• plane-takeoff
  • 2019-02-11
  • 2019-11-14
 • Längd: 18 dagar
 • price-icon Pris från: 59 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Sydamerikas Guldkorn

Detta är en av våra mest populära resor till Sydamerika med svensk guide. Vi reser genom Peru, Chile, Argentina och Brasilien.  Alla länderna bjuder på fantastisk natur, kulinariska läckerheter och pulserande storstäder. Vi börjar med Machu Picchu som ligger inbäddat i regnskogen och är ett av världens sju underverk. Inte långt från Machu Picchu ligger Inkarikets huvudstad Cusco. I Chile njuter vi av natursköna miljöer med vingårdar och gastronomi i världsklass. Buenos Aires bjuder på passionerad tango och därifrån finns möjlighet att göra tilläggsresa till storslagna Iguazú, ett av världens största vattenfall. Vi avslutar med vackra Rio de Janeiro som ligger inbäddat mellan grönskande berg och fantastiska stränder. På den här resan får du uppleva det bästa som Sydamerika har att erbjuda!

Thabela Travels resor till Sydamerika leds av en guide med specialistkunskap.

Välkommen till reseafton om våra Sydamerikaresor! »

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Ankomst till Peru

Avresa från Skandinavien på morgonen mot Peru. Ankomst till Perus huvudstad Lima på kvällen.

Hotell: Costa del Sol Hotel Wyndham Lima Airport
Måltider: –

Inkas heliga dalgång – Pisac

På morgonen går flyget till Cusco som ligger på över 3 300 m och var Inkarikets huvudstad. Vi reser till Urubambadalen, som även kallas Inkas heliga dal. Längst in i dalen ligger Ollantaytambo som är en av få platser där spanjorerna förlorade ett avgörande slag under erövringen. Pizarro kom hit 1536, men på inkräktarna regnade det pilar, spjut och stenar. Därefter överrumplade indianerna Pizarro med att översvämma terrasserna nedanför med hjälp av anlagda kanaler. Hästarna fick problem att röra sig i vattnet, så spanjorerna retirerade. På vägen besöker vi den färgstarka marknaden i Pisac där vi även avnjuter en härlig lunch. Därefter åker vi en kortare tågresa från Ollantaytambo till byn Aguas Calientes.

Hotell: El Mapi By Inkaterra
Måltider: Frukost, lunch, middag

Machu Picchu

På morgonen beger vi oss till Machu Picchu som är en av världens olösta gåtor. Vad var det för människor som byggde den här staden och varför valde de en så svårtillgänglig plats? Den amerikanska historikern Hiram Bingham upptäckte ruinområdet 1911 och det tog två år att återerövra inka-staden från djungelns grepp. Läget mellan två bergstoppar gör att dimman ofta lägger sig i dalgången och bidrar med mystiken. Forskarna tror templet byggdes på 1400-talet av Inka Pachacutic och övergavs 100 år senare. Varför är höljt i dunkel, men man spekulerar i matbrist eller sjukdomar. Osäkerheten om vad staden använts till är också stor. Machu Picchu har en hög andel religiös arkitektur, så många menar att det var ett säte för andlig och ceremoniell verksamhet. Intressant är att områdets skörd från terrassodlingarna måste ha varit betydligt större än vad befolkningen förbrukade. Kanske var Machu Picchus funktion att förse prästerna och kungafamiljen i Cusco med cocalöv.

Hotell: El Mapi By Inkaterra
Måltider: Frukost, lunch, middag

Ollantaytambo & Chinchero

På förmiddagen åker vi med tåg från Aguas Calientes till Cusco. Vi checkar in på vårt hotell, beläget i centrala Cusco. Vi befinner oss mitt i Anderna och i Amerikas äldsta stad. Enligt legenden grundades Cusco på 1100-talet av den förste inkan Manco Capac, (solens son). Denna plats döptes till Qosqo, som betyder jordens navel. Inkarikets expansion inleddes på 1400-talet och kom så småningom att sträcka sig från Colombia i norr till Chile i söder. Vi besöker Ollantaytambo och efter lunch den pittoreska byn Cinchero där ursprungsinvånarna fortfarande bär traditionella färggranna kläder. På torget samlas de för att sälja sitt vackra hantverk.

Hotell: Novotel Cusco
Måltider: Frukost, lunch

Cusco

På morgonen gör vi en stadsrundtur i Cusco där vi bland annat besöker Korikancha templet och Sacsayhuamán. Massiva stenblock, de största väger 128 ton, bildar en sicksack linje. Cusco skapades med formen av en puma och linjen sägs symbolisera tänderna. Murarna byggdes utan fogmassa och med sådan precision att inte ens en knivsudd går att sticka in mellan blocken. Vid jordbävningar har kolonialbyggnaderna gett vika, men inkapalatsen har stått intakta. I katedralen på torget ser vi en målning som föreställer Kristi sista måltid där lärjungarna äter inkadelikatessen marsvin. I Soltemplet var både väggar och tak täckta av guld. Här fanns guldaltare och guldföremål förställande lamor, barn och majs. Mot slutet av 1500-talet var allt nedsmält och många inkatempel hade fått ge plats åt kolonialbyggnader. Fortfarande är kontrasten mellan ursprungsbefolkningen och de spanskbesläktade invånarna påtaglig. Resten av dagen är ledig för egna strövtåg i Cusco. På kvällen äter vi en gemensam middag med musik och folkdans.

Hotell: Novotel Cusco
Måltider: Frukost, middag

Cusco – Lima

Flyg till Lima på morgonen. I Lima bjuds vi på en välsmakande lunch i en blomstrande innergård på museet Larco. Museet tillhör ett av Limas främst och här får vi en djupare förståelse i Perus olika civilisationer. På eftermiddagen gör vi en stadsrundtur i Lima som grundades av Pizarro 1535 och blev under tidig kolonial tid den mest betydelsefulla staden på kontinenten. Detta ändrades på mitten av 1700-talet efter en katastrofal jordbävning som förstörde de flesta byggnader. Det viktigaste torget i alla peruanska städer heter Plaza de Armas och Lima är inget undantag. Äldsta byggnaden på torget är katedralen som rymmer en träkista med Pizarros kvarlevor. Vi bor i stadsdelen Miraflores som ligger vackert vid Stilla havskusten.

Hotell: Casa Andina Premium Miraflores
Måltider: Frukost, lunch

Lima – flyg till Santiago de Chile

Flyg till Chiles huvudstad, Santiago de Chile. Vi landar efter lunch och fortsätter dagen med en kortare stadsrundtur i Santiago. Den chilenska huvudstaden har, liksom större delen av landet, haft en lysande ekonomisk tillväxt under de senaste 10 åren. Vi besöker den moderna stadskärnan med Monedapalatset som är säte för Chiles president. Det var här som Pinochet störtade Allende 1973 och tog över makten som diktator. Det tog sju år att reparera palatset efter militärkuppen. På kvällen intar vi en god trerätters middag på en lokal restaurang i Viña del Mar.

Hotell: Diego De Almagro Valparaiso Hotel
Måltider: Frukost, middag

Valparaiso

Ledig dag i Valparaiso. Den pittoreska och färgglada hamnstaden är upptagen på Unescos världsarvslista. Det är Chiles bohema kvarter, där konsten lever i varje hörn. I närliggande Viña del Mar, hittar vi Chiles längsta stränder. Idag ges chans till egna utflykter. Vi rekommenderar ett besök i Valparaiso charmiga stadskärna som ligger vackert på branta kullar utmed Stilla havskusten. Valparaiso är även känt som Chiles kulturstad med sina branta gator kantade av färgglada hus och utomhushissar. Många kända konstnärer har genom tiderna lockats av Valparaiso och både Evert Taube och Sting har skrivit låtar om staden. Där hittar vi även nobelpristagaren Pablo Nerudas hus, La Sebastiana. Pablo Neruda anses vara en av vår tids största poeter och hans verk har översatts till otaliga språk. Med en utomhushiss har man möjlighet att nå toppen på en av kullarna i staden och ser ut över Stilla havet samt stadens färgglada hus.

Hotell: Diego De Almagro Valparaiso Hotel
Måltider: Frukost

Valparaiso – Mendoza i Argentina

Med buss* reser vi mot den argentinska gränsen som ligger inbäddad i Andernas bergsmassiv. Under den långa bussresa passar vi på att njuta av Andernas natursköna omgivningar som bland annat erbjuder en storslagen utsikt över Sydamerikas högsta berg, Aconcagua. På kvällen når vi Mendoza, Argentinas gastronomiska centrum. Staden har ett otroligt vackert läge vid Andernas snöklädda bergstoppar.

*Privat buss för grupper över 15 personer.

Hotell: NH Mendoza Cordillera Hotel
Måltider: Frukost

Vin och gastronomi i Mendoza

Mendoza är känt för sina goda viner och under dagen besöker vi några av traktens vingårdar/bodegas och provsmakar kända viner som Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot och Malbec. Mendozas har ett gynnsamt klimat och god jordmån vilket gjort området idealiskt för vinodling. Man har även gjort stora satsningar på avancerad teknologi och konstbevattning för att främja utvecklingen av vinproduktion. Vi är tillbaka i Mendoza sen eftermiddag.

Hotell: NH Mendoza Cordillera Hotel
Måltider: Frukost, lunch

Flyg till Buenos Aires

Flyg till Buenos Aires på morgonen där vi bor vackert och centralt i det traditionella San Telmo. Eftermiddagen ägnas åt en stadsrundtur i Sydamerikas mest europeiska stad. I stadsdelen La Boca ljuder tangomusik allt sedan de första italienska immigranterna anlände. Vi besöker de galna mödrarnas Plaza del Mayo med det rosa presidentpalatset och stadsdelen La Recoleta med kyrkogården, där Evita Peron ligger begravd. Vi åker vidare ner till Puerto Madero och stadens moderna delar. Vid en av kajerna ligger fartyget Uruguay förtöjt, som år 1903 undsatte Otto Nordenskjölds svenska Antarktisexpedition. Då hade expeditionens medlemmar tillbringat två vintrar i kyla och mörker, vilket var en mer än planerat. Vi avslutar kvällen med en klassisk tangoafton och njuter av en smakfull middag med passande dryck. Den dramatiska och sensuella dansen återspeglar stadens historia och karaktäristiska drag. Du kan välja att stanna kvar i Buenos Aires för att upptäcka staden på egen hand eller göra en tvådagars tilläggsresa till Iguazú.
Stannar du i Buenos Aires ingår hotell, två frukost och transfer från hotellet till flygplatsen. Grupperna möts sedan upp igen i Rio de Janeiro dag 14.

Hotell: Boca Hotel by Design Suites
Måltider: Frukost, middag

Buenos Aires – Iguazú tilläggsresa

Avresa på förmiddagen från inrikesflygplatsen vid Rio de la Platas strand till Iguazú. Förmiddagen ägnas åt fallen från den brasilianska sidan. De brasilianska fallen ligger på västra sidan av Paranástaten i Brasilien. De förklarades som världsarv år 1986 av UNESCO. Den brasilianska parken gränsar till den argentinska nationalparken och de är uppdelade av floden Iguazú. Båda parkerna gör denna region till ett av de största naturskyddade områdena i Sydamerika. Iguazúfallen är nästan 3 km breda och består av 275 vattenfall. De fyra största forsarna på den brasilianska sidan är: Floriano, Deodoro, Benjamín Constant och Salto Unión eller The Devil’s Throat. De kraftfulla fallen skapar ett permanent dis där det ofta bildas regnbågar. Det är verkligen en gudomlig upplevelse att blicka ut över ett av världens vackraste naturliga skådespel till ljudet av det forsande vattnet! Vi bor naturskönt på en lyxig ekolodge i regnskogen.

Hotell: La Aldea de la Selva Hotel (eller Boca Design Hotel i Buenos Aires)
Måltider: Frukost

Iguazú tilläggsresa

Denna dag ägnas åt strövtåg längs det välordnade system av stigar och observationsplatser som uppförts på den argentinska sidan. Parken byggdes 1934 i syfte att skydda området. Här ligger den större delen av vattenfallen och man kommer dem ännu närmare via de 3 långa gångbroar som finns. En höjdpunkt är den korta tågresan med påföljande vandring ut till djävulsgapet, ”Garganta del Diablo”. Här bjuds det på hisnande utsiker över naturens under! Upptäck fallen genom att följa lederna som vindlar sig genom den grönskande regnskogen och med lite tur observeras förutom otaliga färggranna fåglar även näsbjörnar och kapucinapor.

Hotell: La Aldea de la Selva Hotel (eller Boca Design Hotel i Buenos Aires)
Måltider: Frukost

Iguazú – flyg till Rio de Janeiro

Flyg på eftermiddagen till Rio. Vi landar i en av världens vackraste städer, Rio de Janeiro, sen kväll. Hela gruppen möts upp på hotellet och avnjuter en välkomstdrink tillsammans. Hotellet ligger vid den legendariska stranden Copacabana.

Hotell: Pestana Rio Atlantica
Måltider: Frukost

Rio de Janeiro – Kristusstatyn

Vi gör den hisnande färden upp för Corcovado till Kristusstatyn och njuter av den svindlande utsikten över Rio. Beläget på 710 meters höjd är såväl denna kristna symbol och staty, ett landmärke inte bara för Rio men också för hela Brasilien. Den upprättades till 100 årsjubileet av Brasiliens självständighet 1922. Själva statyn är strax över 30 meter. Här ges chans till att ta fantastiska bilder med en storslagen utsikt. Eftermiddagen är ledig för egna strövtåg.

Hotell: Pestana Rio Atlantica
Måltider: Frukost

Rio de Janeiro – Sockertoppen

Med linbana tar vi oss upp till Sockertoppen. Härifrån har vi en strålande utsikt över Rio och Kristusstatyn som med sina utsträckta armar ger staden sin välsignelse. Vi ser Copacabana dit Caricoas, lokalbefolkningen i Rio, kommer för att sola, surfa och bada. På vår andra sida har vi Guanabarabukten som bär på historien om hur Rio de Janeiros fått sitt namn. Vi äter en god brasiliansk grillunch tillsammans. Granne med några av Rios finaste stadsdelar har stora slumkvarter, favelas, brett ut sig. Här bor över en miljon av Rios befolkning men här finns också de flesta av alla sambaskolor som deltar under den stora karnevalen i Rio. Vi går runt i en favela och får träffa människorna som bor här och får lära känna deras vardag. Vi besöker en skola som Thabela Travel stödjer. På kvällen äter vi en välsmakande avskedsmiddag på en trevlig restaurang i närheten av vårt hotell.

Hotell: Pestana Rio Atlantica
Måltider: Frukost, lunch, middag

Rio de Janeiro

Ledig förmiddag. Transfer till flygplatsen för hemresa mot Skandinavien.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hemkomst från Brasilien

Ankomst i Skandinavien på förmiddagen. Med oss i bagaget har vi minnen för livet.

Utflykter

 • Estancia på Pampas

  Estancia på Pampas

  Varför inte utforska hur det går till på det bördiga Pampas? Dagen avslutas med grillfest och till köttet serveras välsmakande argentinskt vin. Begär pris från Thabela Travel.

 • La Colonia i Uruguay

  La Colonia i Uruguay

  Heldagsutflykt till Uruguay och Colonia del Sacramento som är en kolonial juvel med slingrande gränder och färgstarka hus från 1600-talet. Staden grundades av portugiserna och arkitekturen påminner om gamla stan i Lissabon. Begär pris från Thabela Travel.

 • Tangoafton med middag

  Tangoafton med middag

  Tangon utvecklades i Buenos Aires immigrantkvarter mot slutet av 1800-talet och har idag utvecklats till en sensuell konst och dansarna är extremt skickliga. Vi serveras en smakfull middag med vin i romantisk atmosfär. Begär pris från Thabela Travel.

Hotell

 • El Mapi Machu Picchu

  El Mapi Machu Picchu

  Nybyggt modernt hotell som ligger i Aguas Calientes precis vid foten av Machu Picchu. Hotellet har designats med tanken på att ta tillvara på det naturen har att erbjuda och man jobbar mycket med hållbart resande och att bevara Perus fantastiska natur.

 • Casa Andina

  Casa Andina

  Hotellet ligger i stadsdelen Miraflores som är ett område i Lima med blomfyllda parker, fina shoppingområden och vackra stränder. Hotellet ligger strategiskt med promenadavstånd till restauranger och butiker.

 • Pestana Rio Atlantica

  Pestana Rio Atlantica

  Ett trevligt hotell vid stranden Copacabana som ligger inom gångavstånd till Ipanema som anses vara Rio de Janeiros finaste område. Koppla av på hotellets takterrass med pool och vidunderlig utsikt över Copacabana.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-02-11
plane-landing Hemkomst
2019-02-28
calender Antal dagar
18 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2019-11-14
plane-landing Hemkomst
2019-12-02
calender Antal dagar
18 dagar
price-kr Del i dubbelrum
64 950 kr *
price-kr Enkelrum
76 950 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-02-11
plane-landing Hemkomst
2019-02-28
calender Antal dagar
18 dagar
price-kr Del i dubbelrum
59 950 kr
price-kr Enkelrum
71 950 kr
plane-takeoff Avresa
2019-11-14
plane-landing Hemkomst
2019-12-02
calender Antal dagar
18 dagar
price-kr Del i dubbelrum
64 950 kr
price-kr Enkelrum
76 950 kr

I priset ingår:

 • Flygresor Stockholm/Göteborg Lima // Rio de Janeiro – Stockholm/Göteborg
 • Boende på tre till fyrstjärniga hotell
 • Transporter, måltider, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Svensktalande professionell reseledning
 • Engelsktalande lokala specialistguider
 • Exklusivt informationspaket med faktahäfte
 • Bagageservice och dricks till bärare, lokalguider och chaufförer
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Dessa är för närvarande cirka 2 500 kr. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Flyg från Köpenhamn. Tillägg 700 kr.
 • Dryck till måltid
 • Extra utflykter
 • Avbeställningsskydd
 • ERV Semesterföräkring

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 18 dagar är 725 kr per person.

Vi reserverar oss för eventuella hotellbyten, till hotell med lika standard.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

 

Tilläggsresor

Iguazufallen (från Buenos Aires på väg mot Rio)

Iguazufallen (från Buenos Aires på väg mot Rio)

Iguazúfallen, en av Sydamerikas mest spektakulära platser, ligger inbäddat mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Det räknas som ett av världens största vattenfall och är nästan 3 km brett och består av ca 270 vattenfall. Här frodas regnskogen i de konstanta vattenångorna som...

Iguazufallen (från Buenos Aires på väg mot Rio)

Iguazúfallen, en av Sydamerikas mest spektakulära platser, ligger inbäddat mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Det räknas som ett av världens största vattenfall och är nästan 3 km brett och består av ca 270 vattenfall. Här frodas regnskogen i de konstanta vattenångorna som sprutar upp och vackra regnbågar bildas över området. Nationalparken har ett rikt djurliv med en enorm mångfald av färggranna fåglar, näsbjörnar, kapucinapor och andra djur. Vi upptäcker fallen längs med områdets välordnade system av stigar och observationsplatser. Under vår vistelse här så kommer vi att utforska både den argentinska och den brasilianska sidan av fallen. En höjdpunkt är den korta tågresan ut till djävulsgapet, det så kallade ”Garganta del Diablo”. Här forsar vattnet ner hela 80 meter! Den här tilläggsresan kan du göra under rundresan Sydamerikas Guldkorn. Vi bor bekvämt på en lyxig ekolodge i regnskogen.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-02-22
plane-landing Hemkomst
2019-02-24
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 290 kr
price-kr Enkelrum
7 990 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-02-22
plane-landing Hemkomst
2019-02-24
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
6 290 kr
price-kr Enkelrum
7 990 kr

I priset ingår:

 • Två nätter på La Aldea de la Selva Lodge
 • Flyg till och från Iguazú
 • Frukost samtliga dagar
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Lokala engelsktalande specialistguider
 • Svensktalande reseledning vid minst 10 deltagare

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Extra utflykter

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer.

Svensktalande reseledning samt dricks inkluderas vid minst 10 fullt betalande resenärer.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Ilha Grande sol och bad

Ilha Grande sol och bad

Avsluta rundresan med extradagar på paradisön Ilha Grande. På den gröna och ekovänliga ön kan ni koppla av på någon av öns alla stränder, njuta av det varma vattnet, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på fantastiska vandringar i regnskogen som visar upp en...

Ilha Grande sol och bad

Avsluta rundresan med extradagar på paradisön Ilha Grande. På den gröna och ekovänliga ön kan ni koppla av på någon av öns alla stränder, njuta av det varma vattnet, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på fantastiska vandringar i regnskogen som visar upp en mångfald av fjärilar, fåglar, apor, blommor och andra exotiska växter. Här finns inga stora hotell utan bara små trevliga pousadas (värdshus). 

 • Ankomst Ilha Grande

  Ankomst Ilha Grande

  Tilläggsresan startar med transfer i gemensam buss från hotellet i Rio, 13 mil söderut, för att sedan med båt färdas till Ilha Grande där ni möts av boendets representant.

 • Njut av lugnet och naturen

  Njut av lugnet och naturen

  Bilfria ön Ilha Grande är en av de mest orörda av Brasiliens regnskogar. Med ett rikt ekosystem kan kapuciner, papegojor, kajmaner, fjärilar och fåglar skådas här. I det klara vattnet lockar snorkling och marint liv. Ön är perfekt för att ge sig ut på en vandringstur i den tropiska regnskogen. En längre vandring kan ta er till ruinerna av det fängelse som en gång i tiden hade Brasiliens farligaste fångar. På grund av fängelset så var ön stängd under en hundraårsperiod, vilket är en bidragande orsak till att ön behållit sina genuina och autentiska små samhällen. På resan ingår en utflykt till Blue Lagoon eller den världsomtalade stranden Lopez Mendez.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-06
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-06
calender Antal dagar
3 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr

I priset ingår:

 • Två nätter på Pousada Naturalia
 • Frukost samtliga dagar
 • Transfer till/från Ilha Grande
 • Utflykt till Blue Lagoon eller Lopes Mendes beach

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Svensktalande guide

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Liknande resor