• plane-takeoff
  • 2024-11-03
 • Längd: 17 dagar
 • price-icon Pris från: 81 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Patagoniens vilda natur

Välkommen med på en spännande resa till Chile och Argentina där du upplever det bästa från båda länderna, med möjlig förlängning till Påskön. Hundra år efter den svenske botanikern Carl Skottsbergs legendariska resa till den yttersta södern, reser vi till det mytomspunna Patagonien som delas av Argentina och Chile. Valdéshalvön, känd för sina valar, sjöelefanter och pingviner, är en fascinerande del av Patagonien. Vi reser till Eldslandet där vi finner världens sydligaste stad, Ushuaia, samt Beaglekanalen. I hjärtat av Patagoniens fjällmassiv får vi uppleva Los Glaciares nationalpark (Argentina) och Torres del Paine nationalpark (Chile). Räkna med storslagna vyer och glittrande insjöar, i skuggan av glaciärerna.

Liten grupp med max 17 deltagare.

Vår resa till Patagonien och Påskön går även att göra med engelsk guide och valfritt avresedatum.

Afrika | Asien | Oceanien | Sydamerika | Nordamerika

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Argentina

Äntligen börjar vår efterlängtade resa till Chile och Argentina i Patagonien. Avresa sker från Skandinavien på eftermiddagen med ankomst till Buenos Aires morgonen efter.

Hotell: –
Måltider: –

Ankomst Argentina – Buenos Aires

Ankomst till Buenos Aires tidig morgon. Vår första dag ägnas åt en rundtur i Buenos Aires där solen alltid sägs skina. Vi besöker de galna mödrarnas torg, Plaza de Mayo, med dess katedral och det gamla stadshuset. Efter en välkomstlunch på en genuin argentinsk restaurang med tangotema, fortsätter vi till den gamla hamnen som omvandlats till ett av de mest exklusiva bostadsområdena i Buenos Aires. Kvällen fri för egna strövtåg i denna sprudlande stad.

Hotell: Savoy Hotel
Måltider: Lunch

Buenos Aires

Ni kan välja mellan att stanna i Buenos Aires eller göra en tilläggsutflykt med två nätter till Iguazúfallen. Se separat program för Iguazú. För er som har valt att stanna kvar i Buenos Aires väntar ledig tid och ni kan strosa runt i den vackra staden, njuta av folklivet och stadens gatukonst. Ett besök på Reserva Ecologica Costanera Sur, Buenos Aires nationalpark, passar den som älskar djur och natur. Nationalparken har fler än 300 fågelarter, samt flodsköldpaddor och iguaner.

För er som bokat tilläggsresan till Iguazú, väntar en resa med flyg på morgonen från inrikesflygplatsen till Iguazú.

Hotell: Savoy Hotel
Måltider: Frukost

(O2 Iguazú Hotel i Iguazú)

Extra tillägg: Utflykt Uruguay, Estancia på Pampas eller Tangoshow med middag

Buenos Aires

Har ni valt att stanna i Buenos Aires har ni en ledig dag och kanske vill man spendera dagen med att ta en tur till den vackra stadsparken Tres de Febrero, besöka det fantastiska konstmuséet för sydamerikans konst “MALBA”, eller shoppa i den trendiga och samtidigt mysiga stadsdelen Palermo. Har ni rest till Iguazúfallen så ägnas denna dag åt strövtåg längs det välordnade system av stigar och observationsplatser som uppförts på den argentinska sidan.

Hotell: Savoy Hotel
Måltider: Frukost

(O2 Iguazú Hotel i Iguazú)

Buenos Aires – Valdéshalvön

På eftermiddagen så möts gruppen från Iguazú och de som valt att stanna i Buenos Aires upp vid flygplatsen i Buenos Aires för att tillsammans flyga till Puerto Madryn, där vi landar på kvällen. Kontrasten mot det varma vädret i Buenos Aires och Iguazúfallen till Patagonien är slående. Flygplatsen är ödslig och landskapet är kargt, men platsen är också ett solsäkert område i den torra delen av Patagonien. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

Hotell: Peninsula Valdés Hotel

Måltider: Frukost, middag

Valdéshalvön

Hela dagen ägnas åt nationalparken ute på Valdéshalvön där vi kommer att stifta bekantskap med några av djurarterna som kännetecknar Patagonien. Sjöelefanterna har här sin enda koloni på det sydamerikanska fastlandet. Namnet kommer av att vuxna hannar får en stor nos som liknar en snabel och vi ser bjässar som väger upp mot 3,5 ton. Denna årstid är ungarna några månader gamla och de leker i vattnet för att bekanta sig med sin omgivning. Pingviner, Späckhuggare, den egendomliga gnagaren mara, Sydamerikas struts bergsnandu, den vilda lamasläktingen guanaco och patagonisk skunk är några andra djur som ofta visar sig för besökare. Vi äter lunch precis intill stranden där sjöelefanterna håller till. För de som önskar ges tillfälle att gå ned på stranden för att komma sjöelefanterna riktigt nära. Vill man kan man på novemberresan även åka på Valsafari och spana efter dessa bjässar som har sin parningsperiod här från juni – december.

Hotell: Peninsula Valdés Hotel
Måltider: Frukost, lunch, middag

 

Puerto Madryn - Ushuaia

Vi beger oss vidare mot världens sydligaste stad Ushuaia. Väl framme gör vi en halvdagstur för att lära känna det sydligaste naturskyddsområdet och den enda nationalparken med havsstränder: Tierra del Fuego Parque
Nacional, Eldslandet. Denna vackra nationalpark har ett dramatiskt landskap
med vattenfall, sjöar, skogar, berg och glaciärer. Parken är mycket rik på flora
och fauna med ett stort och varierat antal arter. Här ges möjlighet till vandring
i sydbokskog och ängsmarker. Efter att vi beundrat den vackra naturen och sett
vilda djur, exempelvis bävrar och fåglar kommer vi fram till Lapataiaviken.

Hotell: Cilene del Fuego Hotel eller liknande
Måltider: Frukost, lunchpaket

Ushuaia

Idag beger vi oss till Estancia Haberton och ut på Beaglekanalen till Isla Martillo för att verkligen på nära håll få bekanta oss med den stora koloni av magellanpingviner som bosätter sig här sommartid. VI får också bekanta oss med Åsnepingviner och Magellanskarvar. Vi får komma djuren riktigt nära för att observera dem i dess naturliga miljö, en fantastisk upplevelse som man aldrig glömmer!

Hotell: Cilene del Fuego Hotel eller liknande
Måltider: Frukost, lunch

Ushuaia – El Calafate

Tidig morgon gör vi en stadsrundtur i Ushuaia där vi beundrar kontrasten mellan stadens moderna byggnader och de typiska trähusen med gaveltak. Turen runt Ushuaia är en utflykt full av historia och kultur. Berg, hav, glaciärer, sjöar och skog kombineras i ett imponerande landskap. På eftermiddagen tar en kort flygresa oss vidare till El Calafate, centrum för den som vill utforska sydliga delen av Patagonien som ligger i Argentina, med utflykter i Los Glaciares nationalpark som finns med på Unescos världsarvslista. Vi checkar in på vårt bekväma hotell med utsikt över Lago Argentino.

Hotell: Rochester Calafate Hotel
Måltider: Frukost

Los Glaciares Nationalpark - Båttur bland isberg

Idag är det äntligen dags att utforska Los Glacieres nationalpark. Efter frukost kryssar vi mot Upsalaglaciären, döpt av geologen Quensel som reste med Skottsberg 1907-1909 i Patagonien. Från båten ser vi även Spegazzini glaciären och Perito Moreno glaciären. Trakten är rik på kondorer, världens största flygande fågel. Utflykten fortsätter med båt på Lago Argentino fram till turkosskiftande väldiga isberg. Vi äter en picknicklunch ombord på båten, innan vi omgivna av enorma isberg kryssar tillbaks mot El Calafate.

Hotell: Rochester Calafate Hotel
Måltider: Frukost, lunchpaket

Glaciären Perito Moreno – Estancia

En av resans verkliga höjdpunkter står idag på programmet, den ständigt kalvande Perito Moreno glaciären. Från terrasser kan man se när den dramatiska glaciären kalvar, men man kan också vandra längs välgjorda stigar i området. Stora isblock bryts under kraftfullt brakande loss från den 70 meter höga glaciärväggen, störtar nedåt och landar i vitskummande vattenkaskader. Patagonien är glesbefolkat och marken är inte lämpad för jordbruk, men här finns 6 miljoner får. Vi besöker en vackert belägen estancia, där man föder upp får och nötkreatur. Här får vi ta del av en gauchos (argentinsk cowboys) dagliga arbete vilket huvudsakligen sker från hästryggen. De visar även hur de klipper fåren.

Hotell: Rochester Calafate Hotel
Måltider: Frukost, lunchpaket, middag

Argentina – Chile

Det är dags att resa vidare från Argentina och köra mot den chilenska gränsen. Efter frukost reser vi med buss genom det vackra landskapet till Puerto Natales, porten till Torres del Paine nationalpark. Landskapet här nere kommer vi aldrig att glömma. Vi ser inte många hus längs vägen, men däremot fårflockar, kor och någon enstaka gaucho till häst. Den sydamerikanska strutsen och lamasläktingen guanaco brukar dyka upp och ibland även en skunk, eller ett bältdjur. Övernattning på vårt fina hotell med utsikt över Ultima Esperanza-fjorden.

Hotell: Noi Indigo Patagonia
Måltider: Frukost

Torres del Paine nationalpark

Vi har en heldag i Torres del Paine nationalpark och vi stannar ofta för att njuta av landskapet. Naturen och vyerna i en av världens vackraste parker är fantastiska, med turkosa sjöar och mäktiga glaciärer. Det finns också med lite tur möjlighet att se vilda djur. Efter lunch går vi vidare tills vi når stranden vid Grey Lake, där vi kan se en linje av isberg och de glaciärer som ligger på andra sidan sjön. Vi ser även sjöarna Sarmiento, Nordenskjold, Pehoe, Amarga och bergen i Paine-massivet som Torres, Cuernos och Paine Grande. Vi åker ut ur parken för att fortsätta söderut och stannar längs vägen för ett besök i Milodons grotta.

Hotell: Noi Indigo Patagonia
Måltider: Frukost, lunch

Puerto Natales – Santiago de Chile

Ledig förmiddag i Puerto Natales innan vi beger oss mot flygplatsen efter lunchtid för flyg till Santiago de Chile. Vi landar på eftermiddagen och checkar in på vårt bekväma och centralt belägna hotell.

Hotell: Plaza San Francisco Hotel
Måltider: Frukost

Santiago de Chile

Idag kommer vi att få uppleva Santiago de Chile, en blandning mellan det gamla och det moderna. Vi besöker den moderna stadskärnan med Monedapalatset som är säte för Chiles president. Det var här som Pinochet störtade Allende 1973 och tog över makten som diktator. Chile är känt för sina goda viner och på eftermiddagen besöker vi en av landets äldsta vingårdar Santa Rita, en underbar vingård mitt i vinparadiset Maipodalen. Här bjuds vi på vinprovning tillsammans med en välkomponerad fyrarättersmiddag, som en fantastisk avslutning på denna magiska resa till Argentina och Chile.

Hotell: Plaza San Francisco Hotel
Måltider: Frukost

Avresa Santiago till Skandinavien eller Påskön

Efter frukost får vi transfer till flygplatsen för återresa till Skandinavien, eller fortsatt resa till Påskön.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hemkomst från Chile

Vi landar på eftermiddagen i Skandinavien med många oförglömliga minnen från vår resa till Patagonien, som tagit oss genom både Argentina och Chiles vackraste landskap.

Utflykter

 • Estancia på Pampas

  Estancia på Pampas

  Varför inte utforska hur det går till på det bördiga Pampas? Dagen avslutas med grillfest och till köttet serveras välsmakande argentinskt vin. Begär pris från Thabela Travel.

 • La Colonia i Uruguay

  La Colonia i Uruguay

  Heldagsutflykt till Uruguay och Colonia del Sacramento som är en kolonial juvel med slingrande gränder och färgstarka hus från 1600-talet. Begär pris från Thabela Travel.

 • Tangoafton med middag

  Tangoafton med middag

  Tangon utvecklades i Buenos Aires immigrantkvarter mot slutet av 1800-talet och har idag utvecklats till en sensuell konst och dansarna är extremt skickliga. Vi serveras en smakfull middag med vin i romantisk atmosfär. Begär pris från Thabela Travel.

 • Valsafari Valdéshalvön

  Valsafari Valdéshalvön

  Ta chansen att åk med på valsafari under vårt besök till Valdéshalvön. Från juni- mitten av december kommer sydkaparna hit för att para sig och föda sina ungar. Valsafarin tar 3-4 timmar och avgår från Puerto Piramides.

Hotell

 • Savoy Hotel

  Savoy Hotel

  På eleganta och karaktäristiska Savoy Hotel bor vi mitt i hjärtat av Buenos Aires, nära till sevärdheter och stadens puls.

 • Noi Indigo Hotel

  Noi Indigo Hotel

  Ett boutique hotell inrett i en varm nordisk och naturnära stil med stora fönster som tillåter ett stort ljusinsläpp. Naturskönt beläget i Puerto Natales mellan berg och hav. Koppla av i hotellets spaavdelning, där man kan njuta av bastu eller jacuzzi med e...

 • Plaza San Francisco Hotel

  Plaza San Francisco Hotel

  Mitt i centrum ligger högklassiga och samtidigt hållbara Plaza San Francisco Hotel. Här bor vi bekvämt med närhet till både  sevärdheter, museum och restauranger.

 • Peninsula Valdés Hotel

  Peninsula Valdés Hotel

  Hotellet är beläget i det pittoreska Puerto Madryn och erbjuder gästerna moderna faciliteter med ett panoramisk utsikt över innesjön, Nuevo Golfo.

 • Rochester Calafate Hotel

  Rochester Calafate Hotel

  På charmiga Rochester Calafate Hotel bor du i bekväma och moderna rum. De vackra omgivningarna av det Patagoniska landskapet med utsikt över Argentinosjön och dess turkosblå vatten ger en rogivande vistelse.

 • Hotel Albatros

  Hotel Albatros

  Beläget enbart 280 m från Ushuaias hamn ligger Hotel Albatros med bergsklipporna stoltserande i fjärran. Förutom den trevliga personalen bjuder hotellet in till ett avkopplande spa och en läcker restaurang.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-03
plane-landing Hemkomst
2024-11-19
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
81 950 kr
price-kr Enkelrum
97 000 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-03
plane-landing Hemkomst
2024-11-19
calender Antal dagar
17 dagar
price-kr Del i dubbelrum
81 950 kr
price-kr Enkelrum
97 000 kr

Denna resa görs i liten grupp med max 17 deltagare.

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm/GöteborgKöpenhamn–Buenos Aires//Santiago–Stockholm/Köpenhamn/Göteborg.
 • Rum 14 nätter på fyrstjärniga hotell.
 • Frukost alla dagar, 8 luncher och 3 middagar
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning.
 • Svensktalande guide.
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om
  flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset in ingår ej:

 • Dricks till guider och chaufförer.
 • Dryck till måltid.
 • Utflykter bokade på plats.

Valbara utflykter:

 • Heldagsutflykt till La Colonia i Uruguay 2350 kr per person
 • Heldagsutflykt till Estancia på Pampas, Argentina 2250 kr per person
 • Tango dinner show i Buenos Aires 2050 kr per person
 • Valsafari (Valdéshalvön) 2100 kr per person

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 7 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 17 dagar är 850 kr per person.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan till Patagonien med Påskön.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Iguazúfallen (från Buenos Aires t/r)

Iguazúfallen (från Buenos Aires t/r)

Iguazúfallen, en av Sydamerikas mest spektakulära platser, inbäddat mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Det räknas som världens största vattenfall och är nästan 3 km brett och består av ca 270 vattenfall.

Iguazúfallen (från Buenos Aires t/r)

Iguazúfallen, en av Sydamerikas mest spektakulära platser, inbäddat mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Det räknas som världens största vattenfall och är nästan 3 km brett och består av ca 270 vattenfall.

 • Buenos Aires - Iguazú

  Buenos Aires - Iguazú

  På morgonen blir ni upphämtade på hotellet för transfer till flygplatsen. Knappt två timmars flygresa senare landar vi i det mäktiga Iguazú. Idag utforskar vi fallen från den brasilianska sidan.

  Hotell: O2 Iguazú Hotel

  Måltider: Frukost

 • Iguazú

  Iguazú

  Denna dag ägnas åt strövtåg längs det välordnade system av stigar och observationsplatser som uppförts på den argentinska sidan. En höjdpunkt är den korta tågresan med påföljande vandring ut till djävulsgapet, ”Garganta del Diablo”.

  Hotell: O2 Iguazú Hotel

  Måltider: Frukost

 • Avresa Iguazú

  Avresa Iguazú

  Iguazú med sina storslagna vattenfall på brasilianska och argentinska sidan om fallen gör denna region till ett av de största naturskyddade områdena i Sydamerika. Runt lunchtid är det tyvärr dags att lämna Iguazú och vi flyger tillbaka till Buenos Aires.

  Hotell: O2 Iguazú Hotel

  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-05
plane-landing Hemkomst
2024-11-07
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
12 350 kr
price-kr Enkelrum
14 550 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-05
plane-landing Hemkomst
2024-11-07
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
12 350 kr
price-kr Enkelrum
14 550 kr

Avresa varje vecka beroende på tillgänglighet. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg Buenos Aires – Iguazú tur och retur
 • Transporter, inträden, måltider och utflykter enligt resebeskrivningen
 • 2 nätter på O2 Iguazú Hotel
 • Engelsk guide

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Dricks
 • Dryck

Vi förbehåller oss rätten att justera priset då ett mindre flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Påskön

Påskön

Påskön är en av de mest avlägsna öarna på jorden. Här finns mer än 600 stenstatyer föreställande huvuden. Statyerna kallas moaier och de flesta är huggna i stenbrottet Rano Raraku. Den största moaien väger 270 ton, är 23 meter hög och den krävde 20 stenhuggare för att...

Påskön

Påskön är en av de mest avlägsna öarna på jorden. Här finns mer än 600 stenstatyer föreställande huvuden. Statyerna kallas moaier och de flesta är huggna i stenbrottet Rano Raraku. Den största moaien väger 270 ton, är 23 meter hög och den krävde 20 stenhuggare för att tillverkas. Se video med Thabela grupp på Påskön >>

 • Santiago - Påskön

  Santiago - Påskön

  Flyget från Santiago till Påskön avgår på morgonen och tar drygt fem timmar. Påskön som även kallas Rapa Nui – jordens navel, har ca 5 000 invånare varav de flesta bor i staden Hanga Roa.

  Hotell: Gomero Hotel

  Måltider: Frukost

 • Anakena, Puna Pau, Ahu Akivi, Rano Rau, Orongo

  Anakena, Puna Pau, Ahu Akivi, Rano Rau, Orongo

  Idag börjar vårt äventyr med vår svensktalande guide. Vi gör en heldagsutflykt till den vackra stranden Anakena, vulkanen Puna Pau, Rano Kau-kraterna och Ahu Akivi. Här finns sju stycken moaier med kropparna vända mot havet. De blickar mot den punkt där solen går ner och representerar de första sju utforskarna som skickades till Rapa Nui av kung Hotu Matua.

  Hotell: Gomero Hotel

  Måltider: Frukost

   

 • Vinapu, Akahanga, Tongariki

  Vinapu, Akahanga, Tongariki

  Idag besöker vi bland annat Ahu Vinapu. Muren som kallas Ahu Tahaira påminner om inkaväggarna med sina perfekt sammanfogade stenblock. Stenbyggnaderna är några av de äldsta på ön och har daterats till 600-talet. Akahanga som var den första kungens begravningsplats. Platsen ligger mycket ensligt på sydsidan av ön. Här ser vi liksom på resten av ön gamfalkar och halvvilda hästar. Vi besöker också Ahu Tongariki som är Rapa Nuis mest imponerande monument med sina 15 mäktiga moaier.

  Hotell: Gomero Hotel

  Måltider: Frukost

 • Rapa Nui

  Rapa Nui

  Denna dag har vi en ledig att själva utforska ön och Hanga Roa, det ligger på promenadavstånd till centrum, med restauranger och sevärdheter i närheten. Kanske avsluta eftermiddagen
  med en avkopplande stund vid hotellets pool och lummiga trädgård. På kvällen äter vi middag på hotellets restaurang.

  Hotell: Gomero Hotel

  Måltider: Frukost, middag

 • Santiago de Chile

  Santiago de Chile

  Ledig förmiddagen innan det är dags att checka ut. På eftermiddagen flyger vi tillbaka till Santiago dit vi ankommer sen kväll.

  Hotell: Holiday Inn Santiago Airport

  Måltider: Frukost

 • Hemresa

  Hemresa

  Vårt flyg mot Skandinavien avgår efter lunch från Santiagos flygplats.

  Hotell: —

  Måltider: Frukost

 • Hemkomst Skandinavien

  Hemkomst Skandinavien

  Hemkomst till Skandinavien mitt på dagen.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-18
plane-landing Hemkomst
2024-11-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
28 950 kr
price-kr Enkelrum
35 000 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2024-11-18
plane-landing Hemkomst
2024-11-24
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
28 950 kr
price-kr Enkelrum
35 000 kr

I priset ingår:

 • Flyg Santiago – Påskön tur och retur
 • 5 nätter på 3-4 stjärniga hotell
 • Transporter, inträden, måltider och utflykter enligt resebeskrivningen
 • Svensktalande guide

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Dryck
 • Utflykter bokade på plats

Vi förbehåller oss rätten att justera priset då ett mindre flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan. Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Liknande resor