• plane-takeoff
  • 2022-01-29
  • 2022-11-05
  • 2023-01-28
 • Längd: 16 dagar
 • price-icon Pris från: 70 950 kr
 • compas-iconSvensk guide

Inkariket med Galapagos

Följ med på en unik och storslagen rundresa till Ecuador, Galapagosöarna och Peru, med vår duktiga svenska guide. Tillsammans besöker vi tre av världens finaste platser på en och samma resa. Galapagosöarna är som en sagovärld där djuren är helt unika för övärlden och totalt orädda. Under vår resa i Galapagos kryssar vi bekvämt mellan de finaste öarna. Machu Picchu är det mytomspunna Inkatemplet, som ligger inbäddat i regnskogen och är ett av världens sju underverk. Titicacasjön bjuder på oförglömliga vyer över Anderna. Här har indianerna stolt bevarat sina traditioner. Välj förlängning till Amazonas regnskog eller Nazcalinjerna. De har förbryllat forskarna eftersom de bara går att se från ovan och här finns även möjlighet till härliga bad.

Vår rundresa till Ecuador, Galapagosöarna och Peru går även att göra på egen hand och med engelsk guide.

pic1

Svensk Guide

Läs mer
Avresa mot Ecuador

Äntligen är det dags att börja vår efterlängtade rundresa till Ecuador, Galapagosöarna och Peru. Avfärd från Skandinavien sker på morgonen med KLM via Amsterdam. Ankomst till Ecuadors huvudstad Quito på eftermiddagen och transfer till vårt hotell.

Hotell: Patio Andaluz
Måltider: Välkomstdrink

Quito stadsrundtur

Quito betyder folket i ravinen och vi befinner oss på 2 850 m ö h och i en av världens högst belägna huvudstäder. Från El Panecillo, som betyder den lilla bullen, har vi vacker utsikt över staden och vulkanen Pichincha. När spanjorerna anlände till Ecuador 1526 var Quito ett viktigt inkasäte. Istället för att låta spanjorerna erövra staden raserades den, så det finns inga rester kvar från inkatiden. Den nuvarande staden grundades ovanpå ruinerna och anses vara Sydamerikas bäst bevarade spanska kolonialstad. Vi gör en stadsrundtur där vi promenerar i koloniala Quitos gränder som är skyddade av Unesco som världsarv. Efter lunch på egen hand besöker vi ekvatorlinjen och här har vi möjlighet att stå med ett ben på var sida om ekvatorn. Vi äter en gemensam middag på kvällen på en restaurang i den gamla delen av staden.

Hotell: Patio Andaluz
Måltider: Frukost, middag

Kryssning Galapagosöarna - ön Santa Cruz

Denna dag flyger vi till Galápagos för att påbörja nästa steg på vår resa. Galápagosöarna betraktas som en av jordens yngsta landformationer, med världens äldsta djurliv. Charles Darwin kom till Galápagos på 1800-talet. När han senare lanserade boken ”Om arternas uppkomst genom naturligt urval”, blev öarna världsberömda. Betydande delar tillskrevs iakttagelser av Galapagosöarnas flora och fauna. Vår expedition inleds på ön Santa Cruz. På höglandet kan vi se en frodig grönska olik de andra öarna. Här har vi möjlighet att se jättesköldpaddor i sin naturliga miljö. De isolerades på flera av öarna, vilket resulterade i att olika populationer utvecklades i olika riktningar. I torra områden blev sköldpaddorna mindre, fick långa ben, lång hals och ett sadelformat skal som tillåter dem att sträcka ut halsen. De kan därför nå högt upp bland buskar och kaktusar för att hitta föda. I fuktiga områden med mycket gräs utvecklades större sköldpaddor med rundat skal. Denna plats är också ett paradis för alla fågelskådare då höglandet är rikt på fågelliv och vi kan beundra olika slags fåglar som exempelvis galapagosskarven, galapagoshägern, nazca-sulor, fregatter och många olika arter av finkar. Under kryssningen bor vi ombord på fartyget M/V Galapagos Legend. Detta magnifika fartyg har kapacitet för 100 gäster, och med sina tre däck erbjuder Galapagos Legend ett stort utbud av rymliga och bekväma sociala områden, utan att förlora sin känsla av intimitet.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Kryssning Galapagosöarna - ön Genovesa

Denna dag besöker vi Genovesa Island, en av Galapagos och resans absoluta höjdpunkter. Ön kallas även ”Bird Island” och är den mest isolerade av alla huvudöarna. Här spanar vi efter stormsvalor, natthäger, galápagosduvor, havsleguaner, pälssjölejon och galápagossjölejon. Det här är också den enda platsen där vi hittar den rödfotade sulan och vi tittar även på fregattfågelhanar som drillar stämbanden för att locka till sig honorna. Efter lunch på fartyget besöker vi en annan del av ön. Vid Prins Philips trappsteg ger vid oss ut i gummibåt för att titta på de höga kustklipporna och det liv som breder ut sig här. Vi går sedan iland och uppför klipporna för att nå toppen och njuta av den fantastiska utsikten. På den här delen av ön hittar vi Galápagos största kolonier av rödfotade sulor och nazca-sulor.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Kryssning Galapagosöarna - ön Santa Fé

På förmiddagen landstiger vi på en kustremsa fylld av svart lava, för vårt första möte med havsleguaner. Vid första anblick ser de mörka ryggarna ut att ha smält in i den svarta och taggiga marken, där de solar för att samla värme för natten. Vi urskiljer dock snabbt dessa urtida varelser genom de gröna och röda nyanserna på sidorna av kroppen, samma nyans som algerna de äter på havsbotten. Vi följer stranden till andra sidan och utforskar Dragon Hill. I den grunda sjö som vi promenerar förbi landar ofta flamingos för att äta. Skogen är även hem till härmtrastar, darwinfinkar och mangroveskogssångare. På eftermiddagen går vi iland på ön Santa Fé, där vi välkomnas av alla sjölejon som vilar i solen. Vi vandrar genom kaktusskogen som utgör boplats för en endemisk art av den utrotningshotade landleguanen, som bara finns på ön Santa Fé. Landleguanen är den största på Galapagos. Därefter kommer vi fram till en lagun där det finns möjlighet att snorkla från stranden bland korallhajar, sjölejon, sköldpaddor, samt diverse djurliv som vi finner i den marina Galapagosskärgården. Efter en fantastisk upplevelse tar vi oss tillbaka till fartyget.

Hotell: M/V Galapagos Legend
Måltider: Frukost, lunch, middag

Galápagos - ön Santa Cruz

Vi tar en härlig morgonpromenad på Bachas Beach på Santa Cruz Island. I lagunen finns vadare, havsleguaner och ibland även flamingos. Stranden är häckningsplats för havssköldpaddor, som lämnar traktorliknande spår i sanden när de går upp från havet för att lägga sina ägg. Därefter transfer till vårt hotell för ett par dagars ledig tid, där ni kan utforska mer av Galapagos.

Hotell: Mainao Hotel
Måltider: Frukost

Galápagos - ön Santa Cruz

Vi spenderar ett par nätter i byn Puerto Ayora på ön Santa Cruz. Det är gångavstånd till flera fina stränder och härifrån finns privata dykturer. Dessutom finns möjlighet att göra dagsutflykter till närliggande öar om ni vill uppleva ännu mer av Galapagos underbara djurvärld. En av dagarna tar vår guide med oss till Charles Darwins forskningsstation. Av Galapagos tidigare femton arter jättesköldpaddor är fyra helt utrotade av människan och introducerade däggdjur. På stationen föder man upp sköldpaddor och landleguaner, som planteras ut på de olika öarna för att hjälpa arterna att överleva. Forskningsstationen brann ner på 80-talet och återuppbyggdes med hjälp av svenska bidrag.

Hotell: Mainao Hotel
Måltider: Frukost

Galápagos - Lima

Det är dags att säga adjö till Galapagos och resa vidare mot nästa äventyr. Vi flyger på eftermiddagen via Guayaquil till Lima, där vi övernattar på ett hotell nära flygplatsen.

Hotell: Costa del Sol Hotel Wyndham
Måltider: Frukost

Inkas heliga dalgång – Pisac

På morgonen går flyget till Cusco som ligger på över 3 300 m höjd och var Inkarikets huvudstad. Vi reser till Urubambadalen, som även kallas Inkas heliga dal. Längst in i dalen ligger Ollantaytambo som är en av få platser där spanjorerna förlorade ett avgörande slag under erövringen. Pizarro kom hit 1536, men på inkräktarna regnade det pilar, spjut och stenar. Därefter överrumplade indianerna Pizarro med att översvämma terrasserna nedanför med hjälp av anlagda kanaler. Hästarna fick problem att röra sig i vattnet, så spanjorerna retirerade. På vägen besöker vi den färgstarka marknaden i Pisac där vi även avnjuter en härlig lunch. Här går ursprungsbefolkningen klädda i sina traditionella dräkter. Passa på att handla stickade kläder, vävnader och smycken som säljs på den lokala marknaden. Middag på vårt hotell.

Hotell: Casa Andina Sacred Valley
Måltider: Frukost, lunch, middag

Machu Picchu

Vi beger oss av till en av de absoluta höjdpunkterna på denna resa, Machu Picchu, som är en av världens olösta gåtor. Vad var det för människor som byggde Machu Picchu och varför valde de en så svårtillgänglig plats? Den amerikanska historikern Hiram Bingham upptäckte ruinområdet 1911 och det tog två år att återerövra inkastaden från djungelns grepp. Läget mellan två bergstoppar gör att dimman ofta lägger sig i dalgången och bidrar med mystiken. Forskarna tror att templet byggdes på 1400-talet av Inka Pachacutic och övergavs 100 år senare. Osäkerheten om vad staden använts till är stor. Machu Picchu har en hög andel religiös arkitektur, så många menar att det var ett säte för andlig och ceremoniell verksamhet. Intressant är att områdets skörd från terrassodlingarna måste ha varit betydligt större än vad befolkningen förbrukade. Kanske var Machu Picchus funktion att förse prästerna och kungafamiljen i Cusco med cocalöv. Middag på hotellet.

Hotell: Casa Andina Sacred Valley
Måltider: Frukost, lunch, middag

 

Maras, Moray och Chinchero

På vår resa mot Cusco gör vi ett besök i byn Maras varifrån ett av världens finaste salter extraheras. Därefter åker vi till byn Moray och beundrar de enorma cirkulära och halvcirkelformade jordbruksterrasserna som finns här. De är inbyggda på toppen av en kulle med en fantastisk utsikt över Urubambadalen. Jordbruksterasserna användes av Inkafolket som ett botaniskt laboratorium. Vi fortsätter till den pittoreska byn Chinchero där vi ges en glimt av hur livet kan se ut i en by i Anderna. Vi får även se hur folket väver sina vackra färgstarka tyger med traditionella tekniker som de har bevarat. Lunch serveras på en lokal restaurang.

Hotell: Costa del Sol Hotel Ramada Cusco
Måltider: Frukost, lunch

Cusco

På morgonen gör vi en stadsrundtur i Cusco där vi besöker Sacsayhuaman. Massiva stenblock, de största väger 128 ton, bildar en sicksack linje. Cusco skapades med formen av en puma och linjen sägs symbolisera tänderna. Murarna byggdes utan fogmassa och med sådan precision att inte ens en knivsudd går att sticka in mellan blocken. Vid jordbävningar har kolonialbyggnaderna gett vika, men inkapalatsen har stått intakta. I katedralen på torget ser vi en målning som föreställer Kristi sista måltid, där lärjungarna äter inkadelikatessen marsvin. I Soltemplet var både väggar och tak täckta av guld. Här fanns guldaltare och guldföremål föreställande lamor, barn och majs. Mot slutet av 1500-talet var allt nedsmält och många inkatempel hade fått ge plats åt kolonialbyggnader. Fortfarande är kontrasten mellan ursprungsbefolkningen och de spanskbesläktade invånarna påtaglig. Resten av dagen är ledig för egna strövtåg i Cusco. På kvällen äter vi en gemensam middag med musik och folkdans.

Hotell: Costa del Sol Ramada Cusco
Måltider: Frukost, middag

Cusco – Titicacasjön

Vi åker buss från Cusco till Titicacasjön och ser längs vägen Andernas vackra bergslandskap passera utanför fönstret. Högslätten kallas Altiplano och är det jordbruksområde där bland annat potatisen hör hemma. Potatisen upptäcktes faktiskt i Peru år 1530 av spanjoren Gonzalo Jiminez de Quesada, som år 1539 förde den till Spanien. I Altiplano odlas idag över 3 000 potatissorter. Stora lama- och alpackaflockar betar på sluttningarna. Första stoppet sker i den lilla byn Andahuaylillas som har en sagolikt vacker 1700-tals kyrka som vi besöker. Vi äter lunch på en lokal restaurang och på eftermiddagen når vi Titicacasjön som ligger på 3 850 meter över havet. Vårt hotell ligger strax utanför Puno, med en strålande vacker utsikt över sjöns klarblå vatten.

Hotell: Casa Andina Premium Puno
Måltider: Frukost, lunch

Titicacasjön – Lima

Vi gör en båttur på Titicacasjön till vassöarna, här bor 300 uroindianer vars existens är beroende av totoravassen. Av den bygger de sina hus och båtar. En välbyggd båt kan frakta en hel familj och håller ett halvår innan den börjar ruttna. Även öarna är skapade av vass. Vi besöker även den vackra ön Taquile som är känd för sitt fantastiska hantverk. Här är det männen som stickar, medan kvinnorna väver enligt gamla välbevarade metoder som invånarna stolt håller fast vid. Här bor ca 2 000 Taquileños med mottot ”du skall icke stjäla, du skall icke ljuga och du skall icke vara lat”. Vi njuter av vacker natur och får komma nära de lokala traditionerna på ön. Flyg från Puno till Lima sen kväll. Vi bor i stadsdelen Miraflores som ligger vackert vid Stilla havet.

Hotell: Casa Andina Select Miraflores
Måltider: Frukost, lunch

Lima – stadsrundtur

Ledig förmiddag innan vi äter avskedslunch på en restaurang i närheten av hotellet. Efter lunchen gör vi en stadsrundtur i Lima som grundades av Pizarro 1535 och blev under tidig kolonialtid den mest betydelsefulla staden på kontinenten. Detta ändrades på mitten av 1700-talet efter en katastrofal jordbävning som förstörde de flesta byggnader. Det viktigaste torget i alla peruanska städer heter Plaza de Armas och Lima är inget undantag. Äldsta byggnaden på torget är katedralen som rymmer en träkista med Pizarros kvarlevor. Vi provar Perus nationaldryck Pisco Sour. Vår tur avslutas med ett besök till det berömda Larco-muséet där vi kan beskåda en samling med mer än 5 000 år av peruansk historia. Transfer till flygplatsen på kvällen för avresa mot Skandinavien, eller förläng resan med några dagar i det fantastiska Amazonas regnskog.

Hotell: –
Måltider: Frukost, lunch

Hemkomst

Vi ankommer till Skandinavien sent på kvällen. Med oss har vi många fina minnen i bagaget från vår underbara rundresa till Ecuador, Galapagosöarna och Peru.

Hotell

 • Casa Andina

  Casa Andina

  Hotellet ligger i stadsdelen Miraflores som är ett område i Lima med blomfyllda parker, fina shoppingområden och vackra stränder. Hotellet ligger strategiskt med promenadavstånd till restauranger och butiker.

 • Hotel Patio Andaluz

  Hotel Patio Andaluz

  I Quito bor vi i hjärtat av gamla stan med gångavstånd till stadens sevärdheter och historiska byggnader. Hotellet är kulturminnesmärkt och har en kolonial innergård där det ibland bjuds på ecuadoriansk musik.

 • M/V Galapagos Legend

  M/V Galapagos Legend

  Fartyget har hytter med havsutsikt och luftkonditonering, alla med låga bäddar, privat badrum, sängkläder, hårtork och modern inredning. Finns möjlighet till uppgradering till balkongsvit med panoramautsikt.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2022-01-29
plane-landing Hemkomst
2022-02-13
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
70 950 kr
price-kr Enkelrum
85 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-05
plane-landing Hemkomst
2022-11-20
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
68 950 kr *
price-kr Enkelrum
83 950 kr *
plane-takeoff Avresa
2023-01-28
plane-landing Hemkomst
2023-02-12
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
70 950 kr *
price-kr Enkelrum
85 950 kr *
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2022-01-29
plane-landing Hemkomst
2022-02-13
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
70 950 kr
price-kr Enkelrum
85 950 kr
plane-takeoff Avresa
2022-11-05
plane-landing Hemkomst
2022-11-20
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
68 950 kr
price-kr Enkelrum
83 950 kr
plane-takeoff Avresa
2023-01-28
plane-landing Hemkomst
2023-02-12
calender Antal dagar
16 dagar
price-kr Del i dubbelrum
70 950 kr
price-kr Enkelrum
85 950 kr

*Preliminärt pris, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Flyg Stockholm/Göteborg – Quito med retur från Lima. För flyg från Köpenhamn se tillägg nedan.
 • 11 nätter på 3-5* hotell + 3 nätter i standard plus kabin på fartyget M/V Legend.
 • Måltider, transporter, inträden och utflykter enligt resebeskrivningen
 • Nationalparksavgift till Galapagos om 100 USD
 • Lokal skatt för Galapagos om 20 USD (Migration Control Card)
 • Svensktalande professionell reseledning under hela resan.
 • Engelsktalande lokala specialistguider
 • Bagageservice och dricks till bärare.
 • Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om flygbolagen ändrar dessa avgifter. Exakt pris fastställs på biljetteringsdagen ca 30 dagar innan avresa.

I priset ingår ej:

 • Dryck
 • Dricks till guider och kryssningspersonal. Beräkna per dag USD 20 på kryssningen och USD 10 övriga dagar.
 • Flyg t/r Köpenhamn 1 600 kr i flygtillägg per person.

Enkelrumstillägget går att minska genom att dela hytt med annan resenär på kryssningen.

Hyttkategori uppgradering per person
Junior suite: 2 450 kr. Belägen på huvud däck med stora fönster.
Balkonghytt finns mot förfrågan.
Observera att det finns ett begränsat antal hytter i varje kategori. Kategori avgörs av hyttens placering och storlek samt fönstrens storlek. Samtliga hytter har fönster.

Klimatkompensera din resa. De flesta väljer 150 kr eller 250 kr. Det går även att välja ett högre belopp. Läs mer här

Avbeställningsskydd måste tecknas vid bokningstillfället.  Vi erbjuder ERV avbeställningsskydd som kostar 6,25 procent av försäkrat belopp.

Reseförsäkring kan tecknas samtidigt som resan. Vi erbjuder ERV Reseförsäkring PLUS med tillval Bagageskydd som är ett komplement till reseskyddet i hemförsäkringen. Pris för 16 dagar är 694 kr per person.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan – Inkariket med Galapagos.

Thabela Travel betalar en statlig resegaranti till kammarkollegiet, vilket innebär att våra resenärer aldrig kan bli strandsatta.

Tilläggsresor

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna söder om Perus huvudstad Lima är ett av världens mest kända fornminnen. Kilometer efter kilometer av urkarvade figurer föreställande en kolibri, en kondor, en spindel, en apa och människor breder ut sig under flygplanet. Det faktum att figurerna bara går att se från luften...

Nazcalinjerna och bad i Stilla Havet

Nazcalinjerna söder om Perus huvudstad Lima är ett av världens mest kända fornminnen. Kilometer efter kilometer av urkarvade figurer föreställande en kolibri, en kondor, en spindel, en apa och människor breder ut sig under flygplanet. Det faktum att figurerna bara går att se från luften har förbryllat forskare sedan de upptäcktes på 1930-talet. Skälet till att Nazcalinjerna skapades är fortfarande ett olöst mysterium. En kontroversiell teori går ut på att de utgör en landningsplats för rymdfarkoster. Dagens antropologer är överens om att Nazcalinjerna hade någon slags religiös betydelse. Paracas ligger cirka 4 timmar söder om Lima. En otroligt vacker sol- och baddestination som är mest känd för sina karaktäristiska röda sandstränder. Här kopplar vi av och njuter av lugnet och naturen. Välj mellan ett fyrstjärnigt eller femstjärnigt hotell och bestäm hur många nätter du vill stanna.

 • Sol och bad i Paracas

  Sol och bad i Paracas

  Paracashalvön är känd för sina röda sandstränder. Här bor vi bekvämt på ett hotell med närhet till Stilla Havet och tid för avkoppling. Passa på att koppla av på vackra stränder eller besök den närliggande ögruppen Ballestas som är känd som Perus Galapagos i miniatyr.

 • Flyg över Nazcalinjerna

  Flyg över Nazcalinjerna

  Figurerna har skapats genom att nazcafolket, som bodde på platsen från år 0 och några hundra år framåt, skrapade bort ett decimeterdjupt lager av den sten som täcker öknen. Eftersom det bara regnar några minuter varje år så har figurerna sparats in i vår tid. Hela området sträcker sig över 450 kvadratkilometer i den torra öknen och sammanlagt finns här omkring 700 så kallade geoglyfer. Nazcalinjerna utsågs till världsarv 1994.

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2020-11-21
plane-landing Hemkomst
2020-11-25
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
fr 6950 kr
price-kr Enkelrum
fr 9650 kr
plane-takeoff Avresa
2021-02-13
plane-landing Hemkomst
2021-02-17
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
fr 6950 kr
price-kr Enkelrum
fr 9650 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
2020-11-21
plane-landing Hemkomst
2020-11-25
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
fr 6950 kr
price-kr Enkelrum
fr 9650 kr
plane-takeoff Avresa
2021-02-13
plane-landing Hemkomst
2021-02-17
calender Antal dagar
5 dagar
price-kr Del i dubbelrum
fr 6950 kr
price-kr Enkelrum
fr 9650 kr

I priset ingår:

 • En natt på hotell i Lima
 • Tre nätter på hotell i Paracas
 • Privat transfer till busstation i Lima
 • Delad turistbuss till Paracas
 • Privat transfer till flyplats i Lima
 • Frukost samtliga dagar

I priset ingår ej:

 • Bagagehantering, dricks till lokala guider och chaufförer
 • Utflykter bokade på plats
 • Flyg över Nazcalinjerna, pris från 2 950 kr per person

Vi reserverar oss för mindre flyg- eller hotelltillägg beroende på platstillgång. Minimum två resenärer.

Vänligen, ta del av Thabela Travels resevillkor innan du bokar resan.

Tilläggsresa Amazonas

Tilläggsresa Amazonas

Amazonas regnskog sträcker sig över nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sveriges. Vi flyger till Puerto Maldonado och åker därifrån båt till vår ekolodge vid Tambopata Reserve.

Tilläggsresa Amazonas

Amazonas regnskog sträcker sig över nio länder i Sydamerika och har en yta som är tolv gånger så stor som Sveriges. Vi flyger till Puerto Maldonado och åker därifrån båt till vår ekolodge vid Tambopata Reserve.

 • Lima

  Lima

  Övernattning i Lima innan avresa till Amazonas regnskog.

  Hotell: Costa Del Sol Hotel Wyndham
  Måltider: –

 • Amazonas

  Amazonas

  Flyg på morgonen till Puerto Maldonado i Peru. Innan vi sätter oss i båten som ska ta oss ut till vår djungellodge besöker vi Inkaterras fjärilshus som ligger i närheten av flygplatsen.

  Hotell: Inkaterra Reserva Amazonica
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Amazonas

  Amazonas

  Vi gör ett studiebesök på farmen Gamitana där vi får möta lokala bönder som odlar frukt och grönsaker. Vi får en inblick i hur de lever av, och med regnskogen.

  Hotell: Inkaterra Reserva Amazonica
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Amazonas

  Amazonas

  I tidigt morgondis glider vi tyst och sakta fram längs floden i våra kanoter. Har vi tur får vi se vrålapor, papegojor, anakondor och den svarta kajmanen.

  Hotell: Inkaterra Reserva Amazonica
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Amazonas

  Amazonas

  Med våra kanoter tar vi oss djupare in i Amazonas regnskog. Vi får se några av de medicinalväxter som växer vilt i regnskogen. Vi upplever riktig urskog med träd som sträcker sina trädkronor hundra meter över marken.

  Hotell: Inkaterra Reserva Amazonica
  Måltider: Frukost, lunch, middag

 • Avresa Lima

  Avresa Lima

  Idag lämnar vi Amazonas och flyger tillbaka till Lima. Transfer till ert hotell i centrala Lima för övernattning. Nästa dag får vi framsfer till flygplatsen i Lima för hemresa.

  Hotell: Casa Andina Select Miraflores
  Måltider: Frukost

plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
15 750 kr
price-kr Enkelrum
18 550 kr
plane-takeoff Avresa
plane-landing Hemkomst
calender Antal dagar
price-kr Del i dubbelrum
price-kr Enkelrum
plane-takeoff Avresa
-
plane-landing Hemkomst
-
calender Antal dagar
7 dagar
price-kr Del i dubbelrum
15 750 kr
price-kr Enkelrum
18 550 kr

Avresa varje vecka. Det finns alltså fler avresor än de som angivits i prislistan. Vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

I priset ingår:

 • Transporter, inträden, måltider och utflykter enligt resebeskrivningen
 • 6 nätter på 3-5* boende
 • Engelsktalande guide

I priset ingår ej:

 • Flyg, flygskatter och eventuella visumavgifter
 • Utflykter bokade på plats
 • Dricks
 • Dryck

Ett flygtillägg kan tillkomma beroende på var original-resan slutar/ börjar, vänligen kontakta Thabela Travel för mer information.

Observera att inga bokningar är gjorda i nuläget, tillgänglighet kan därför inte garanteras.

Priset är baserat på minst två betalande resenärer med en engelsktalande guide och kan komma att samköras med andra internationella resenärer.

Liknande resor