• plane-takeoff
  • 2022-02-17
  • 2022-11-10
  • 2023-02-17
 • Längd: 19 dagar
 • price-icon Pris från: 55 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Sydamerikas Guldkorn

Följ med på vår populära resa till Sydamerika med svensk guide. Vi reser genom Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Alla länderna bjuder på fantastisk natur, kulinariska läckerheter och pulserande storstäder. Vi börjar vår resa med Machu Picchu i Peru som ligger inbäddat i regnskogen och är ett av världens sju underverk. Inte långt från Machu Picchu ligger Inkarikets huvudstad Cusco. La Paz i Bolivia ligger inbäddat i Anderna och är världens högst belägna huvudstad. I Chile njuter vi av natursköna miljöer med vingårdar och gastronomi i världsklass. Buenos Aires i Argentina bjuder på passionerad tango och därifrån åker vi till storslagna Iguazúfallen, ett av världens största vattenfall. Vi avslutar med vackra Rio de Janeiro i Brasilien, som ligger mellan grönskande berg och fantastiska stränder. På den här resan får du uppleva det bästa som Sydamerika har att erbjuda!

Thabela Travels resor till Sydamerika leds av en guide med specialistkunskap.

Välkommen till en reseafton om våra resor till Sydamerika! »

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Ankomst till Peru

Äntligen är det dags att börja vår resa till Sydamerika. Avresa sker från Skandinavien på morgonen mot Peru. Ankomst till Perus huvudstad Lima på kvällen.

Hotell: Costa del Sol Hotel Wyndham
Måltider: –

Inkas heliga dalgång – Pisac

På morgonen reser vi med flyg till Cusco som ligger på över 3 300 m höjd och var en gång i tiden Inkarikets huvudstad. Vi reser till Urubambadalen, som även kallas Inkas heliga dal. Vi stannar till vid Pisac för att besöka den färgstarka marknaden. Längst in i dalen ligger Ollantaytambo som är en av få platser där spanjorerna förlorade ett avgörande slag under erövringen. Pizarro kom hit 1536, men på inkräktarna regnade det pilar, spjut och stenar. Därefter överrumplade indianerna Pizarro med att översvämma terrasserna nedanför med hjälp av anlagda kanaler. Hästarna fick problem att röra sig i vattnet, så spanjorerna retirerade. På vägen besöker vi den färgstarka marknaden i Pisac där vi även avnjuter en härlig lunch. Därefter åker vi och checkar in på vårt hotell.

Hotell: Casa Andina Premium Sacred Valley
Måltider: Frukost, lunch

Machu Picchu

Idag är det dags att besöka en av höjdpunkterna på vår resa, Machu Picchu. På morgonen tar vi tåget från Ollantaytambo till byn Aguas Calientes. Sedan beger vi oss till Machu Picchu som är en av världens olösta gåtor. Vad var det för människor som byggde den här staden och varför valde de en så svårtillgänglig plats? Den amerikanska historikern Hiram Bingham upptäckte ruinområdet 1911 och det tog två år att återerövra inkastaden från djungelns grepp. Läget mellan två bergstoppar gör att dimman ofta lägger sig i dalgången och bidrar med mystiken. Forskarna tror templet byggdes på 1400-talet av Inka Pachacutic och övergavs 100 år senare. Osäkerheten om vad staden använts till är stor. Machu Picchu har en hög andel religiös arkitektur, så många menar att det var ett säte för andlig och ceremoniell verksamhet. Intressant är att områdets skörd från terrassodlingarna måste ha varit betydligt större än vad befolkningen förbrukade. Kanske var Machu Picchus funktion att förse prästerna och kungafamiljen i Cusco med cocablad.

Hotell: Costa del Sol Hotel Ramada Cusco
Måltider: Frukost, lunch

Cusco - Inkarikets huvudstad

Vi befinner oss mitt i Anderna och i Amerikas äldsta stad. Enligt legenden grundades Cusco på 1100-talet av den förste inkan Manco Capac, (Solens son). Denna plats döptes till Qosqo, som betyder jordens navel. Inkarikets expansion inleddes på 1400-talet och kom så småningom att sträcka sig från Colombia i norr, till Chile i söder. På morgonen efter frukost besöker vi bland annat Korikancha-templet och Sacsayhuamán. Massiva stenblock, de största väger 128 ton, bildar en sicksack linje. Cusco skapades med formen av en puma och linjen sägs symbolisera tänderna. Murarna byggdes utan fogmassa och med sådan precision att inte ens en knivsudd går att sticka in mellan blocken. Vid jordbävningar har kolonialbyggnaderna gett vika, men inkapalatsen har stått intakta. I katedralen på torget ser vi en målning som föreställer Kristi sista måltid, där lärjungarna äter inkadelikatessen marsvin. Eftermiddagen fri tid.

Hotell: Costa del Sol Hotel Ramada Cusco
Måltider: Frukost, lunch

Cusco - Puno

Idag är det dags att fortsätta vår resa i Sydamerika. Vi åker buss från Cusco till Puno och ser längs vägen Andernas vackra bergslandskap passera utanför fönstret. Högslätten kallas Altiplano och är det jordbruksområde där bland annat potatisen hör hemma. Potatisen upptäcktes faktiskt i Peru år 1530 av spanjoren Gonzalo Jiminez de Quesada, som år 1539 förde den till Spanien. Här på Altiplano odlas idag över 3 000 potatissorter. Stora lama- och alpackaflockar betar på sluttningarna. Första stoppet sker i den lilla byn Andahuaylillas som har en sagolikt vacker 1700-tals kyrka som vi besöker. Vi äter lunch på en lokal restaurang och på eftermiddagen når vi Titicacasjön, som ligger på 3 850 meter över havet. Vårt hotell ligger strax utanför Puno, med en strålande vacker utsikt över sjöns klarblå vatten. Gemensam middag på hotellet.

Hotell: Casa Andina Premium Puno
Måltider: Frukost, lunch, middag

Titicacasjön och Isla del Sol

Idag utforskar vi världens högst belägna sjö, Titicacasjön. Vi seglar med katamaran till Isla del Sol – Solens ö som enligt tradition är födelseplatsen för hela Inkariket. Det var här Viracocha skapade jorden, månen, solen och tiden. Dagen bjuder oss tillfälle att uppleva på vilket sätt befolkningen bevarat de rika traditionerna från förr inom jordbruk, hantverk, och båtbygge. Vi ska få en provtur i en ståtlig traditionell vassbåt där vi glider fram likt gamla tiders Inka. Lunchen serveras ombord vår katamaran på vägen mot Copacabana. Därifrån transfer till La Paz som är Bolivias huvudstad.

Hotell: Europa Hotel
Måltider: Frukost, lunch

Bolivias huvudstad La Paz

Vi upptäcker på förmiddagen La Paz och åker på en stadsrundtur. Belägen i en dal vid foten av Anderna på 3 632 meters höjd bjuder staden på indianmarknader med hantverk med traditionella tyger och broderier. Vi besöker den koloniala delen av staden med San Francisco-kyrkan, guldmuseet, Murillo-torget och njuter av oförglömliga vyer från utsiktsplatsen ”Mirador de Killi Killi”. Därefter besöker vi Valle de la Luna, där vi nästan kan tro att vi har förflyttat oss till månen, innan vi slutligen färdas i linbana och får en fantastisk utsikt över staden.

Hotell: Europa Hotel
Måltider: Frukost, lunch

La Paz - Santiago i Chile

På morgonen reser vi vidare med flyg från La Paz till Santiago de Chile, där vi åker på en stadsrundtur. Vi kommer att besöka det centrala torget, Plaza de Armas, den vackra katedralen och naturligtvis Palacio Moneda, presidentpalatset där kuppen mot Allende ägde rum 1973. Vi kommer även att åka upp till Cerro San Cristobal för att njuta av den vackra utsikten över staden.

Hotell: Plaza El Bosque Nueva Las Condes Hotel
Måltider: Frukost

Valparaiso

Chile är känt för sina goda viner och i Casablanca Valley planterades de första vinplantorna i mitten av 1980-talet. Detta inledde ett nytt och mycket viktigt kapitel i Chiles vinhistoria. Med sina lägre temperaturer tack vare havsvindarna får man fram friska och fruktiga viner. Vi njuter av vyerna i den vackra dalgången. Lunch serveras på en trevlig vingård där vi också gör en vinprovning. Vi fortsätter ut till Stillahavskusten och besöker Chiles viktigaste hamnstad, Valparaiso, som också är landets näst största stad. Valparaiso är berömt för sina vackra trähus, som klättrar på de branta sluttningarna och är därför också uppsatt på Unescos lista över världsarv. Vi svenskar kanske mest känner igen Valparaiso från Evert Taubes ballader härifrån.

Hotell: Plaza El Bosque Nueva Las Condes Hotel
Måltider: Frukost, lunch

Santiago - Buenos Aires 	i Argentina

Nu när vi kommit halvvägs genom vår resa i Sydamerika, är det dags att ta en transfer till Santiago och flyg till Buenos Aires. I Buenos Aires bor vi centralt med många sevärdheter inom gångavstånd. Vi avslutar kvällen med en klassisk tangoafton och njuter av en smakfull middag. Den dramatiska och sensuella dansen återspeglar stadens historia och karaktäristiska drag.

Hotell: Boca Hotel by Design Suites
Måltider: Frukost, middag

Buenos Aires

Dagen ägnas åt en halvdags stadsrundtur i Sydamerikas mest europeiska stad. I stadsdelen La Boca ljuder tangomusik alltsedan de första italienska immigranterna anlände. Vi besöker de galna mödrarnas torg, Plaza del Mayo med det rosa presidentpalatset och stadsdelen La Recoleta med kyrkogården, där Evita Peron ligger begravd. Vi åker vidare ner till Puerto Madero och stadens modernare delar. Vid en av kajerna ligger fartyget Uruguay förtöjt, som år 1903 undsatte Otto Nordenskjölds svenska Antarktisexpedition.

Hotell: Boca Hotel by Design Suites
Måltider: Frukost

Buenos Aires

Ledig dag i Buenos Aires och kanske vill man spendera dagen på stranden, eller gå runt i staden och bara njuta av pulsen och folklivet.

Det finns möjlighet att boka en utflykt denna dag till la Colonia i Uruguay som finns med på Unesco’s världsarvslista, eller göra en utflykt till Pampas och besöka en estancia. Se bildspel med våra utflykter nedan.

Hotell: Boca Hotel by Design Suites
Måltider: Frukost

Buenos Aires - Iguazú

Vi reser vidare till en av Sydamerikas stora naturupplevelser. Flyg till Iguazu där vi landar på eftermiddagen. Iguazúfallen delas mellan Brasilien och Argentina och området runt fallen gör denna region till ett av de största naturskyddade områdena i Sydamerika. Iguazúfallen är nästan 3 km breda och består av 275 vattenfall. Vi bor naturskönt på en lyxig ekolodge i regnskogen.

Hotell: La Aldea de la Selva Hotel
Måltider: Frukost

Iguazú

Denna dag ägnas åt strövtåg längs det välordnade system av stigar och observationsplatser som uppförts på den argentinska sidan. Här ligger större delen av vattenfallen och man kommer dem ännu närmare via de 3 långa gångbroar som finns. En höjdpunkt är den korta tågresan med påföljande vandring ut till djävulsgapet, ”Garganta del Diablo”. Här bjuds det på hisnande utsikt över naturens under! Utforska Iguazúfallen genom att följa lederna som vindlar sig genom den grönskande regnskogen och med lite tur observeras förutom otaliga färggranna fåglar, även näsbjörnar och kapucinapor.

Hotell: La Aldea de la Selva Hotel
Måltider: Frukost

Iguazú - Rio de Janeiro i Brasilien

På morgonen utforskar vi fallen från den brasilianska sidan. De brasilianska fallen ligger på västra sidan av Paranástaten i Brasilien och förklarades som världsarv år 1986 av Unesco. De fyra största forsarna på den brasilianska sidan är: Floriano, Deodoro, Benjamín Constant och Salto Unión. De kraftfulla fallen skapar ett permanent dis där det ofta bildas regnbågar. Det är verkligen en gudomlig upplevelse att blicka ut över ett av världens vackraste naturliga skådespel, till ljudet av det forsande vattnet! På eftermiddagen lämnar vi Iguazú och flyger till Rio de Janeiro, där vi checkar in på vårt hotell som ligger mitt på Copacabana.

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Frukost

Kristusstatyn

Vi gör den hisnande färden med tåg upp till Corcovado och Kristusstatyn och njuter av den svindlande utsikten över Rio. Den 710 m höga kullen pryds av statyn kristusstatyn Cristo Redentor vars fundament är gjord i cement från stadsdelen Limhamn i Malmö. Därför blev den på 1930-talet känd bland svenska sjömän som ”Limhamns-Jesus”. Eftermiddagen är ledig för egna strövtåg.

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Frukost

Sockertoppen

Med linbana tar vi oss upp till Sockertoppen. Härifrån har vi en strålande utsikt över Rio de Janeiro och Kristusstatyn, som med sina utsträckta armar ger staden sin välsignelse. Vi ser Copacabana dit Caricoas, lokalbefolkningen i Rio, kommer för att sola, surfa och bada. På vår andra sida har vi Guanabarabukten som bär på historien om hur Rio de Janeiros fått sitt namn. Vi äter en god brasiliansk grillunch tillsammans. Granne med några av Rios finaste stadsdelar har stora slumkvarter, favelas, brett ut sig. Här bor över en miljon av Rios befolkning. Rio är kanske mest känt för sin färgglada och livfulla karneval. Vi besöker en av stadens fantastiska sambaskolor som deltar under den stora karnevalen. Därefter får vi träffa lokalborna då vi besöker en skola och får lära känna deras vardag. Till kvällen äter vi en välsmakande brasiliansk avskedsmiddag tillsammans på en trevlig restaurang i närheten av vårt hotell.

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Frukost, lunch, middag

Avresa från Rio de Janeiro

Ledig dag. Transfer till flygplatsen för hemresa mot Skandinavien.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hemkomst Skandinavien

Flyget ankommer till Skandinavien på eftermiddagen. I bagaget har vi många oförglömliga minnen från vår underbara resa i Sydamerika.

Utflykter

 • Estancia på Pampas

  Estancia på Pampas

  Varför inte utforska hur det går till på det bördiga Pampas? Dagen avslutas med grillfest och till köttet serveras välsmakande argentinskt vin. Begär pris från Thabela Travel.

 • La Colonia i Uruguay

  La Colonia i Uruguay

  Heldagsutflykt till Uruguay och Colonia del Sacramento som är en kolonial juvel med slingrande gränder och färgstarka hus från 1600-talet. Begär pris från Thabela Travel.

Hotell

 • La Aldea de la Selva

  La Aldea de la Selva

  Härlig ekolodge strax utanför Iguazú omgiven av tropisk regnskog. Rummen har luftkonditionering och en privat balkong med hängmatta. Det finns en pool och ett fågelskådartorn.

 • Arena Copacabana Hotel

  Arena Copacabana Hotel

  Arena Copacabana Hotel är bekvämt beläget ett stenkast från den världskända stranden Copacabana. Koppla av på takterassen med ett dopp i poolen eller njut av en cocktail med fantastisk panoramautsikt.

 • Costa del Sol Hotel Ramada

  Costa del Sol Hotel Ramada

  Mitt i Cuscos historiska centrum ligger denna ombyggda herrgård från 1600-talet, med gångavstånd till Plaza Mayor, Inkamuséet och Mercado Central. På den avskilda innergården kan du slappna av från stadens brus.

 • Casa Andina Premium Puno

  Casa Andina Premium Puno

  På detta 4* hotell har rummen och restaurangen en fantastisk panoramautsikt över Titicacasjön eller bergen. Hotellet har en härlig trädgård och en privat brygga ut i sjön.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2022-02-17
plane-landing Hemkomst
2022-03-07
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
55 950 kr
price-kr Enkelrum
65 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-10
plane-landing Hemkomst
2022-11-28
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
56 450 kr *
price-kr Enkelrum
65 950 kr *
plane-takeoff Avresa
2023-02-17
plane-landing Hemkomst
2023-03-07
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
56 950 kr *
price-kr Enkelrum
66 450 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2022-02-17
plane-landing Hemkomst
2022-03-07
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
55 950 kr
price-kr Enkelrum
65 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-10
plane-landing Hemkomst
2022-11-28
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
56 450 kr
price-kr Enkelrum
65 950 kr
plane-takeoff Avresa
2023-02-17
plane-landing Hemkomst
2023-03-07
calender Antal dagar
19 dagar
price-kr Del i dubbelrum
56 950 kr
price-kr Enkelrum
66 450 kr

*Preliminärt pris, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flygresor Stockholm/Göteborg Lima, med retur från Rio de Janeiro. Köpenhamn mot tillägg.
 • Alla flyg under resan
 • 17 nätter på tre-femstjärniga hotell
 • Transporter, måltider, inträden och utflykter enligt resebeskrivningen
 • Svensktalande professionell reseledning
 • Engelsktalande lokala specialistguider
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 3 200 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Köpenhamn tillägg 450 kr.
 • Dryck
 • Dricks till guider och chaufförer.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6,25 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 19 dagar är 804 kr per person.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan – Sydamerikas Guldkorn.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Tilläggsresa Ilha Grande

Tilläggsresa Ilha Grande

Spendera några avslappnande dagar på bilfria paradisön Ilha Grande. På den gröna ön kan ni koppla av på någon av stränderna, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på vandringar i regnskogen som visar en mångfald av fjärilar, fåglar, blommor och exotiska växter.

Tilläggsresa Ilha Grande

Spendera några avslappnande dagar på bilfria paradisön Ilha Grande. På den gröna ön kan ni koppla av på någon av stränderna, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på vandringar i regnskogen som visar en mångfald av fjärilar, fåglar, blommor och exotiska växter.

 • Dag 1

  Dag 1

  Bilfria ön Ilha Grande är en av de mest orörda av Brasiliens regnskogar. Med ett rikt ekosystem kan kapuciner, papegojor, kajmaner, fjärilar och fåglar skådas här. I det klara vattnet lockar snorkling och marint liv.

  Hotell: Pousada Naturalia eller Pousada Caicara
  Måltider: Frukost

 • Dag 2

  Dag 2

  Ön är perfekt för att ge sig ut på en vandringstur i den tropiska regnskogen. På resan ingår en utflykt till Blue Lagoon eller den världsomtalade stranden Lopez Mendez.

  Hotell: Pousada Naturalia eller Pousada Caicara
  Måltider: Frukost

 • Dag 3

  Dag 3

  Efter en lugn förmiddag på ön åker ni tillbaka till fastlandet med båt. Därefter får ni transfer till flygplatsen för att påbörja er resa hem till Skandinavien.

  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 650 kr
price-kr Enkelrum
4 550 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 650 kr
price-kr Enkelrum
4 550 kr

Avresa varje vecka beroende på tillgänglighet. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter, inträden, måltider enligt resebeskrivningen
 • 2 nätter på 4* hotell
 • Engelsktalande Guide
 • Utflykt till Blue Lagoon eller Lopes Mendes beach

I priset ingår ej:

 • Flyg, flygskatter och eventuella visumavgifter
 • Utflykter bokade på plats
 • Dricks
 • Dryck

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Priset är baserat på minst två betalande resenärer med en engelsktalande guide och kan komma att samköras med andra internationella resenärer.

Tilläggsresa Praia do Forte

Tilläggsresa Praia do Forte

Vi reser 80 km norrut från Salvador och anländer till den idylliska orten Praia do Forte. Vi bor på hotellet Porto da Lua, vars namn betyder ”Månens hamn” och är det enda hotellet i Praia do Forte som ligger direkt på stranden.

Tilläggsresa Praia do Forte

Vi reser 80 km norrut från Salvador och anländer till den idylliska orten Praia do Forte. Vi bor på hotellet Porto da Lua, vars namn betyder ”Månens hamn” och är det enda hotellet i Praia do Forte som ligger direkt på stranden.

 • Dag 1

  Dag 1

  Den lilla fiskebyn Praia do Forte ligger bara några minuter till fots från hotellet och där kan man njuta av shopping och nattliv, men det är fortfarande avlägset nog för att inte störas.

  Hotell: Porto da Lua Pousada
  Måltider: Frukost

 • Dag 2

  Dag 2

  Här finns flera naturliga ”pooler” som på portugisiska kallas ”piscinas naturais” och är perfekta för snorkling.

  Hotell: Porto da Lua Pousada
  Måltider: Frukost

 • Dag 3

  Dag 3

  Praia do Forte är en destination för ekoturism, bland annat tack vare TAMAR-projektet som arbetar för bevarande och undersökning av havssköldpaddor.

  Hotell: Porto da Lua Pousada
  Måltider: Frukost

 • Dag 4

  Dag 4

  Det har blivit dgs att ta farväl av Brasilien för den här gången. Efter en sista välsmakande frukost blir ni upphämtade på hotellet och får skjuts till Flygplatsen.

  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 900 kr
price-kr Enkelrum
6 200 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 900 kr
price-kr Enkelrum
6 200 kr

Avresa varje vecka beroende på tillgänglighet. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter, inträden, måltider enligt resebeskrivningen
 • 3 nätter på 3* hotell
 • Engelsktalande Guide

I priset ingår ej:

 • Flyg, flygskatter och eventuella visumavgifter
 • Utflykter bokade på plats
 • Dricks
 • Dryck

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Priset är baserat på minst två betalande resenärer med en engelsktalande guide och kan komma att samköras med andra internationella resenärer.

 

Liknande resor