi dig!

Hotell: Nattflyg
Måltider: Frukost

Hemkomst

Vi landar i Skandinavien med många fina minnen i bagaget från vår underbara rundresa i Nya Zeeland.

Utflykter

 • Helikopter över Queenstown

  Helikopter över Queenstown

  På denna natursköna flygning får vi en slående utsikt över sjön Wakatipu, från mynningen av Shotoverfloden till den populära skidanläggningen Coronet Peak. Njut av Nya Zeelands fantastiska landskap under 30 minuters flygning.

 • Helikoptertur över glaciärer

  Helikoptertur över glaciärer

  Följ med på en fantastisk upplevelse och flyg helikopter över de mäktiga glaciärerna. Vi ser de kända glaciärerna Franz Josef och Fox glacier från ovan och får en fantastisk vy över landskapet.

 • Jet Boat i Shotover Canyon

  Jet Boat i Shotover Canyon

  Följ med på ett hissnande äventyr genom den dramatiska flodbädden. Vi med på en spännande 25 minuter lång Jet boat-resa på Shotover floden. Båtförarna bjuder oss på kittlande 360 ° snurrar och tar oss med fart genom floden.

 • Lysmaskgrotta

  Lysmaskgrotta

  Vi åker på kvällen båt över Lake Te Anau till grottorna som har gett sjön och staden dess namn. De är bara tillgängliga med båt och omfattar ett grottsystem på 200 meter.

 • Middag på Bob´s peak

  Middag på Bob´s peak

  Den vackraste utsikten över Queenstown, Lake Wakatipu och bergskedjan Remarkables i bakgrunden får vi när vi tar södra halvklotets brantaste linbana upp till Bob’s Peak. Vi äter middag med bästa utsikten vid panoramafönstren.

 • Val- & delfinsafari i Auckland

  Val- & delfinsafari i Auckland

  Vi åker ut på Haurakigolfen som är en av de bästa platserna i världen att se valar och delfiner på. Parken är oerhört artrikt, 25 av de 37 marina däggdjur som finns på södra halvklotet har skådats i dessa farvatten.

Hotell

 • Singapore

  Singapore

  Ett mycket uppskattat hotell med utmärkt centralt läge. Några minuters promenad bort ligger Nationalmuseet, Singapore Art Museum och shoppingkvarteren. Det finns även gott om restauranger i närområdet.

 • Queenstown

  Queenstown

  I Queenstown andas vi in den friska alpluften. Vi bor mitt i Queenstowns naturliga skönhet med närheten till den vackra sjön. Lake Wakatipu omringas berg och ger oss en fantastisk utsikt över Sydalperna.

 • Scenic Hotel Franz Josef Glacier

  Scenic Hotel Franz Josef Glacier

  I hjärtat av byn finner du detta hotell. Nära till hands finns  många vandringsleder och andra utomhusaktiviteter. Du kan också njuta av de privata varma poolerna.

 • Te Anau Distinction Luxmore

  Te Anau Distinction Luxmore

  Te Anau betyder grottan med virvlande vatten på maori och är numera den viktigaste orten i det södra Sjödistriktet. I närheten till shoppingcentret och till sjön med samma namn som staden gör att läget är perfekt.

 • Skycity Hotel Auckland

  Skycity Hotel Auckland

  Detta hotell är en plats där du kan uppleva äkta Kiwi-gästfrihet. Utforska sevärdheterna i pulserande Aukland eller skäm bort dig själv på hotellets spa.

 • Scenic Hotel Southern Cross

  Scenic Hotel Southern Cross

  Detta hotell ligger i hjärtat av Dunedin och har renoverats omfattande och erbjuder nu modern stil, utsökt kvalitet, bekvämlighet och exceptionell service.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-10-28
plane-landing Hemkomst
2021-11-13
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-01-15
plane-landing Hemkomst
2022-01-31
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-10-27
plane-landing Hemkomst
2022-11-12
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr *
price-kr Enkelrum
71 950 kr *
plane-takeoff Avresa
2023-01-14
plane-landing Hemkomst
2023-01-30
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr *
price-kr Enkelrum
71 950 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-10-28
plane-landing Hemkomst
2021-11-13
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-01-15
plane-landing Hemkomst
2022-01-31
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-10-27
plane-landing Hemkomst
2022-11-12
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2023-01-14
plane-landing Hemkomst
2023-01-30
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr

*Preliminärt pris, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg från Köpenhamn- Nya Zeeland tur och retur (Stockholm och Göteborg  mot tillägg).
 • Rum på tre till fyrstjärniga hotell.
 • Måltider, transporter, flygresor, inträden och utflykter enligt resebeskrivning.
 • Svensktalande guide.
 • På vissa platser lokala specialistguider.
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Dricks till guider och chaufförer samt vi gemensamma måltider.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 1 900 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen ca 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Extra utflykter
 • Visum till Nya Zeeland (ETA). Ansökan görs online innan avresa mot en kostnad på 12NZD
 • Turistavgift för Nya Zeeland, betalas i samband med ansökan om ETA och kostar 32NZD.

Tillägg:

 • Flyg från Stockholm på avgången i januari har ett flygtillägg på 1 500 kr extra per person
 • Flyg från Göteborg ca 2 000 kr per person
 • Uppgradering till Premium Economy Arlanda- Nya Zeeland tur och retur 6 950 kr (begränsat antal platser). Läs mer här
 • Uppgradering till Premium Economy Köpenhamn – Nya Zeeland tur och retur 8 950 kr per (begränsat antal platser). Läs mer här

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 17 dagar är 712 kr per person.

För svenska medborgare krävs visum till Nya Zeeland. Uppehållstillstånd till Singapore erhålles på plats.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar rundresan – Fantastiska Nya Zeeland.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Fiji

Fiji

Förläng resan med ett besök till Söderhavets hjärta. Fiji består av 333 tropiska öar med kritvita stränder, färgrika korallrev och en rogivande atmosfär där de lutande palmerna möter den molnfria himmeln. Utforska orörd regnskog, simma bland tropiska fiskar och sjunk ner i den varma...

Fiji

Förläng resan med ett besök till Söderhavets hjärta. Fiji består av 333 tropiska öar med kritvita stränder, färgrika korallrev och en rogivande atmosfär där de lutande palmerna möter den molnfria himmeln. Utforska orörd regnskog, simma bland tropiska fiskar och sjunk ner i den varma sanden på de avskilda stränderna med en uppfriskande kall dryck. Här finns även en fängslande historia som är präglad av olika kulturer, uråldriga ritualer och ceremonier med mycket sång och dans. Vi välkomnas med musik och sång när vi landar på Nadi flygplats. Välj mellan boende på Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa eller Yatule Resort & Spa. Klicka på Öppna PDF ovan för att se detaljerat program. Bula!

 • Fiji

  Fiji

  Dag 1: Vi landar på Fiji på eftermiddagen. Vårt resort ligger på Natadola Beach, som utsetts till en av världens bästa stränder, med fantastisk utsikt över Natadolabukten.

 • Ö-rundtur

  Ö-rundtur

  Dag 2: Några dagar att njuta av Natadola Beach med kluckande vågor och vita sandstränder. Skulle ni tröttna på strandlivet så finns många utflykter och aktiviteter att välja mellan. Klick på Öppna PDF ovan för program.

 • Fiji

  Fiji

  Dag 3-4: Fijis regnskog är perfekt för vandring och behöver du rekreation i det gröna finns det vattenfall för att svalka sig. Den rika naturen är hem åt otaliga djur, bland annat färggranna papegojor och kungsfiskare.

 • Fiji

  Fiji

  Dag 5: Vid lunchtid transfer till flygplatsen för flyg till Auckland. Övernattning där en natt innan vi åker hemåt igen.

 • Dag 6: Transfer till flygplatsen och hemresa.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-11-12
plane-landing Hemkomst
2021-11-17
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 950 kr
price-kr Enkelrum
12 450 kr
plane-takeoff Avresa
2022-01-31
plane-landing Hemkomst
2022-02-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 950 kr
price-kr Enkelrum
12 450 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2021-11-12
plane-landing Hemkomst
2021-11-17
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 950 kr
price-kr Enkelrum
12 450 kr
plane-takeoff Avresa
2022-01-31
plane-landing Hemkomst
2022-02-05
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 950 kr
price-kr Enkelrum
12 450 kr

I priset ingår:
Transfer flygplats – hotell t/r i Auckland och på Fiji.
Boende 4 nätter inklusive frukost på Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa eller Yatule Resort & Spa.
Boende 1 natt inklusive frukost på Sky City Hotel Auckland eller liknande i Auckland.
Engelsktalande lokalguider.

I priset ingår ej:
Flyg Auckland-Nadi t/r. Räkna med ca 5 500 kr. Boka tidigt för att få bra pris.
Dricks till guider, chaufförer och bärare.
Utflykter.
Dryck till måltider.

Det kan även tillkomma en kostnad för att ändra returen på era flygbiljetter
från Auckland till Skandinavien. Pris är beroende av platstillgång.

Fiji kräver inget visum för svenska medborgare som befinner sig i Fiji mindre
än fyra månader.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.
Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket
innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Singapore

Singapore

Dela upp hemresan genom att förlänga resan med två nätter i Singapore. Singapore är en unik stad med starka kontraster mellan skyskrapor och vajande palmer. Det finns otroligt mycket att upptäcka i Sydostasiens minsta land. Singapore är en modern och välorganiserad storstad i Asien. Här...

Singapore

Dela upp hemresan genom att förlänga resan med två nätter i Singapore. Singapore är en unik stad med starka kontraster mellan skyskrapor och vajande palmer. Det finns otroligt mycket att upptäcka i Sydostasiens minsta land. Singapore är en modern och välorganiserad storstad i Asien. Här finns gott om restauranger, barer och självklart shopping i världsklass!

 • Ankomst till Singapore

  Ankomst till Singapore

  Vi ankommer till Singapore på eftermiddagen eller kvällen.

 • Gardens By The Bay

  Gardens By The Bay

  Ledig dag i Singapore. Vi rekommenderar ett besök till Gardens By The Bay. Besök trädgården Flower Dome som är en av väldens största inglasade växthus. Här ser ni vacker vårblomning med växter från världens alla hörn. Besök gärna Cloud Forest där man hittar ett av världens högsta inomhusvattenfall. Passa även på att besöka den kända byggnaden Marina Bay Sands. Man får en fantastisk 360 graders utsikt över hela staden och hamnen 57 våningar över marken.

 • Ledig dag i Singapore

  Ledig dag i Singapore

  Dagen är ledig för egna aktiviteter. Vi bor inom gångavstånd till Clarke Quay, där det finns gott om affärer och många trevliga uteserveringar vid floden.

   

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
2 350 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
2 350 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
I priset ingår:
 • Två nätter på Park Regis Singapore**** inklusive frukost.
 • Transfer från flygplatsen till hotellet och tillbaka till flygplatsen.
 • Weekendpris med ankomst fre-sön.

I priset ingår ej:

 • Måndag-torsdag tillägg del i dbl 400 kr, enk 800 kr.
 • Transfer nattid (kl 22-07) tillägg 225 kr per väg.
 • Dricks till bärare, chaufförer och guider
 • Utflykter
Priset kan påverkas av platstillgång på flyg. Pris för ändring av returdatum ingår ej.
Minimum två resenärer. Minimum två resenärer.

Liknande resor