• plane-takeoff
  • 2020-01-26
 • Längd: 14 dagar
 • price-icon Pris från: 47 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Viva Brasilien!

Välj bland våra fantastiska resor till Brasilien med svensk guide! Vi börjar i Rio de Janeiro som med sitt natursköna läge mellan hav och grönskande berg, och sina milslånga sandstränder, anses vara en världens vackraste städer. De spektakulära Iguazúfallen ligger inbäddade i regnskog och är världens mäktigaste vattenfall. Pantanal är världens största våtmark och ett riktigt paradis för naturälskare! Oktober är slutet av torrperioden och den bästa tiden för safari. Det finns ingen annanstans i Sydamerika där man kan se så många däggdjur. Vi besöker moderna huvudstaden Brasilia. Resan avslutas i Salvador, staden som är känd för sin afro-brasilianska kultur som upplevs via maten och musiken.

Avresan i januari inkluderar Amazonas istället för Pantanal. Våra resor är anpassade efter säsong och i januari är det ingen bra årstid i Pantanal på grund av regn.

Thabela Travels resor till Brasilien leds av en svensk specialistguide.

Välkommen till bildvisning om våra Brasilienresor! »

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Brasilien

Avresa från Skandinavien på morgonen. Vi landar i Rio de Janeiro på kvällen där vi välkomnas på flygplatsen och åker till vårt bekväma och lyxiga hotell som ligger precis vid den berömda stranden Copacabana. På takterrassen finns en pool och en loungebar där de serverar eleganta cocktails med fantastisk panoramautsikt över havet!

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Välkomstdrink

Rio de Janeiro - Corcovado

Idag gör vi den hisnande färden uppför Corcovado till Kristusstatyn och njuter av den sanslöst vackra utsikten över Rio. Vid stranden äter vi en god brasiliansk grill-lunch här känt som churrasco. Granne med några av Rios finaste och hippa stadsdelar har stora slumkvarter, favelas, brett ut sig. Här bor över en miljon av Rios befolkning men här finns också de flesta av alla sambaskolor som deltar under den stora karnevalen i Rio. Vi besöker en favela och får träffa människorna som bor här och får lära känna deras vardag. Här besöker vi även en skola som Thabela Travel stödjer.

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Frukost, lunch

Rio de Janeiro - Sockertoppen

Med linbana tar vi oss upp till Sockertoppen. Härifrån har vi en strålande utsikt över Rio och Kristusstatyn som med sina utsträckta armar ger staden och oss sin välsignelse. Vi ser Copacabana, där Caricoas, lokalbefolkningen i Rio, går för att sola, surfa och bada. På vår andra sida har vi Guanabarabukten som bär på historien om hur Rio de Janeiros fått sitt namn. Tillsammans äter vi en välsmakande middag på en trevlig restaurang i närheten av vårt hotell.

Hotell: Arena Copacabana Hotel
Måltider: Frukost, middag

Rio de Janeiro - Iguazú

Dags att resa söderut till ett av världens största vattenfall. De brasilianska fallen ligger på västra sidan av Paranástaten i Brasilien och förklarades som världsarv år 1986 av UNESCO. Den brasilianska parken gränsar till den argentinska nationalparken och är uppdelade av floden Iguazú. Båda parkerna gör denna region till ett av de största naturskyddade områdena i Sydamerika. Iguazúfallen är nästan 3 km breda och består av 275 vattenfall. De fyra största forsarna på den brasilianska sidan är: Floriano, Deodoro, Benjamín Constant och Salto Unión. De kraftfulla fallen skapar ett permanent dis där det ofta bildas regnbågar. Det är verkligen en gudomlig upplevelse att blicka ut över ett av världens vackraste naturliga skådespel till ljudet av det forsande vattnet! Vi bor naturskönt på vårt hotell mitt i regnskogen.

Hotell: San Martin Hotel and Resort
Måltider: Frukost

Iguazúfallen - argentinska sidan

Denna dag ägnas åt strövtåg längs det välordnade system av stigar och observationsplatser som uppförts på den argentinska sidan. Här ligger den större delen av vattenfallen och man kommer dem ännu närmare via de 3 långa gångbroar som finns. En höjdpunkt är den korta tågresan med påföljande vandring ut till djävulsgapet, ”Garganta del Diablo”. Här bjuds det på hisnande utsikter över naturens under! Upptäck fallen genom att följa lederna som vindlar sig genom den grönskande regnskogen och med lite tur observeras förutom otaliga färggranna fåglar även näsbjörnar och kapucinapor.

Hotell: San Martin Hotel and Resort
Måltider: Frukost

Iguazú - ledig dag

Ledig dag där man kan slappna av vid poolen eller passa på att besöka den exotiska fågelparken som ligger precis intill hotellet. Det finns även möjlighet att göra en båtutflykt eller hyra cyklar. För de riktigt våghalsiga kan man göra en helikoptertur över vattenfallen. Vi äter en gemensam middag på hotellet på kvällen.

Hotell: San Martin Hotel and Resort
Måltider: Frukost, middag

Iguazú - Pantanal

Vi flyger till Cuiabá som är porten till Pantanal, ett av Sydamerikas mest fascinerande naturområden med en enastående artrikedom. Redan på vägen till vår ekolodge kan vi beskåda det rika djurlivet på Brasiliens savann. Vi gör ett stopp för lunch på en typisk lokal restaurang. Vi passerar även genom 3 små byar där vi ser hur lokalbefolkningen bor. En av byarna är hem till en av Brasiliens nationalhjältar, Candido Rondon, som avled i Rio 1958. Som arméingenjör var han med att utveckla Brasiliens västra isolerade delar med telegrafiska kommunikationer och kom därigenom i kontakt med många indianstammar. På kvällen äter vi en gemensam middag på vår ekolodge där vi smakar lokala specialiteter som till exempel pirayasoppa.

Hotell: Pousada Rio Mutum
Måltider: Frukost, lunch, middag

Pantanal

Efter frukost gör vi en tretimmars vandring för att utforska naturen i detta fantastiska område. Vi vandrar genom skog och öppna landskap för att skåda fåglar, däggdjur, reptiler, växter och andra komponenter i Pantanals ekosystem. Pantanal är ett enormt vidsträckt våtmarksområde som täcker delar av Brasilien, Paraguay och Bolivia. Med en areal på uppemot 200 000 km² under regnperioden är Pantanal världens största våtmark och ett utmärkt exempel på ett ekosystem i översvämmad gräsmark och savann. Förutom att området bidrar med sötvatten och grundvatten till närliggande områden har området en mycket stor biologisk mångfald. Här finns mer än 650 fågelarter och 250 fiskarter. Till skillnad från Amazonas täta vegetation är det öppna miljöer i Pantanal varför djuren är mycket lättare att upptäcka. Det finns många spektakulära djurarter att beskåda i Pantanal, varav den mest berömda är den vackra men mycket skygga jaguaren. I trakten kring vår lodge har pumor synts till. Andra djur, som man lättare finner här, är exempelvis jätteuttern och jättemyrsloken. På eftermiddagen beger vi oss ut med båt på Mutumfloden. I detta transparanta vatten och slingrande flodvägar kan vi förutom den naturliga vegetationen se jätteuttrar, rockor och fiskstim. Vi äter en gemensam middag på lodgen varefter vi ger oss ut igen med jeep eller båt för att med spotlights upptäcka de djur som är mest aktiva på natten.

Hotell: Pousada Rio Mutum
Måltider: Frukost, lunch, middag

Pantanal

Idag gör vi en utflykt på hästryggen till en typisk farm på gränsen till Sia Mariana Bay. För er som inte vill rida erbjuds istället en båttur till farmen. Denna väg är utmärkt för att observera Pantanals flora och fauna och du kommer att bli överraskad av mångfalden av arter. Lunch på lodgen. På eftermiddagen gör vi en båttur längs med Mutumfloden till Sia Mariana Bay och Chacororé Bay. Under denna utflykt utforskar vi de båda bukterna och kanalen som förbinder dem. Här kan man man observera olika arter av fåglar, reptiler och andra djur. Under regnsäsongen kan chacorore bay överstiga 15 km längd i öppet område. De mytomspunna pirayorna är vanliga i floderna. Det finns många olika arter av dem och de är lätta att få syn på. Avslutningsvis fiskar vi piraya samtidigt som vi njuter av den vackra solnedgången. På vägen tillbaka till lodgen spanar vi med spotlights på jakt efter fler djur i mörkret.

Hotell: Pousada Rio Mutum
Måltider: Frukost, lunch, middag

Pantanal - Brasilia

Denna morgon stiger vi upp när det fortfarande är mörkt för att vara med om den otroligt vackra soluppgången i Pantanal. Det är en gudomlig upplevelse att höra hur naturen och dess invånare vaknar till liv medan solen går upp. Vi återvänder sedan till vår lodge för att njuta av den sista frukosten i detta naturparadis. Utcheckning och flyg vidare till Brasiliens huvudstad Brasilia.

Hotell: Windsor Plaza Brasilia
Måltider: Frukost

Brasilia - Salvador

Välkomna till Brasiliens ibland lite bortglömda huvudstad Brasilia som kanske är den märkligaste av alla huvudstäder. På 1950-talet så beslutades det att Brasilien behövde en ny huvudstad och en arkitekttävling utlystes. Enligt det vinnande bidraget ritades och byggdes staden som ett flygplan och på endast fyra år. Idag är Brasilia både ett lyckat och ett av­skräckande exempel på stadsplanering, ­beroende på vem man frågar. Halvdagstur i staden där vi besöker de mest kända byggnadsverken. Tidig eftermiddag flyger vi vidare till Salvador de Bahia och gör en panoramiskt vacker färd medan solen går ned i denna pittoreska stad full av liv och kultur. Staden är den 3:e största staden i Brasilien efter Sao Paulo och Rio de Janeiro och ligger på en liten halvö med Gulf Bahia Todos os Santos på ena sidan och Atlanten på den andra. På turen besöker vi bland annat områden som Ribeira och Barra där vi kan se den första fyren i hela den Amerikanska kontinenten, belägen vid fortet Saint Antonio. Vi märker skillnader i tempo mellan de övre och nedre stadsdelarna samt hur havet har påverkat stadens uppbyggnad och befolkning. Vi checkar in på vårt bekväma hotell med utsikt över en av de vackraste stränderna i Salvador, Praia do Farol da Barra.

Hotell: Monte Pascoal Praia Hotel
Måltider: Frukost

Salvador

Den kanske mest imponerande delen av Salvador är den historiska stadsdelen Pelourinho som på portugisiska betyder skampåle. Stadsdelen är känd för sin portugisiska koloniala arkitektur, med massor av historiska monument från perioden mellan 1700-1900 talet. Hela stan är med goda skäl skyddad av UNESCO.s världsarvslista och kännetecknas av vackra, färgglada, gamla hus och trånga kullerstensgränder. En gång i tiden var platsen centrum för slavhandeln och det var här slavarna kedjades och såldes. I Salvador finns även över 300 kyrkor och vi gör ett besök i Convento Sao Fransisco med sina guldbesmyckade väggar och tak. Salvador är bland annat födelsestad till den världsberömde musikern Gilberto Gil och är idag centrum för den återuppståndna, afrikanska kulturen i Brasilien. Vid sidan om yoruba, candomblé, capoeira etc, gör sig det afrikanska arvet påmint även i matlagning och musikformer som axé, afoxé och naturligtvis samban och den för Salvador karakteristiska sambareggaen. Håll ögonen öppna för kampsporten capoeira, som också kommer härifrån.

Hotell: Monte Pascoal Praia Hotel
Måltider: Frukost, lunch, middag

Salvador - hemresa

Ledig förmiddag där vi kan koppla av vid poolen, en närliggande sandstrand eller insupa atmosfären i denna lyckans stad som vibrerar av livsglädje. Sedan transfer till flygplatsen för flyg till Rio för att ansluta till vårt internationella flyg hemåt. För de som önskar finns möjlighet att stanna kvar några dagar i Salvador eller resa med till Rio och stanna kvar några dagar där. Se våra tilläggsresor som vi erbjuder på denna resa eller kontakta oss för mer information.

Hotell: –
Måltider: Frukost

Hemkomst från Brasilien

Ankomst till Skandinavien på eftermiddagen.

 

Hotell

 • San Martin Resort & Spa

  San Martin Resort & Spa

  Hotellet är utformat för att smälta in i naturen och efterlämna så liten påverkan på naturen som möjligt. Mysiga byggnader i kolonialstil och en stor innergård. Hotellet ligger precis bredvid en fågelpark och vid ingången till Iguazúfallen.

 • Arena Copacabana Hotel

  Arena Copacabana Hotel

  Arena Copacabana Hotel är bekvämt beläget ett stenkast från den världskända stranden Copacabana. Koppla av på takterassen med ett dopp i poolen eller njut av en cocktail med fantastisk panoramautsikt.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2020-01-26
plane-landing Hemkomst
2020-02-08
calender Antal dagar
14 dagar
price-kr Del i dubbelrum
47 950 kr
price-kr Enkelrum
58 450 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2020-01-26
plane-landing Hemkomst
2020-02-08
calender Antal dagar
14 dagar
price-kr Del i dubbelrum
47 950 kr
price-kr Enkelrum
58 450 kr

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Rio de Janeiro tur & retur i ekonomiklass
 • Boende på tre till fyrstjärniga hotell/ekolodger
 • Transporter, måltider, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Svensktalande professionell reseledning
 • Engelsktalande lokala specialistguider
 • Exklusivt informationspaket med faktahäfte
 • Bagageservice och dricks till bärare, lokala guider och chaufförer
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen
  ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 14 dagar är 604 kr per person.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Amazonas Brasilien

Amazonas Brasilien

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Brasilien breder sig Amazonas ut i den...

Amazonas Brasilien

Amazonas regnskog omfattar nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sverige. Regnskogen representerar över hälften av världens återstående regnskogar och är den mest artrika tropiska regnskog som existerar. I Brasilien breder sig Amazonas ut i den nordvästra delen av landet. Vi flyger till Manaus  och åker därifrån båt till vår ekolodge vid Juma-floden. Djur som vi spanar efter är flera sorters apor och kattdjur, sengångare, tapirer och kajmaner samt delfiner. 

 • Dag 1 Rio - Manaus

  Dag 1 Rio - Manaus

  Flyg till Manaus.

  Hotell: Go Inn eller liknande
  Måltider: –

 • Dag 2 Manaus - Amazonas

  Dag 2 Manaus - Amazonas

  På morgonen lämnar vi Manaus och påbörjar vår upplevelse av Amazonas. Innan vi sätter oss i båten som ska ta oss ut till vår djungellodge åker vi först bil eller minibuss. Vi tar sedan båt från hamnen i Ceasa till den lilla byn Careiro. Under vår färd stannar vi till där floderna Rio Negro och Rio Solimoes möts. Från Careiro åker vi sedan bil och ser ut över det fantastiskt grönskande landskapet i regnskogen och stannar vid en sjö och beundrar de vackra näckrosorna. Slutligen är det dags att åka båt igen den sista biten på floden Macarico till vår lodge. Lodgen ligger i ett område som blev nationalpark 1984 och är en flytande lodge där man verkligen får uppleva äventyret.

  Hotell: Amazon Eco Lodge
  Måltider: Frukost, middag

 • Dag 3 Amazonas

  Dag 3 Amazonas

  Vi stiger upp tidigt för att åka kanot och uppleva soluppgången. Det är en ovanlig och spännande upplevelse att höra alla ljud på morgonen när djungeln vaknar upp och se tusentals fåglar flyga över trädkronorna. Sedan återvänder vi för att äta frukost på vår lodge. Efter frukost är det dags att utforska regnskogen till fots. Vi åker kanot tills vi hittar en lämplig plats där vi kan landstiga och vår kunniga lokalguide tar oss med och förklarar så mycket som möjligt om djur och natur och Amazonas eko-system. På eftermiddagen åker vi på en tur för att fiska piraya. Det är gott om fiskar i Juma floden som fem olika typer av pirayor, påfågelsaborre och världens största sötvattensfisk piraruru som kan bli upp till 3 meter. Den fisk ni fångar kan ni sedan smaka grillad till kvällen.

  Hotell: Amazon Eco Lodge
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 4 Amazonas

  Dag 4 Amazonas

  Efter frukost åker vi med kanot tillsammans med vår guide för att se mer av de olika geografiska områdena i Amazonas. Runt vår lodge finns 793 hektar orörd tät primär regnskog. Vi kommer att med båt åka genom regnskogen på Juma-floden och kommer att se till exempel apor, delfiner, sengångare, papegojor, röd ara, häger och kungsfiskare. Vi stänger av motorn och paddlar oss fram i de mest trånga passagerna innan vi återvänder för vår lodge för lunch. På eftermiddagen åker vi för att träffa lokalbefolkningen som kallas caboclo och härstammar från den ursprungsbefolkning som bott i området i decennier. Vi träffar en familj och får lära oss om hur och vad de lever av. Vi får också se hur de gör sin traditionella maträtt maniok. På vår väg tillbaka beundrar vi den vackra Amazonska solnedgången medan hundratals fåglar flyger tillbaka till sina bon för en natts vila.

  Hotell: Amazon Eco Lodge
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Dag 5 Amazonas - Avresa mot Skandinavien

  Dag 5 Amazonas - Avresa mot Skandinavien

  Idag lämnar vi Amazonas och åker tillbaka till Manaus. Härifrån flyger vi mot Skandinavien. En upplevelserik och minnesvärd resa är slut och vi tar med oss fina minnen tillbaka.

  Hotell: –
  Måltider: Frukost

 • Dag 6 Hemskomst Skandinavien

  Dag 6 Hemskomst Skandinavien

  Ankomst till Skandinavien sen kväll.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-08
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
10 995kr kr
price-kr Enkelrum
18 450kr kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-12
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
11 995kr kr
price-kr Enkelrum
19 450kr kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-08
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
10 995kr kr
price-kr Enkelrum
18 450kr kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-12
calender Antal dagar
6 dagar
price-kr Del i dubbelrum
11 995kr kr
price-kr Enkelrum
19 450kr kr

Observera att priset för 2020 är preliminära. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • 1 natt på hotell i Manaus
 • 3 nätter på ekolodge i Amazonas
 • Flyg till och från Manaus
 • Ovanstående nämnda måltider
 • Transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivning
 • Lokala engelsktalande specialistguider
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Tillägg ändring av flyg från 2 955kr
 • Utflykter bokade på plats
 • Dryck

Observera att ett flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Minimum två resenärer. Vi reserverar oss för hotellbyten, till hotell med lika standard.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Ilha Grande sol och bad

Ilha Grande sol och bad

Avsluta rundresan med extradagar på bilfria paradisön Ilha Grande. På den gröna och ekovänliga ön kan ni koppla av på någon av stränderna, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på fantastiska vandringar i regnskogen som visar upp en mångfald av fjärilar, fåglar,...

Ilha Grande sol och bad

Avsluta rundresan med extradagar på bilfria paradisön Ilha Grande. På den gröna och ekovänliga ön kan ni koppla av på någon av stränderna, snorkla med sköldpaddor, skåda delfiner eller följa med på fantastiska vandringar i regnskogen som visar upp en mångfald av fjärilar, fåglar, apor, blommor och andra exotiska växter.

 • Ankomst Ilha Grande

  Ankomst Ilha Grande

  Tilläggsresan startar med transfer i gemensam buss från hotellet i Rio, 13 mil söderut, för att sedan med båt färdas till Ilha Grande där ni möts av boendets representant.

 • Njut av lugnet och naturen

  Njut av lugnet och naturen

  Bilfria ön Ilha Grande är en av de mest orörda av Brasiliens regnskogar. Med ett rikt ekosystem kan kapuciner, papegojor, kajmaner, fjärilar och fåglar skådas här. I det klara vattnet lockar snorkling och marint liv. Ön är perfekt för att ge sig ut på en vandringstur i den tropiska regnskogen. En längre vandring kan ta er till ruinerna av det fängelse som en gång i tiden hade Brasiliens farligaste fångar. På grund av fängelset så var ön stängd under en hundraårsperiod, vilket är en bidragande orsak till att ön behållit sina genuina och autentiska små samhällen. På resan ingår en utflykt till Blue Lagoon eller den världsomtalade stranden Lopez Mendez.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-06
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
2019-12-01
plane-landing Hemkomst
2019-12-04
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-10
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
4 250 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-29
plane-landing Hemkomst
2020-03-03
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
4 450 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-06
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
2019-12-01
plane-landing Hemkomst
2019-12-04
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 250 kr
price-kr Enkelrum
3 950 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-10
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
4 250 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-29
plane-landing Hemkomst
2020-03-03
calender Antal dagar
4 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 450 kr
price-kr Enkelrum
4 450 kr

*Priset för 2020 är preliminärt

I priset ingår:

 • Två nätter på Pousada Naturalia
 • Frukost samtliga dagar
 • Transfer till/från Ilha Grande
 • Utflykt till Blue Lagoon eller Lopes Mendes beach

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Svensktalande guide

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Praia Do Forte, Salvador

Praia Do Forte, Salvador

Vi reser 80 km norrut från Salvador längs vägen kallad efter de otaliga kokosnötterna i regionen och anländer till den idylliska orten Praia do Forte och vårt hotell Porto da Lua. Hotellets namn betyder ”Månens hamn” och är det enda hotellet i Praia do Forte som ligger direkt på...

Praia Do Forte, Salvador

Vi reser 80 km norrut från Salvador längs vägen kallad efter de otaliga kokosnötterna i regionen och anländer till den idylliska orten Praia do Forte och vårt hotell Porto da Lua. Hotellets namn betyder ”Månens hamn” och är det enda hotellet i Praia do Forte som ligger direkt på stranden och rummen har en spektakulär utsikt över havet och revet. Här finns flera naturliga ”pooler” som på portugisiska kallas ”piscinas naturais” och är perfekta för snorkling. Den lilla före detta fiskebyn Praia do Forte ligger bara några minuter till fots bakom hotellet och där kan man njuta av shopping och nattliv, men det är fortfarande avlägset nog för att inte störas. Kom och koppla av i en av de mest privilegierade platserna i Bahia. Hotellets charmiga personal kommer att göra allt för att göra er vistelse trevlig. Njut av god mat och varför inte en svalkande Caiperinha på stranden. Man kan ge sig ut på en båttur, dyka, snorkla eller bada i laguner. Praia do Forte är en destination för ekoturism, bland annat tack vare TAMAR-projektet som arbetar för bevarande och undersökning av havssköldpaddor.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-07
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 990 kr
price-kr Enkelrum
5 990 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 990 kr
price-kr Enkelrum
6 990 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2019-11-03
plane-landing Hemkomst
2019-11-07
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
3 990 kr
price-kr Enkelrum
5 990 kr
plane-takeoff Avresa
2020-02-07
plane-landing Hemkomst
2020-02-11
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
4 990 kr
price-kr Enkelrum
6 990 kr

*Priset för 2020 är preliminärt

I priset ingår:

 • Privat transfer till och från hotellet
 • 3 nätter på Pousada Porto de Lua
 • Frukost
  I priset ingår ej:
 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Tillägg ändring av flyg från 1995 kr
 • Extra utflykter
 • Svensktalande guide

Vi förbehåller oss rätten att justera priset då ett mindre flygtillägg kan tillkomma beroende på platstillgång. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen, cirka 30 dagar innan avresa.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.
Vänligen ta del av Thabela Travels resevilkor innan du bokar resan.

 

Liknande resor